*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

Elteka, Andrada dragutze ca de obicei. Dar cum voi scrieti romane nu stiu ce s-a mai intamplat.Elte, io mi-s alexandra, bb2 o sa fie pp un David.

Chiqui, felicitari pt fetita..mai ales la cat o doreai nu se putea sa fie altfel.

Tu ti-ai ales nick-ul dupa cutiile de banane? si mai am o intrebare esti pe dial-up de scrii mesajele telegrafice?

Nu am disparut decat prin faptul ca nemtii astia ne-au modificat setarile pt net fara sa ne anuntze si dupa telefoane, mail-uri, fax-uri i-am urnit din loc doar cand le-am scris ca nu mai platim factura. Acu nu stiu cat a contat dar pt noi e vital netu. Nici o factura nu se poate plati...si mai am si nr de telefon de ro prin net..deci nu ma putea suna lumea . Partea buna e ca pe langa net am desfiintat si Tv asa ca am fost 100% ocupata doar cu Gaza mik, Pe care l-am operat pe 19 si a luat si o infectie din spital; Si io care tocmai spuneam ca am plecat din ro din cauza spitalelor...am un noroc...ce mai chioooor.

Raluca, scurgerile astea sunt frecvente dar sa vb cu dr la urmatoarea intalneala. La bb1 dr mi-a prescris ovule cu betadine pt ca se pot dezvolta infectii. Adika scurgerile sunt un mediu propice.

Liviana, asta vroiam sa te intreb si io: nu aveti precontract la notar? Dif mi se pare enorma. Si vb sa te intreb daca tot investesti in ap de ce nu casa? Am crescut la casa si tare as mai vrea pt puii mei o casa cu putina gradina.

Cat despre cresa, Gaza al meu are 6 luni de cresa. Nu sunt adepta lasatului sa planga si acomodarea se face treptata. Tu il duci la cresa stat sau privata?
Uite cum a fost la noi: 2 saptamani a fost cu mine , primele 3 zile am stat amandoi la inceput mai putin apoi mai mult, nu se juca cu mine dar faceam cunostinta cu persoanele si lucrurile amandoi, apoi am plecat 30 minute, apoi 1 ora si tot asa. Azi a stat la masa, maine a luat si pranzul si ultima etapa somnu.
Acu poate Matei e obisnuit si cu alte personae. Al meu a stat doar cu mine pana atunci. il mai lasasem cate 2 ore cat mergeam io la un curs dar nu era gradi, erau 10 copii si 2 educatoare. Acum are 2 educatoare si sunt 8 copii. Incearca sa te lipesti de o educatoare sa il atraga in joc si sa o simta el mai calda. Stiu asta de la fratele meu care are puiul la cresa din Dr. Taberei si e cu 13 zile mai mik decat al meu.
Tre sa ai mare grija pt ca ei sunt acum la varsta primei adolescentzesi o sa te minunezi ce crize va face peste cateva luni. Acu, sunt sigura ca le stii pe astea dar io le repet.

Ah, dupa doua saptamani nu l-am mai lasat io la cresa ci merge cu tatal lui, chiar daca pleaca la 7,30 pt ca noi suntem mai mamoase, ei simt si le facem integrarea mai greoie. Fratele meu il lasa in schimb la 7,15 pt ca lucreaza in zona Tineretului si din Dr. taberei face destul de mult.
Incearca sa le faci la baietii tai un asfel de orar si totul va fi bine.
Cat despre restul lumii, asta sa fie problema ta ultima. Stii tu ca puii nostri sunt cei mai importanti, si io incerc sa nu imi aud soacra cu toate ca stiu ca e o persoana bine intentionata, varsta cred ca e vinovata (deh, nu are decat un pic peste 50) si o ignor cu succes ca mi l-a crescut minunat pe fii-su. Daca era sa ma marit cu fii-sa o strangeam de mult de gat.

Voi vb de prima intalneala. Ce coincidenta. In noaptea asta, 5-6 martie la ora 3,30 implinim si noi 10 ANI de cand ne-am cunoscut, in R3. Culmea e ca io le mai aveam cu disco dar sotzul nema , am ramas din noaptea aia bestfriends intr-o dragoste la prima vedere si ne minumam ca au trecut atata timp, ne intrebam de ce oare nu am facut copii astia mai devreme.

Distractie placuta la MAREA INTALNEALA, o sa pap si io o pizza cu gandul la voi si la sporovoiala voastra si asteptam detalii si evident poooooozeeeee!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

poohy, mie mi-a descoperit doctorul la controlul de martea trecuta ca am colul prea scurt si acum trebuie sa stau in pat tot timpul. Martea viitoare ma duc iar sa vada cum a evoluat in urma repaosului total, macar sa nu se agraveze situatia (adica sa se deschida colul). Daca asistenta nu ti-a facut o palpare (control) al colului nu cred ca avea cum sa isi dea seama, doctorul trebuie sa isi dea cu parerea. Ca doar si dr mai greseste, dar o asistenta... Oricum nu am avut nici un simptom, sau poate or fi fost dar eu nu le-am perceput eu ca atare.
Fetelor care ati mai facut ecografii in ultima vreme, voua v-au mai masurat si lungimea colului?
Eu va citesc tot timpul dar imi e un pic incomod sa va scriu chiar daca am laptop, fiindca nu prea am cum sa il tin in brate.
Florentina cred ca ai facut bine ca ti s-a facut repede cerclaj, macar stai mai linistita, eu cred ca nu mai ajung la asta pt ca deja suntem considerate a fi in luna mare si stiu ca cerclajul poate sa induca contractii.
Va urez petrecere frumoasa celor care va intalniti diseara si maine sa reveniti cu subiecte noi si interesante si pentru restul grupului!
Andrada, am citit ieri la subiectele cu prematuri si m-am ingrozit! Nici sa nu-ti treaca prin cap sa nasti inainte de termen (sau sa zicem saptamana 37) ca dupa aia se chinuie si parintii, si bebelul, trebuie monitorizat cam 2 ani si necesita ingrijire speciala si este cu totul altceva decat un copilas mancacios de 3kg pe care chiar ca poti sa-l strangi in brate. Si dr meu a zis la fel saptamana trecuta: ca mai bine ma chinui acum cu statul in pat decat sa stau cu copilul prea mic prin spitale cu doctori, cu stres, si cu monitorizarea permanenta a copilului in primii anisori.

Anca, 29s+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Abia astept sa ne intilnim. Cand intru pe usa la Pizza Hut cum cer sa ma aduca la voi?? Pe ce nume e rezervarea? Nici eu nu ma simt foarte bine cu colul asta care ma mai inteapa din cand in cand . Si noaptea ma apuca durerea de mijloc.

Eimoto, eu stau in zona Iancului...de fapt pe Mihai Bravu la iesirea de la metrou Iancului.

Va pup si spor la scris
Diana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Nu stiu cum o sa fie cu bebe... D'asta am zis sa incep de pe acum (cu tricotatul). E totul nou pentru mine

Despre bebe 2 - noi (mai ales eu, dar sotul s-a impacat cu ideea de mult) ne gandim deja la bebe 2. De cand ma stiu am zis ca o sa am 2/3 bebei. Nu am fost singura la parinti, dar diferenta fata de fratii mei (mai mari) este de 9 ani si 1/2, respectiv 11 ani. Deci parca eram singura - nu se jucau cu mine etc. Asa ca mi-am promis ca bebeii mei o sa aiba varste apropiate - sa se joace, sa se coalizeze impotriva noastra, sa ne barfeasca, sa se sprijine unul pe altul...

Dar astea sunt doar ganduri acum - intai sa vad cum e nasterea, cum ma descurc cu un bebel, si abia apoi bebe 2. Daca totul e bine, as vrea sa vina cand bebe 1 o sa aiba cam 2 ani, 2 ani si 1/2.
Si sper sa nu imi fie la fel de rau cum mi-a fost 3-4 saptamani in sarcina asta, ca altfel o sa am zile in care nu o sa pot sa am grija de bebe 1...
Insa totul depinde de cum o sa fie cu bebe 1 ;)

Nu stau pe langa Iancului, dar putem sa ne intalnim ;)

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Eimotto sunt activa ! Eu cu Clexane-ul am probleme !!!
Merci pt poza!

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ancamari, merci de raspuns! O sa il intreb pe doctor la urmatorul consult
Sunt de acord cu tine, nu vreau sa se nasca gagalicea inainte de 36-37 de saptamani

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... gata am revenit de la cumparaturi... Intre timp mi-am facut si o omleta cu multa ceapa verde, telemea de oaie, si mara... si acum mananc si va citesc....
De fapt, deja ma pun pe raspunsuri....

Aaaah... si urmeaza sa ma uit si pe mail sa vad poza de la eco... de-abia astept, Cristinamaria!

Mica , precizez ca eu aveam niste sentimente (de neinteles pe-atunci ) ciudate cam pe 30 august... Adik eram geloasa pe catelus, ca-i zice sotul meu TATI... Si i-am zis si lui ca nu-mi place sa-l aud spunand asa cand ar putea sa fure chestia asta cuiva. Credea ca sunt nebuna, ca nu e posibil si de-aia am facut asa devreme primul test (la nici o zi de intazriere ), care m-a desumflat total...

Alyna24, eu nu am de la cine sa imprumut... ale mamei nu prea imi plac!!!

Pauly, acum vreo 2 sapt. ma plangeam si eu de acelasi lucru! Acum vad ca e OK... zilnic si normal E ucred ca se resimte organismul dupa week-end-ul asta cu ciocolata... tort

Poohy, am luat deja niste gheme... din BIG BERCENI, ca tot am fost sa fac piata... O sa le fac si poze sa va arat... Acum totul este sa imi aduc aminte ca de cand nu am mai tricotat... Eu am luat din acril.... , dar m-am gandit ca oricum nu i le pun direct pe piele... ca vreau sa i le fac pentru la iarna si deci ii mai pun niste bluzite d ebumbac pe dedesubt

PS: gata ma duc sa vad poza

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Diana si eu am intepaturi pe jos. Nu stiu daca sunt de la col. Da din cate am observat eu mai sunt si psihologice. Adica daca am treaba si nu ma gandesc nu ma deranjeaza nimic si ma inteapa doar daca ma gandesc la ele.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

CRISTINAMARIA e frumos foc si puiutul tau!!!!!!!!!! (Sper ca nu e din cauza aparatului... si sa ni infrumuseteze!!! ) Si... din poza de la avatarul de pe mess cu tine, as zice ca are trasaturilke tale!!! Parca mi se pare chiar mai evidenta asemanarea intre tine si el... decat intre mine si al meu

E un scump....

Hai fetelor... mai postati si voi poze de la eco, cand faceti... ca presimt ca o sa fim NU NUMAI cele mai frumoase mamici, dar o sa avem si cei mai frumosi si sanatosi BEBEI

Ancamari... stiu ca-s probleme cu prematurii... dar... UNII mai au si noroc si scapa de multiplele monitorizari... Si oricum eu il vreau cam pe la 36-37 de sapt... nu mai devreme CLAAAR

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetelor...mi-au aparut varice urate pe un picior!Astea ce-or mai fi?Arata groaznic,dar nu doare deloc...Help,nuvreau sa raman asa!Ce sa-i fac?

Mergi la inceput