Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Am si eu o intrebare pentru mamicile care dau completare:ce parere aveti,cum e mai bine,sa-i dau la bb de fiecare data san si completare sau sa-i dau o masa formula,una san?
Ca la mine nu se umplu sanii asa repede,dar daca sar o masa,la urmatoarea se satura doar de la mine...altfel nu.
Aceasi porblema am si eu. Acum sunt la faza in care il pun la fiecare masa, ca sa stimulez lactatia. Dar tot asa cam la 2 mese se umple sanii
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
marinar spune:
dana eu ii dau la fiecare masa san simapoi daca mai vrea ii dau si formula.
nici a mea nu doarme ziua decat afara sau cate 5 min la mine in brate.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
criss68 spune:
Buna seara fete dragi cu bebici,
Dupa mult timp reusesc si eu sa va scriu, de ceva timp doar va citesc cand apuc, uneori mai pe sarite. Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa stau si eu cu voi la sampania de incheiere a odiseei. In ziua aceea numai la voi m-am gandit si la cele 9 luni, la cat de frumos a fost in definitiv cu toate greturile, kilogramele, dureri care pe unde si tot ce-o mai fi fost.
Am vazut filmuletul facut de Gabriela, admirabila idee, adevarata surpriza
Multumesc pentru felicitarile primite cu ocazia implinirii unei lunisoare.
fetele care au intrebat de mine, Adela am vazut ca azi ai intrebat de mine, iar Lilisor a facut lumina. Lilisor chiar azi m-am gandit la tine, am impresia ca am incurcat borcanele, sraluca a intrebat care venim la vara la mare si eu ti-am raspuns tie. Am dedus asta din raspunsurile celorlalte!!
Nu am timp sa depan toate capitolele, dar din ce imi mai aduc aminte dau cateva raspunsuri.
Sport. Nu cred ca pateste nimeni nimic, cele cu cezariana cred ca trebuie doar sa evite eforturi mari pentru abdomen. Insa scade productia de lapte, la mine cel putin asa a fost. Cred ca cele care aveti din belsug nu e cazul sa va alarmati. Care sunteti ca mine la limita faceti ceva mai soft. Daca va pricepeti, exista si o gimnastica posturala, cred ca am mai pomennit de asa ceva, in trecut era principalul meu sport, e f eficienta dar din pacate cam plictisitoare. E mult mai placut la o sala, aparate, lume in jur etc. De cand ma tot chinui sa ma apuc si nu reusesc! Raportez ca am dat startul la o sauna. De la sauna nu am constatat ceva pb cu laptele si nici nu l-am pierdut pe la aburi. M-am simtit tare bine.
Dana, eu dau completare, de cele mai multe ori cate o masa intreaga, astfel data viitoare am mult mai mult lapte. La mine este insa si motivul de scoala, daca copilului ii e foame tati nu-i poate explica sa aiba rabdare ca vine mami imediat. Doar daca mai sunt cateva minute pana apar. Oricum m-am invatat sa parcurg distantele cu masina in timp record, daca raman anul acesta cu permis e super.
messo, esti tare de tot cu ciorba de tetine! Eu raportez infuzie, pe care recunosc ca o fac din ce in ce mai greu. Cel putin cu suzi as muri sa pun sterilizatorul de cate ori o scuipa.
Catalina, cand te-am auzit cu durerea de spate mi-ai adus aminte prin ce cosmar am trecut. Atunci am apreciat si eu cand puteam sa merg, dar acum iar m-am obraznicit si vreau kile putine si alea alea. Doamne ajuta sa treaca, mie sotul mi-a gasit rezolvarea dupa ce tratamentele nu au avut cine stie ce efect. Dintre unguente la mine a avut bun efect Diclac gel, are conc cea mai mare de diclofenac dintre unguentele din farmacii. In rest nu-ti mai spun cate injectii si ce am mai luat daca tot nu au avut efect.
Hai sa ne laudam un pic: gupilul nostru a luat 1,2 kg in prima luna si are 57 cm (de la 51), prin urmare nu-i asa grasut dar a crescut mult. Asa stresata am fost ca nu papa si ea saaracuta uite ce harnica a fost - in conditiile in care face kk de nu stiu cate ori pe zi, practic de cate ori o caut are ceva in pampers. Ne-am luat cantar ca innebuneam sa nu stiu cat ii dau sa manance. Acum doarme toata noaptea, iar ziua uneori imi mananca si urechile. Ieri ca am fost plecata mult de acasa, la intoarcere a vrut tzitzi din ora in ora. Nu stiu cat ii era de foame cat vroia in brate la mami.
Vazut filmulete de bb Lucas, Dana! Scump foc!
Adinush, cred ca asa bine va simtiti voi doua! In poze cel putin asa se vede. Te admir si mereu ma gandesc la tine cum te descurci singura. Sper ca ai alungat depresia aia care iti dadea tarcoale.
ylilimic, foarte frumos a iesit filmuletul vostru!
cred ca am mai vazut si alte poze intre timp dar nu imi amintesc acum.
alinuk, bafta la examen. Poate dupa aceea imi spui si mie cum reusesti sa te dezlipesti de bb ca sa inveti, ca eu nu reusesc. Daca sunt acasa mi se pare ca nimeni nu face bine ca mine (si tati zice la fel, adica el face mai bine), iar dupa ce se culca seara si eu dorm din picioare
intervalul dintre mese il calculez dupa ora de inceput
Va pupacesc, mai intru cand mai pot, acum trebuie sa ma conversez cu fiica-mea: i-am dat mancare, a iesit afara, a dormit - dar vrea conversatie
criss & Ligia
Ivona1977 spune:
La multi ani Lilic, sa fii sanatoasa, frumoasa si bucuroasa!
pup la fete
Ivona si Ella 12 ian 07
sraluca spune:
DANA presupun ca te referi la desfasat . Ala a fost momentul meu de glorie ca primeam meru critici de la tati ca stiu sa il leg ca lumea iar aia e opera lui. Asa ca i-am facut poza sa vada si el ce a fost in stare sa faca. Sa nu ma mai critice tot timpul
Referitor la completare eu ii dadeam san+formula si in ultimul timp cam daduse in colici din cauza asta. Dar nici nu aveam destul lapte sa ii dau o masa intreaga. Vezi si tu cum se simte.
LILISOR in 77 ka cutremur eram mare si eram la Busuresti la bunica-mea bolnava de oreion.
A, am uitat sa ne laudam ca ne-a masurat pediatra si avem 62cm. Am crescut 10 cm ceea ce se pare ca e destul de mult. Ea a zis ca 11 cm trebuia sa creasca intr-un an. Sau parca m-am laudat
Mama azi am avut o zi nashpa de tot. Toata ziua a plans si abia acum seara s-a potolit.
LILISOR pana nu uit ca sunt tare azi: la multi ani! si sa fiti fericiti toti patru
Si in rest o mare iubire
azi ii pusesem gand rau lui tati dar fiindca s-a plans toata ziua suntem cam rupti amnadoi si o s-a lasam pe altadata
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
mariana_1976 spune:
Dragi mamici,
Nu stiu cum as putea sa va multumesc pentru ca ati fost intotdeauna alaturi de mine.V-am citit din urma si m-ati emotionat atit de mult cum v-ati mobilizat toate sa-mi faceti galerie la Odiseea noastra.
De asemenea multumesc din suflet pentru trecerea pe listuta.
A, de fapt nu am nascut in 4 minute, aceasta a fost doar FAZA DE IMPINGERE.In total, de la primele contractii eficiente, am avut 5 ore jumate, ceea ce nu e chiar putin tinind seama ca e al patrulea copil.
Voi scrie povestea nasterii la "nasterea unei stele" cind voi gasi mai multe minute libere, pentru ca stiu ca nu e deloc obisnuit ca sa nasca cineva in Romania vaginal dupa cezariana la doar 12 luni, si s-ar putea sa mai existe mamici pe forum care se gindesc la aceasta optiune de nastere si au nedumeriri.De altfel eu am scris la cele mai multe dintre subiectele care aparusera referitoare la nasterea vaginala dupa cezariana si am expus un pic parerea si cercetarile + constatarile suedezilor despre aceasta.
Noi suntem bine, desi un pic obositi,dar Markus(are 1 an)din pacate a luat varicela si s-a manifestat de-abia luni pe 26. feb,la 2 zile dupa ce iesisem noi din spital.
Asta pentru ca o colega de clasa de la scoala fetitei celei mari a facut si cum copii mei mai maricei se imbolnavisera deja de varicela invatatoarea a uitat sa mentioneze.
Suedezii nu fac vaccin anti varicela la copii...
Aici gasiti o poza cu micuta Magda care ca si sora mai mare are parul saten si ochii inchisi la culoare, de un gri inchis, care se vor face sigur caprui sau caprui-verzui ca ai mei.
Va imbratisez pe toate, + pe bebelusii/bebelusele voastre si sper sa revin "in forta" cind reusesc sa-mi alcatuiesc un program mai bun de intrat pe net.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI LILI, sa fiti mereu o familie fericita, multa sanatate si impliniri in anul 2007!!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Biribu spune:
fetele, nu m-a citit nimeni, cine lua lecitina si pentru cit timp???
felicitari sarbatoritilor de azi, la mai multe lunisoare!
cele care au inceput aerobicul/alte activitati sportive - cum aveti oare energie dupa nopti nedormite? ca eu cu sculatul noaptea la 3 ore sunt cam terminata tot timpul
eu alaptez la cerere, ziua ea vrea si din ora in ora citeodata si ii dau, si sa stiti ca nu am observat sa aibe probleme de burtic din cauza asta. eram si eu speriata ca nu o sa mai aibe ce sa traga daca papa asa des dar lapte totusi vine, cred ca ea stimuleaza secretia mai bine decit orice altceva, desi sinii nu au timp sa se umple complet si nu mai sunt asa tari ca atunci cind intervalul e mai mare intre mese.
cum pot sa vad si eu albumul cu poze, cine ma invata cum si unde ma logez??
va pup
marybell spune:
biribu eu m-am apucat sa iau cate o lecitina pe zi, dupa ce am auzit-o pe anis ca ar fi buna pentru prevenirea canalelor infundate. si cum in ultimul timp simteam o durere "surda" in sani dupa ce ilalaptam pe bebe, am zis sa iau si eu asa preentiv.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
monykk spune:
offfffff ce de mai scrieti , cu voi nu mai reusesc sa postez nimic , in fine oricum citesc si ma
gandesc la voi.......yuppy am trecut si la scutece.........ce v-ati mai distrat la sf. de
odisee .........n-am putut sa fiu si eu prezenta dar am fost cu sufletul alaturi de voi
cred ca va inchipuiti de ce nu am putut , cauza .......terorist mic....hihihi
gabriela am plans ca proasta cand am vazut filmuletul , multumim frumos , cu adevarat emotionant
LA MULTI ANI LILISOR , SA TE AJUTE DD SA RAMAI TOT ASA , SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI
DE FAMILIA MINUNATA PE CARE O AI
o sa mai postez cate ceva despre noi daca ma lasa teroristul asta mic care nu doarme deloc
pup fetele
Mony mami de Denis (5.02.2007)