*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 17
mica0307 spune:
Alyna o sa le pun in seara asta de acasa ca nu le am pe calculatorul de la serviciu.
Ma duc sa citesc si eu povestioara Andradei.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
ELTEKA,
pai daca ai scris Pepsi, apa minerala...am crezut ca trec arsurile de la bauturi acidulate... Eu oricum am baut COLA... Dar asa aveam un motiv in plus
Aaah... nu vreau sa fiu eu cea care iti da vestea rea... dar DUPA ce nasti cu atat mai mult nu ai voie sa bei
asta daca alaptezi copilul la san si vrei sa nu aibe colici, asa mi-a zis si mie prietena mea de la gineco... ca cica "Nu-ti recomand cola in sarcina, dar mai bine bei o sticla acum decat dupa ce nasti"...
Dianalaura, am reusit pana la urma ajutata de Alyna24
... Am lipsit putin pt. ca m-am grabit sa-i fac ceva de mancare sotului ![]()
Apropos, Alyna24, am vazut poza de la mare... Pe mine nu ma mai incap gecile... din cauza burtii .... dar nici nu are sens sa imi iau una noua.... ![]()
Aaaah...pai mai fetelor... eu intre timp m-am chinuit sa pun "cateva poze" cum zicea ELTEKA pe mailul comun... numai ca la mine sunt cam multe...
Si intre timp am facut si o varza calita pt. sotz...sa aibe ce manca diseara...
iar acum ar cam trebui sa-mi fac putin timp sa ies... sa cumpar una alta... printre altele sa incerc si la OBOR dupa cele trebuincioase!!!
Sau sa astept si sa vb cu toate la intalnire si sa merg maine? Eeeh oricum trebuie sa ies azi la aer..... Sa fac o plimbare...
APROPOS azi i-am ales BABA sotului...el nu le are cu astea... Dar eu am zis ca daca unul din DPN-urile lui ANTONIO este 5... (ce-i drept MAI) sa fie baba lui 5...
Si cum numarul meu norocos este 8, si coinicde si cu un alt DPN... atunci... eu am baba pe 8.... Deocamdata sotul este CAM INORAT!!! 
Hai ca acum chiar m-am intins
dar sunt surescitata de intalnirea de azi....
Si ELTEKA... eu stiu cred ca de cateva zile cum ma imbrac
Cu salopeta mea (de care sunt efectiv indragostita
) si cu o bluzita ROSIE... sa nu ma deocheati 

ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
andradap spune:
Ralucami
... Pai nu erau TINERETI alea??? Totusi.. .au trecut cam 2 DECENII de-atunci 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
vas spune:
buna dimineata, burtici.
AHHHHH, de cand asteptam sa ma trezesc si eu sa-mi fac un laptic cu ciocolata si sa ma bag in calculcator. Uite ca a venit si ziua asta. e tare bine in concediu, dar cred ca mititica mea stie ca e concediu ptc. nu a dormit decat putin. Cand ma intorceam de pe o parte pe alta gata se trezea si se apuca de treaba. Cred ca pregateste si ea ceva pe acolo. Doar mai are putin si vine pe lume. Vai de abia stept. Vorba Andradei, nu ma mai intereseaza dureri ,vindecari si altele decat sa vina bebelina mea pe lume. Am pris un curaj atat de mare. Nu stiu de unde dar e foarte bine. De fapt stiu. De la DUMNEZEU. El va fi cel care va asta langa noi tot timpul.
Referitor la mare, vreau sa va spun ca un prieten anul trecut s-a dus la mare cu un copil de 3 ani jumate si doua gemene de 3 luni.
Deci cu unul mic ne facem probleme? Si noi avem in plan o iesire la mare.
Ok , va las ca acum intru in treaba. Am multe de pus la punct prin casa.
AHHHh vreau si eu parola la mailul comun. PLEASSSS.
Si daca nu mai intram azi pe aici sa va distrati la intalnire si sa faceti poze. OK?
O sa fiu si eu mamica
Alyna24 spune:
Raluca, stai linistita!
nu mor eu din asta!Oricum culmea, nu prea mamanca cine stie ce insa de luat in greutate iau!
Doar seara mai bag cate o buc de cioco, ceva dulce....
In rest, cate o supica, o salata, un sandvis, lapte batut.....de-astea!
Apropo, de fetele de acolo:pai de ce mai merg la plaja dc tot stau infofolite!![]()
Elteka, am inteles, sa traiti!![]()
Ma duc si eu sa intind rufele si revin!poate cu povestioara mea si a sotului meu(cum ne-am cunoscut)
!
Alyna
30+cu
ELTEKA spune:
Alyna24, stai ca reusii in sfarsit! Credeam ca merge cu link din inbox...
Fetele, se procedeaza asa:
Se pune adresa photos.yahoo.com (fara nimic altceva). Cand se deschide pagina, se introduce adresa noastra si parola de la mailul comun. Si abracadabra - se deschide albumul! Acolo puteti sa va creati propriul folder si sa puneti poze.
Succes!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Motannel spune:
Buna ziua! Am citit tot ce ati scris!
Elteka esti tare haioasa!
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana minunata! Celor care merg la intalnire ... distractie placuta!
Mai scriu diseara!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora
ELTEKA spune:
Vas draga, pe ce sa-ti trimit parola? Activeaza si tu PM sau spune-mi unde.
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
VAs, ti-am dat mail cu parola de la mailul comun....ca PM-ul nu este activat....dupa cum ti-a zis si ELTEKA!
ELTEKA, am trimis lista modificata cu numere de tel.... pe mail... sa verifici si tu daca ti-am adaugat numele cu succes... Ca tu ai uitat sa i-l spui DIANEI ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Motannel spune:
Aaaaaaaa ... saptamaa asta trebuie sa trecem de 40 de capitole!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
28+,
Teodora