***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 8
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Io cred ca sunt unii de la Posta care se imbraca numai de la Redoute. Sper din tot sufletul sa gresesc...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Si eu la fel cred!

cin spune:
NU stiu ce sa zic...totusi, sunt 2 colete, doua comenzi la interval de o zi...cred ca au uitat aia de la redoute sa le trimta...
si nu ma doare sufletul decat dupa tenisii aia draguti (desi o pereche sigur e mare de vlad), si dupa bluza....si dupa pantaloni... adica, ma cam doare sufletul dupa tot continutul
.
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
danet spune:
Salut, si eu am facut o reclamatie din acelasi motiv ( nu a venit coletul ) cam asa :
Bonjour,
J'ai ne pas recu le colis nr... afferent a la commande nr ... du ....
Pouvez vous me dites si cette colis a ete deja envoie ou je doit attendre encore ?
Merci pour votre reponce,
Nu stiu daca e corect gramatical dar mi-au raspuns sa mai incerc inca o data la posta , ca ei au trimis coletul , apoi daca nu a sosit sa le mai trimit un mesaj insotit de instructiunile mele.
Sincera sa fiu nu stiu ce naiba sa le cer : sa-mi mai trimita o data coletul( ar fi culmea sa-l mai fure astia din nou ) sau sa-mi returneze banii.
Jos cu posta Romana !!!
aissa spune:
Salutare. Abia acum am reusit sa intru putin curioasa sa vad noutati.
Camasa mea orange e un 50 adevarat si imi vine deci cred ca merge comandata numar pe numar. Sutienele cum s-a zis nu sunt dublate, eu am luat 95C si imi venea mai bine D dar merg si asa - chiar acum am unul pe mine. Mentiune, ei zic unul alb si unul corail parca dar ala e roz toata ziua.
La pantofi am luat fetei 25, cat are si cizma de aici - Madau a ta e inalta de are 23 deja ca a mea avea 23 dupa 2 ani abia?
Monica eu una sunt si pitica pe langa grasa, am cca 90 kile la 1.60.
Cat despre posta, colete si intarzieri speram sa am de la voi vesti bune dar vad ca nu. Ma si enervez, imi trimit mailuri cu alte coduri de reducere dar raspuns la interogatiamea nu.
Repet parerea mea, o fi eroarea la posta noastra dar nici ei nu se zbat. Ce e asa greu cand i dau numarul comenzii sa imi dea numarul ala nenorocit al trimiterii sa verific daca a intrat sau nu in tara ca sa stiu cu cine sa ma bat???? Se face luna deja de la comanda.
cin spune:
Danet, coletul tau din ce data era?
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
anielas spune:
Fetele care nu ati primit coletele..in ce zona stati?
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

madau spune:
Tocmai am primit avizul ptr coletul din 22

.
Asta e mai maricel, dar din pacate nu-l pot lua acum ca e pe numele sotului. Astept sa vina el si diseara va pun si linkuri
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
cin spune:
Madau, cred ca-l poti lua si tu, daca aveti aceeasi adresa in buletin...
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne