Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
sraluca spune:
Buna fetelor
Avem poze noi vedeti in semnatura
De LIUDA ce mai stiti? A disparut iar.
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
anis spune:
Am fost si eu cu pitica in Herastrau ...doar eu cu ea..tati s-a dus la o peterecere cu Ingrid.
Mam ce imi doarme afara...zici ac nu e adevarat.De abia astept s-o tai la breaza, o tin numai pe terasa.
Alinuk, buna ideea voastra s-o taiati in 2...poate veniti si cu bb2 la purtator.
la noi e mai greu 2 copii, asa ca am programat in iunie Grecia cu copii, august-septembrie -bulgaria tot cu copii si mami si tati la ski in Italia in 2 de abia astept ca mie tare dor.
O contrazic pe madam Musat cu un lucru, laptele tine la conge si 8luni, dar din 3 in 3 luni compozitia laptelui se modifica pt ca si bebe creste si are nevoie de o alta compozitie chimica a laptelui ,de aia e bine sa se dea timp de 3luni.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
adinush, asa stiam si eu ora cand incepe sa pape...ora de inceput.
De 4ore jumate nu a mai mancat..mama mai e record..
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
miciurin spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile din Bucuresti: voi v-ati ales singure medicul de familie pentru bebe, sau a fost repartizat de la Policlinica de copii din sectorul in care locuiti? Eu inca n-am medic de familie la bebe.......
Mami de Lizuca
marinar spune:
miciurin medicul de familie ti-l alegi.
eu calculez mesele emmei tot de cand termina. oai daca as calcula de candincepe, azi... a dormit la aer, a inceput sa pape la 12 si acum la 6. ohoooooo
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
alinuk, iti dau PM cu numarul meu de telefon
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Daconst spune:
Sraluca,ce frumos e bb infasat sarmaluta.
Eu pun ora de cind a inceput sa manance.La exact 3 ore cere iar,daca e in toane bune.
Cind il scot afara uita si el de program,dar in rest la ora de masa urla din toti plamanii.
Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau completare:ce parere aveti,cum e mai bine,sa-i dau la bb de fiecare data san si completare sau sa-i dau o masa formula,una san?
Ca la mine nu se umplu sanii asa repede,dar daca sar o masa,la urmatoarea se satura doar de la mine...altfel nu.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
mihacarm - as vrea eu sa ma dau nascuta in '77...dar eu aveam deja 1 an la cutremur... eram in toata regula
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
eli1977 spune:
Raluca, ce bebe scuuump!si ce falcute avem noi!M-am uitat sa vad cat are, ca mi s-a parut mare, f bine dezvoltat, un voinic.Eu sunt paranoia cred, mi se par toti bebicii de aici mari si dezvoltati si falcosi si al meu mi se pare tare mic, mereu ma uit la data nasterii..
Ce zi frumoasa!am fost in Herastrau cu bebe , tati si bunica de la Galati(mama), bebe a fost super cuminte, a dormit tot timpul, asa ca i l-am pasat lui tati si eu cu mama am tras o tura de cumparaturi in H..Mi-a luat mama niste bluzite tare dragute..ce bine e cand iti cumperi ceva..hm, uitasem..reintru in normal se parebebe a papat si a dormit in ture de 3-4 ore toata ziua azi, nu stiu ce e cu el, mi-e frica sa nu stea treaz la noapte.
Bravo Alinuk pentru 10!!!suntem taare mandre de tine!
Lilica, LA MULTI ANI !din suflet iti spunem noi, adica bebe Andrei, eu si Rudy(tati al nostru)!Ce familie frumoasa ai!sa-ti traiasca si sa va bucurati unii de altii!va pupam
Cu papatul, si eu pun 3 ore, dar mai bine zis bb pune 3 ore, de cand incepe sa pape si se trezeste la fix, inclusiv noaptea, zici ca are un ceas in burtica.Noaptea are program fix de vreo 3 saptamani, papa la 10,30, 3,30 si 6,30-7.Dupa care nu mai doarme decat pe la 11 .Cat stau ai vostri trezi ziua, cu aproximatie?
pupici
BEBE ANDREI
ELI si bebe Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
adinush spune:
A mea nu mai doarme deloc ziua
Acum pe bune...nu cred ca doarme mai mult de 4 ore adunate de dimineata de la 7 cand da trezirea si pana seara la 10-11 cand se culca.Parca trebuiau sa doarma mai mult copii astia...
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*