***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 21
vlada spune:
geanta argintie nu cred ca e cadou,nu ? e comandata
si io cu pasarica mea,de fapt stolul...deci cadou nu s-au primit decat gentile( roz,verzi si maro ) , paturicca-pilota orange si nuisette,nu ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Eu nu am avut cutie, ci punga si nu mai stiu ce si unde era lipit. Avea niste chestii, intr-o parte factura lipita si pliata astfel incat sa mi se vada adresa. Aia de vama, daca era un patratel albastru pe care scria si valoarea in euro, era pe punga si cred ca am zburat-o. Deci oricum...macar vad la al 3-lea care e.
Aici la posta, unde verificati, ati scris numarul fara spatii (ca inteleg ca sutn 3 grupuri de 3 cifre).
Oricum le-am scris iar astora un mail (cred ca vor da adresa mea la ingore
) si le-am cerut numarul asa cum zice Madau de pe declaratia de vama.
aissa spune:
Gata, m-am lamurit....verific acasa ce am pastrat. Poate am surpriza cand ajung si gasesc ceva in cutie.
vlada spune:
Tin si io pumnii sa ai noroc ! si sa nu te pierdem din randurile noastre....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Auziti fetelor, pai mai avem multe magazine de devalizat, ca ne plictisim de asta francez si trecem la altul. Chiar acum am intrat pe ala UK (http://www.laredoute.co.uk/) si ala italian si difera produsele. Cel putin asa mi se pare la o scurta vedere. Or livra toti in RO? Chiar am luat-o razna.![]()
PArca sunt totusi aceleasi...sau am intalnit si produse comune, nu am vreme sa aprofundez. ![]()
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
Auziti fetelor, pai mai avem multe magazine de devalizat, ca ne plictisim de asta francez si trecem la altul. Chiar acum am intrat pe ala UK (http://www.laredoute.co.uk/) si ala italian si difera produsele. Cel putin asa mi se pare la o scurta vedere. Or livra toti in RO? Chiar am luat-o razna.
PArca sunt totusi aceleasi...sau am intalnit si produse comune, nu am vreme sa aprofundez.
Am intrat si eu pe alea dar NU livreaza in ro decat laredoute.fr... si preturile sunt mai mari acolo, daca ati observat...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
ma bucur mult ca v-am gasit si ca am dat si eu de siteul cu hainutze![]()
am o rugaminte la voi spuneti-mi si mie cu marimile cum procedez(ca eu nu stiu deloc franceza si nu ma descurc deloc pe site) am mai citit eu pe aici dar nu am rabdare acum sa citesc tot ce s-a scris eu in general port 40-42 la pantaloni fuste ...si la papuci am inteles ca e cu un nr mai mare??adik daca eu port 38 iau 39?
si inca ceva ajutati-ma si pe mine sa-mi fac cont sa pot face comanda![]()
cam multe vreau nu?
INGRID
claujro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
ma bucur mult ca v-am gasit si ca am dat si eu de siteul cu hainutze
am o rugaminte la voi spuneti-mi si mie cu marimile cum procedez(ca eu nu stiu deloc franceza si nu ma descurc deloc pe site) am mai citit eu pe aici dar nu am rabdare acum sa citesc tot ce s-a scris eu in general port 40-42 la pantaloni fuste ...si la papuci am inteles ca e cu un nr mai mare??adik daca eu port 38 iau 39?
si inca ceva ajutati-ma si pe mine sa-mi fac cont sa pot face comanda
cam multe vreau nu?
INGRID
Cu marimile e cu dus si intors, de-aia eu nu ma bag la a da sfaturi. Unele corespund, unele nu...depinde de firma. De exemplu la pantofi, eu mi-am luat 2 perechi de balerini 37 cat port si aici, unii imi sunt buni (38 mi-ar fi fost maaari) iar altii sunt mici, ficsi (38 mi-ar fi fost mai buni)...so!
Iar referitor la cont, scrie ce iti cer aia acolo, sparge adresa in 2 fara virgule... si cam atat... restul nu e greu...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
anka-maria spune:
Fetelor, v-a luat valul rau de tot
. Incep sa imi pun intrebari in legatura cu preturile la haine in Ro. Eu pana acum am asteptat sa ajung acasa ca sa fac investitii mai mari in haine si incaltaminte. In Ro. mi se par mai ieftine si mult mai mare oferta pt. numarul meu (34).
---------------
Just me
lavi02 spune:
M-am prins ce e cu lista aia de la boutique clients: cred ca sunt cei care au raspuns la sondaj si au recomandat niste haine.
Asa e?