***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Urmeaza sa va parvina in putin timp ? Eu cam asa inteleg...

In alta ordine de idei, azi am primit un cod de reducere FDP gratuit si livrare in 24 h (valabila doar pt fr si Monaco). Am verificat si merge codul, macar atat...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca ceva de genul ar trebui sa ajunga la dumnevoastra in scurt timp.
Eu am mai zis, prima reclamatie am scris-o pe site, adica in espace client e o sectiune cu intrebari si acolo zic ceva de genul contactez nous si am compeltat acolo un formular cu numarul comenzii, data si mesajul. Deci nu la o adresa de mail.
Dar raspunsul vine de la adresa: service_client@web.redoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Clau si eu am primit codul ala si chiar ma gandeam dimineata daca cumva...codul aplicat de mine la momentul comenzii buclucase o fi fost de genul asta si de aici intarzierea??? Ca imi trec tot soiul de idei prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mersi, dupa ce-am pus intrebarea mi-am dat seama ca asa s-ar intelege
Aissa, imi aminteam ca ai trimis reclamatia pe site, dar de dimineata tot caut respectiva rubrica si n-am gasit nimica

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Clau si eu am primit codul ala si chiar ma gandeam dimineata daca cumva...codul aplicat de mine la momentul comenzii buclucase o fi fost de genul asta si de aici intarzierea??? Ca imi trec tot soiul de idei prin cap.

Nu are nici o legatura. Nu esti prima care aplica astfel de coduri... Daca nu si l-a insusit un "functionar" de la posta romana inseamna ca l-au trimis ei mai tarziu decat in cazul altor colete si de-aia tot iti zic "trebuie sa soseasca...bla bla".

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5959136&SizeCode=00002&Quantity=1&PersText=&ItemId=23&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - asta a comandat cineva ? parca asa retinusem, dar nu l-am regasit in lista de produse...merita ? arata bine ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si au aparut cumva pozele cu gentile verzi si mi-a scapat ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Si au aparut cumva pozele cu gentile verzi si mi-a scapat ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Nu.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Habar n-am care e treaba cu "boutique des clientes".Nu vad la ce foloseste.

A incercat cineva sa comande catalogul?Ma gandesc ca ar putea sa-l trimita in colete.

Mergi la inceput