***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 11
cin spune:
Aissa, am gasit, saru-mana. citeam raspunsurile la diverse probleme, dar n-am vazut in josul paginii ca exista rubrica de "contactez-nous"
n-aveam ce face, si m-am apucat sa caut nume romanesti in toata lista de la "boutique des clientes"... am gasit vreo 2 (asa, la o privire de ansamblu) si incercam sa-mi dau seama care dintre voi sunteti 
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
o floare pt doamne
lilupep spune:
Clau, am tot omis sa te intreb.Ce fel de material au camasutele despre care am tot vorbit? E mai moale sau mai batos?
claujro spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Clau, am tot omis sa te intreb.Ce fel de material au camasutele despre care am tot vorbit? E mai moale sau mai batos?
E moale , subtirel si o idee transparent. Dar e placut, de vara sau pe sub un sacou, un pulover...e absolut ok, daca mi-am comandat eu 3!!! Si daca sunt ok mi-o iau si pe-aia portocalie mai traziu...Deh, 3 euro
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Drap de bain se refera la prosop sau la perdea de baie pt dus ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
lilupep spune:
Mersi Clau.
Asa si voiam sa fie. Ma pui pe ganduri sa-mi iau si celelalte culori.
Gata, am lansat comanda, am pus si camasutele pe verde si portocaliu.Mi-am propus sa ma potolesc o perioada dar un ochi tot arunc si cine stie ce
mai gasesc asa ca nu promit....
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by vlada
Drap de bain se refera la prosop sau la perdea de baie pt dus ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
perdea pt dus
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Unde e Boutique de client asta?
pe prima pagina
tot acolo mai e o chestie "ventes flash" unde schimba produsele in fiecare zi.Azi vad ca sunt produse pt copii,dar nu stiu daca au preturi mai mici decat aveau ieri-alaltaieri,pt ca n-am retinut.
Sau e tot o vrajeala gen "vente privee"?
vlada spune:
Par cam aceleasi preturi....
Dar "parure lit "....o cuvertura ?
Stiu ca mai era cadou couette orange - care este patura, pilota,cuvertura...? cred ca primise cineva...
Merci
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Am vazut si eu acum asta http://www.laredoute.fr/StaticPage/participants_boutique_clientes.aspx
Ce reprezinta oare cifrele din paranteza???
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI