*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... hai ca dau si eu o raita prin piata... si Alyna24, poate ajung si prin OBOR... sa vad de lana, bumbac, mohair si alte gheme...

gata... am plecat... SPOR LA SCRIS!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

multumesc mult de parola, fetelor.

elteka, nu stiu povestea celei care s-a apucat de puzzle, desi citesc de ceva timp la mamicile de ianuarie-februarie. eu am mai facut o singura data un puzzle mare, de o mie de piese. asta era imediat dupa ce am venit aici (si refuzam sa ies singura din casa, pentru ca nu stiam o boaba germana). dupa ce l-am facut pe ala m-am lasat, m-am apucat de invatat germana, de citit etc. nu stiu sa-ti spun din ce cauza am crezut eu mereu ca perioada asta de sarcina e una buna pt facut puzzle . in fine, eu sunt chiar frustrata ca stam inca la socrelina, care are doi motani, si nu imi pot lasa jucariile intr-un singur loc, trebuie sa ma tot plimb cu tabla prin casa, sa imi ascund piesele de teama sa nu se apuce motanii sa joace tontoroiul cu ele si altele. si ieri chiar ma intrebam daca o sa-l termin de facut pana nasc...ca dupa..slabe sanse. cred.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Motannel... TREBUIE TREBUIE.... si sigur o sa trecem....

Nu vezi ca eu de cand tot zic ca plec si nu mai reusesc?? ?ACUM CHIAR CA PLEEEC!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ralucami, nu naste mama mai repede, ca eu vreau sa nastem deodata. Se zice ca baietii vin un pic mai tarziu decat e prevazut + eu cred ca ti-e ti-au prea lungit termenul, asa ca ma astept sa aducem pe lume doua jumatati de romani deodata!

Am sa-i povestesc craiului meu, mai stii - poate vine s-o caute pa Maria peste ceva ani, sa vada daca sunt suflet pereche

Vezusi cu Michael Jackson in Japonia? Eu am crezut c-a murit, dar io-te ca nu, si mai plang si fetele astea de 14 ani dupa el, Michaaaaaaaeeeeeeeeel. Frate, ce-or gasi la el???

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele eu ma confrunt cu o problemuta de cateva zile, ies la o singura data pe zi dar fac opusul contipatiei si e deranjant , mai ales ca mie si greata cam de vreo doua zile...inafara de ceai de menta mai pot sa fac ceva?

care a-ti mai patit asa?sunt singura care are ..opusul constipatiei?

incerc sa intru si eu pe adresa comuna sa bag ceva foto.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Arthurana multa bafta azi .

Andrada m-a emotionat povestioara ta. Mai ales partea cu bebe. SI mi-am adus aminte ca si eu am fost in aceeasi situatie. 2 teste de sarcina amandoua cu a doua liniuta mai stearsa. Mie imi era deja rau de cateva zile si stiam ca o sa am un bebe, tati nu credea si nu vroia sa ma faca sa sufar dupa daca se dovedea a nu fi adevarat etc. Da astea raman amintiri frumoase cand vine bebe. Ca si pozele de la eco .

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Uite, Miniuta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89350

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
Citesc putin cate putin, intercalat cu reprize de stat in pat.
Mica, nu mi-am dat seama ca se deschisese colul, pur si simplu am fost la controlul lunar...Cu o spt in urma fusesem la spital ca eliminasem dopul, dar colul era inchis bine-merci.

Fetelor, am o nelamurire: pe concediul meu medical scrie sus ca e urgenta medico chirurgicala, iar mai jos ca e conc. ptr sarcina si lauzie. Sunt 2 coduri diferite. Nelamurirea mea e legata de faptul ca urgenta med-chirurgicala se plateste 100%, iar celalalt cu 85%. E corect? Ma gandesc ca poate a gresit dr cand l-a completat...

28+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vas, concediu placut si sarcina cat mai usoara(atat cat a mai ramas)!

ANDRADA, sa stii ca acea hainuta, de altfel singura care imi vine si pe care o imbrac este luata cu imprumut de la sora mea!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

aha, elteka, m-am edificat. al meu nu e cu flori, se cheama oras african, cu doua siluete de femei, una imbracata in albastru, una in rosu, pe un fond prafuit, rosu-portocaliu-galben superinsorit....daca il gat, va pun si poza. intre timp am reusit sa intru pe mail-ul comun, trebuie sa ma edific si cu pozele, dar tocmai ai explicat tu ce si cum....asa ca o merge cumva cumva. si daca nu, intreb.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput