***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, acum am venit de la posta. Tipa de la colete, cand a auzit ca e par avion, mi-a zis ca atunci e scrisoare, nu colet. (asa mi-au raspuns cei de la La Redoute ca l-au trimis pe 8, par avion)

Am stat la coada si la scrisori unde a cautat aia prin dosarul ei, a zis ca nu a ajuns si ca daca mi l-au trimis ca recomandata au primit un numar, si cu numarul ala se poate urmari, sa vedem daca a intrat in tara, etc. Daca e scrisoare simpla nu avem cum verifica.

Deci aissa daca e scrisoare simpla aia nu au ce cod sa ne dea , poate de-aia se codesc.

La voi, la cele care a venit ca scrisoare, par avion, a venit simpla sau recomandata???

Ati semnat de primire? (am impresia ca daca e recomandata trebuie sa semnezi de primire, daca e simpla nu, dar nu stiu sigur).

Mie imi pare tare, tare rau, atat dupa bani cat si dupa hainute, era acolo o gecuta de primavara de 15 euro care tare bine i-ar fi prins Silviei zilele astea , un compleu dragut pt Natalia la vreo 20 de euro si restul, articole reduse, pana in 10 euro fiecare.

Am calcat pe bec cu a doua comanda de pe 1 martie de vreo 115 euro (contine si adidasii minune cu talpa rosie) dar zau ca nu mai fac comenzi peste 80-100 euro ca riscul e prea mare. Nu-mi convine sa arunc banii astia in vant. Adica par avion .

Madau - propunere: cred ca nu ar strica sa pui pe prima pagina la subiect o lista cu persoanele carora le intarzie comanda de mai bine de 2-3 saptamani. Pt ca cine intra la subiect sa fie constient ca se poate intampla si chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cin numarul asta de care zici tu e cel de pe "declaration en douane"...eventual da un mail la ei sa-l trimita

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ella_74, vecina, si eu tot in Tineretului stau. Merci de info. Nu cred ca-i posta aia busita, si eu am mai primit pachete de la ei, dar nu de la La Redoute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin exact asta imi raspunsesera si mie de la telefon, cand am sunat vineri la nu stiu ce oficiu postal. Sa le dau un numar din CL sau CK, 9 cifre si FR la coada. Numar pe care l-am si cerut astora de la Redoute, le-am zis exact cum trebuie sa arate si unde il gasesc dar se fac ca nu inteleg, nu stiu ce sa cred. Inidiferent de cate mailuri le-am scris in nici unul nu mi-au dat numarul trimiterii, un document de livrare ceva. Sunt ffff curioasa cand va veni coletul (sper inca sa ajunga) ce data are la expediere.

Mergi la inceput

Lavi rau imi pare! Eu cand m-am intors la posta cu punga in care venise coletul 2 si le-am aratat alora de la coletarie punga, sperand sa recunoasca ambalajul, au zis "daca v-a trimis tot prioripost vine alaturi". Deci deduc ca trimiterea aia in punga e prioripost.
Madau eu le-am cerut numarul...degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Clau, eu am scris in capitolul 1, cred, ca am primit catalog! Nu l-am cerut, mi l-au trimis pur si simplu cu a treia comanda. Eu comand de la laredoute.fr din 2005.
Sincer, nu prea ma mai intereseaza catalogul si nici shoppingul pentru ca observ ca mi se cam umplu dulapurile. Sper sa ma abtin pana la soldurile de vara. Desi, in iulie o sa merg o saptamana la Paris si probabil voi face soldurile acolo.
Deocamdata am comandat asta pentru prietena mea,cadou de 35 ani, sper sa fie masura buna http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324109638&documentid=201206&categoryid=27538243&single=&hasNext=1&hasPrev=1 E singurul colet pe care il mai am pe drum. Apoi STOP!

Mergi la inceput

La mine pe "declaration en douane" nr ala de care vb voi incepe cu CD..apoi 9 cifre si la sfarsit FR. Am verificat online la posta si apare ca "predat la destinatar". Deci asta trebuie sa cereti in mail...nr de la DECLARATION EN DOUANE"

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Madau unde anume verifici on line, zi-mi te rog. Apoi, numarul ala nu seamana deloc cu ala de colet sau de comanda, nu? Diseara ma uit si eu la factura de acasa, sa vad unde e numarul ala ca nu l-am vazut. Sper ca nu era pe punga ca aia am aruncat-o.
Si zi-mi codul de la geanta argintie ca imi place cum arata!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

numarul nu e de pe factura, e de pe declaratia vamala, sub codul de bare. Nu are nici o legatura cu cel de colet, comanda, etc. Eu o primesc odata cu factura unde ai si formularul de retur, e lipita pe cutie in exterior, pe un plastic. Uite poti verifica sa vezi: CD 05875 4075FR (scoti spatiile dintre)

Mergi la inceput