***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

In legatura cu preturile care apar in cos nereduse,desi ele sunt pe site reduse,se da click pe produs,se apasa pe modifier mon panier,si apare in lista din nou pretul redus.Asa se intampla la toata lumea,nu stiu din ce cauza,trebuie verificat si se rezolva usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sutienul acesta:
http://laredoute.fr/product.aspx?PresCode=2371057&SizeCode=00304&Quantity=1&PersText=&ItemId=48&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
cupa e dublata,sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Sutienul acesta:
http://laredoute.fr/product.aspx?PresCode=2371057&SizeCode=00304&Quantity=1&PersText=&ItemId=48&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
cupa e dublata,sau nu?

Pe astea mi le-am luat si eu in februarie. Nu e dublata cupa. Eu mi-am luat 95 B si e ok, bretele sunt reglabile..atat port si aici. S-au portivit masurile. Insa sa nu te astepti la cine stie ce. Nu sunt urate dar nici de cine stie ce calitate... Gasesti si la noi, nu stiu la cati bani...

quote:
Originally posted by lilupep

Eu mi-am comandat-o pe cea imprimata nr. 38, eu port cam 42. Nu am primit-o inca.Vom vedea....... la noroc
Acum o alesesem pe cea portocalie, o sa vad maine.

Pai daca poti 42 de ce ti-ai comnadat asa de mica...38??? Mi-e teama ca va fi prea mica... Dar uite daca 42 care le-am comandat eu imi sunt mici mie ti le dau, vrei?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io ma risc la un 40 totusi...adica dupa masuratorile la bust as cam fi de 40, la talie de 38. dar decat cu tatele pe afara, mai bine sa vina mai larga zic eu. Si apoi la banii astia..chiar daca dau chix nu-i bai. Insa nu ma hotarasc intre cea verde si cea cu flori

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Madau ia-le pe amandoua la banii astia... Dar ia-le la 3.75/bucata.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Madau ia-le pe amandoua la banii astia... Dar ia-le la 3.75/bucata.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Pai la mine sunt 3.25 bucata..

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Cu atat mai bine...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claujro.

Si cum la orice camasa da bine si o pereche de pantaloni, iar eu nu mai incap in cei de dinainte de a naste (zau daca inteleg de ce ca amm tot atatea kg ..in fine..), ce ziceti de pantalonii astia: http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6650279&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=7&Mode=Update&Single=true&ksource=-1. Oare o fi ceva de capul lor? Ca asa in poza arata bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

fetele, pliiizzz, lamuriti-ma si pe mine cu privire la masura pantofilor, pls!!!!!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Ilenutza nu stiu cat ar trebuie sa-i iei lui V. Cati cm are talpa?

Mergi la inceput