***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Cin- din ce data astepti coletul? Si eu tot in Militari OP 16 astept...da reu comanda am dat-o abia pe 24febr

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Am doua colete: unul din 13 si unul din 14 (fie si 15, ca era noapte )

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,baschetii aia pt copii sunt disponibili peste 12 saptamani,asa ca nu ma lasa sa-i pun in cos.Nu stiu ce naiba se intampla dar pe mine nu ma mai lasa sa adaug nici un articol la “preferate”,desi am mai putin de 25 de produse in lista asta.

Monica,in ceea ce priveste kilogramele,nu-i cu suparare,dar e cu rusine si de-aia nu-mi vine sa scriu.Tot de-aia nici nu m-am mai urcat pe cantar de muuulta vreme.Oricum e o cifra respectabila si sunt convinsa ca nici una dintre voi nu are greutatea mea.
Daca a dat Aissa cifre exacte hai sa ma risc si eu : am 100 kg (poate chiar 105) la 1,73m

In fine….noi sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am coletul de pe data de 6.02, of postal 53 (?), zona fostul restaurant Budapesta.

Colet nu, vesti de la ei nu.. ar trebui sa mai merg sa intreb dar nu vreau sa merg iar cu fetele dupa mine pt ca e inghesuiala acolo, iar fara fete... greu!

aissa ne-am gasit! Si eu rea de paguba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

ioi-deja e destul de mult timp..incep sa imi fac griji..oare ce adresa ar tb sa dam....ca sa fie sigura sosirea coletului

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by danet

Salut, si eu am facut o reclamatie din acelasi motiv ( nu a venit coletul ) cam asa :

Bonjour,
J'ai ne pas recu le colis nr... afferent a la commande nr ... du ....
Pouvez vous me dites si cette colis a ete deja envoie ou je doit attendre encore ?

Merci pour votre reponce,

Nu stiu daca e corect gramatical dar mi-au raspuns sa mai incerc inca o data la posta , ca ei au trimis coletul , apoi daca nu a sosit sa le mai trimit un mesaj insotit de instructiunile mele.
Sincera sa fiu nu stiu ce naiba sa le cer : sa-mi mai trimita o data coletul( ar fi culmea sa-l mai fure astia din nou ) sau sa-mi returneze banii.

Jos cu posta Romana !!!

Eu zic sa le ceri numarul de colet postal,sa poti sa verifici pe unde e,se poate nverifica si pe net,site-ul postei romane,si abia pe urma vezi ce e cazul sa le mai ceri!
Cred ca le-ai scris f. bine,eu nu stiam sa conjug verbul recevoir,si l-am scris chiar asa,cred ca s-au prapadit aia de ras cand l-au citit!
Eu zic sa propunem sa renunte la posta,dar s-ar putea alte formule sa fie prea costisitoare,dar macar sa putem sa alegem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Redutistelor vechi, voua vi s-a intamplat sa va intarzie asa de mult coletul?

La mine maine e o luna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asta e ce mi-au scris azi:

La commande du 7 février devrait vous parvenir d'ici peu.

Merci de patienter.

En effet, le délai pour un envoi à l'étranger peut aller jusqu'à 6 semaines.

Bonne journée.

Deci iar nu imi dau numarul coletului. Asa ca le raspund prin reply la propriul mesaj (stiu ca nu e corect 100% gramatical):

J'entend que vous me repondez, mais je ne compprend pas pourqui je recu le colis de 15 fevrier et celui de 7 n'est pas arrive.

Parceque, mallereusement, je n'ai pas confiance 100% dans la Poste Roumaine, je vous en prie encore un fois de m'envoier le numero d'expedition, celui qui vous recu dans la office postale, pour verifier si le colis a ete entree en Roumanie ou non.

Mergi la inceput

Of, nici eu nu vreau sa ma gandesc ca in curand se face luna de cand am facut comenzile
Fetele ce e cu "la boutique de clientes"?? ca io nu prea m-am prins
Revin cu intrebarea la ce adresa de mail ati trimis reclamatiile? ca tot caut...dupa cum ziceam:

Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Aissa, nu prea stiu multa franceza...ce inseamna "devrait vous parvenir d'ici peu"?

Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput