***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 22
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by nushulica
ma bucur mult ca v-am gasit si ca am dat si eu de siteul cu hainutze
am o rugaminte la voi spuneti-mi si mie cu marimile cum procedez(ca eu nu stiu deloc franceza si nu ma descurc deloc pe site) am mai citit eu pe aici dar nu am rabdare acum sa citesc tot ce s-a scris eu in general port 40-42 la pantaloni fuste ...si la papuci am inteles ca e cu un nr mai mare??adik daca eu port 38 iau 39?
si inca ceva ajutati-ma si pe mine sa-mi fac cont sa pot face comanda
cam multe vreau nu?
INGRID
Cu marimile e cu dus si intors, de-aia eu nu ma bag la a da sfaturi. Unele corespund, unele nu...depinde de firma. De exemplu la pantofi, eu mi-am luat 2 perechi de balerini 37 cat port si aici, unii imi sunt buni (38 mi-ar fi fost maaari) iar altii sunt mici, ficsi (38 mi-ar fi fost mai buni)...so!
Iar referitor la cont, scrie ce iti cer aia acolo, sparge adresa in 2 fara virgule... si cam atat... restul nu e greu...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claudia multumesc frumos pentru raspunsul prompt am inteles cu marimile ca-i la ghici dar zi-mi retur se poate face?
iar cu adresa...ce sa zic nu ai inteles..
da-mi te rog link unde sa intru sa-mi fac cont.multumesc frumos

INGRID
croco21 spune:
Hi, hi! Si eu port de trei zile un parka de la ei (asta: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324066801&DocumentID=389607). Am primit ieri si avizul pentru comanda din 22 feb, din pacate abia maine ma pot duce sa-l iau ca azi vama lucreaza dupamasa. Apropo, mai ia cineva coletul de la OP66 din Dr. Taberei? Am primit doua comenzi pana acum si de fiecare data le-am ridicat de la vama. Mai pateste cineva asa ceva? am vazut ca alte fete ridica pachetul de la coletarie. Maine seara pun si linkurile cu ce am comandat. Am zis ca dupa ce vine comanda asta ma potolesc dar iar am umplut cosul si ma pregatesc de o noua comanda.
Pupici,
quote:
Originally posted by aissa
Neata! Vesti ceva? Eu sunt azi imbracata cu maieul si camasa grena si le fac astora reclama ca deja vor 2 colege ceva la fel. Dar ma tin tare (sper) si nu comand pana nu vad coletul. Deja ar trebui sa apara si ala din 24.
Croco
claujro spune:
Retur poti face dar costa! Taxele le gasesti pe site-ul postei romane.
Aici iti faci cont: pe pagina principala in dreapata da clik pe Créez votre compte
Si aici ai un dictionar: http://www.dictionar.ro/
Daca ai intrebari, eu sunt pe aici...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
andreap spune:
Anka Maria,in Ro sunt preturi..si preturi..Depinde unde mergi sa cumperi;pot sa-ti dau un exemplu :la Mall,Plazza,daca vreau sa iau adidasi ptr.fetita mea,nu gasesc sub 160 Ron,si asta la reducere,fara ajung pe la 250 Ron.De pe site i-am luat la 24E-27E.Plus parerile celor care reusesc sa faca cumparaturi si in alte tari,cum ca afara unele lucruri sunt mai ieftine.La incaltaminte..ce sa mai zic...
Plus "mirajul" cumparaturilor de pe net
.
Am vazut produse frumoase comandata...eu deocamdata astept salariul de zilele urmatoare,apoi ma mai gandesc.As mai vrea niste tricouri ptr.sot,dar astept coletul sa vad cum arata.
Nushulica,cu marimile..e dificil de dat sfaturi;eu am comandat cam 38 cum scrie in tabel ca as purta,unele imi vin,altele nu.La lenjerie de corp nu se potrivesc marimile deloc.La adidasi am luat cam 1 nr.mai amre si merg.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Croco, cred ca eu ridic coletele de la op 66, e in Ghencea, la capatul lui 41? Ca de la vama le ridic...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Lorenza spune:
Mie mi-a venit avizul pentru comanda din 26!Ma duc mai pe seara pentru ca sunt cam virusata si sper sa capat ceva puteri pana diseara!In privinta mea au batut recordul,a venit comanda in 8 zile,sper sa nu le-nfurii pe fetele cu comenzile intarziate!Eu cred ca numai posta e de vina,nu se pretau ei la a nu trimite coletele!Parerea mea!Totusi nu inteleg de ce nu trimit detaliile de pe colet,oare n-or intelege ce le cereti?Poate ar trebui sa le scrieti in engleza,nu stiu!
andreap spune:
Croco,eu le ridic de la Of.postal de care apartin,semnez ceva de primire si atat.
Nushulica,intri aici:http://www.laredoute.fr/home/index.aspx . Apoi,undeva in drepata sus scrie:"nouveau client?Creez votre compte"
Apasa acolo,intri si incepi sa completezi campurile.la 'identifiant'treci adresa ta de mail,apoi o parola aleasa de tine.La adresa,nume etc,nu pui nici uns emn de punctuatie(.,-)..sper sa te descurci.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
croco21 spune:
Da, asta e. Mie mi-ar fi convenit sa vina la coletarie ca au program in fiecare dimineata inclusiv sambata. Dar asta e...
quote:
Originally posted by claujro
Croco, cred ca eu ridic coletele de la op 66, e in Ghencea, la capatul lui 41? Ca de la vama le ridic...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Croco
nushulica spune:
claudia help![]()
am completat formularul ala si uite ce-mi apare:
Un problème dans votre identifiant ! Merci de saisir votre n° de client ou votre adresse e-mail sans accent ni espace.
Un problème dans votre identifiant ! Merci de saisir votre n° de client ou votre adresse e-mail sans accent ni espace.
Votre complément d'adresse n'est pas correct: merci de le saisir à nouveau.
unde tre sa trec adresa de email si ce e aia complement de adrese??
INGRID

hai ca incerc iar