***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 7
lilupep spune:
Clau, mi-am comandat 38 pentru ca doar masura asta mai aveau la cea imprimata (cand am facut eu comanda)si am riscat. Vazusem ca au scris fetele ca merg masuri mai mici la camasute . Daca mi-e mica ..asta e, am prietene mai slabute. Sper ca zilele astea sa sosesca si pachetul.
Madau la tine e pretul 3,25 pt ca ai o masura mai mica .
Deci. Scuze, scuze...m-am uitat in comanda si camasa imprimata am comandat-o masura 40. Sunt tare cascata....atat am jonglat cu masurile ca nici nu mai stiu ce am comandat, am tot pus si am tot scos din cos Ideea e ca retinusem ca am luat o masura mai mica.
Lorenza spune:
[/quote]
Se refera la inaltime,daca ai pana la 1.65 atunci e o lungime de pantalon ,daca ai peste...
Ups,a disparut postarea!
claujro spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Se refera la inaltime,daca ai pana la 1.65 atunci e o lungime de pantalon ,daca ai peste...
[/quote]
Lorenza, multumesc daca la mesajul meu te refereai. Nu stiu pe ce am apasat si a disparut in mod miraculos...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ilenutza spune:
Mada, deci trebuie sa ii masor talpa?el are 21 de cm , asta inseamna masura 33.
Miruna cat poarta in RO?cati cm are talpa ei si ce masura i-ai comandat pe la redoute?
Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
claujro spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Mada, deci trebuie sa ii masor talpa?el are 21 de cm , asta inseamna masura 33.
Miruna cat poarta in RO?cati cm are talpa ei si ce masura i-ai comandat pe la redoute?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Nu se poate, ai gresit! Cum sa poarte 33 la 1 an si 3 luni...??? Mara are 1 an si 6 luni, poarta 23 acum, la cizme si i-am luat bascheti 24 pt la vara care evident ca ii sunt mari dar sper sa ii mai cresca piciorul...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ilenutza spune:
Claujro, Poarta 23 si la masurile din Ro?
claujro spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Claujro, Poarta 23 si la masurile din Ro?
Da, la masurile din ro poarta 23. Bascheti i-am luat de pe la redoute, sunt 24 si sunt mari...Sper ca macar spre toamna sa-i mai creasca piciorul si sa-i poarte. Pe de alta parte mi-a fost teama sa-i iau 23 pt ca la fel...nu stiu cat va purta in vara si mai bine sa fie mai mari decat mici, nu?!
Lui Matei care poarta 27 aici, in ro i-am luat tot 27 si pt ca nu aveam alta masura si pt ca m-am gandit ca el creste mai incet acum (are 3 ani si 3 luni) si ii sunt o idee mari, deci la vara ii vor fi buni.
Edit: daca vrei pt acum, i-ai cat poarta si in ro, daca vrei pt la vara ia un nr mai mare.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ilenutza spune:
Calujro si .De fapt cred ca mi s-au dus neuronii, ca dupa ce mi-ai scris tu m-am gandit ca si eu lui Vic i-am luat in Austria niste incaltari tot marimea pe care o poarta aici si ii vin fff bine.Dar nu stiu ce a fost in capul meu... O sa ii comand nr. 23 si gata.
Urati-mi noroc!!
cin spune:
Buna
Fetele care au facut reclamatii cu privire la faptul ca n-au primit coletele, ma puteti ajuta si pe mine cu un model? modific, adaptez, dar nu ma duce capul sa il compun integral(in franceza) si o adresa de mail unde sa pot trimite?
si pt ca sa am un inceput "minunat" de saptamana, in timp ce scriam randurile astea a venit Vlad triumfator la mine cu una bucata ochelari (de distanta) ai mei, transformata fix in doua bucati...si repeta "ticat" ... asta inseamna ca nici la televizor nu voi mai avea "placerea" sa ma uit...ca dupa colete mi s-au lungit deja urechile...
va pup
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
claujro spune:
Io cred ca sunt unii de la Posta care se imbraca numai de la Redoute . Sper din tot sufletul sa gresesc...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI