Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
adinush spune:
Se pune ora de inceput.Si eu da,ii dau din amandoi.Si cel congelat il tin pt atunci cand vreau sa plec pe coclauri si sa-i dea altcineva sa pape la fata.
Alte intrebari?
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
alinuk spune:
Anis,
surplus congelez. Ne gandim sa ne facem si noi 3-4 zile prin tarile calde - undeva Grecia, Malta (ce zici Diana unde dau peste tine?) si o sa las mamik cu bb si cu rezerva mea de laptik, iar la mine o sa am pompa sa nu sece izvorul.
Si ca sa nu-ti mai zic ca eu stiu si mi-a confirmat si dna Musat ca 6 luni tine laptele la conge, 24h la frigi si 8 ore la temp camerei de bb 22-24.
Eu masor trecerea celor 3 sau 4 ore de la mom la care termina, oricum acum in 10-15 minute a haplit... ce mai stam cate 40 min??? ..suntem baieti mari
we placut!! apropos sunt foricele frumoase si inflorite in Gradina Botanica - cum intrati in stanga, l-am plimbat pe margelutza vreo ora de e rapus acum.
pup fete cucuiete
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
kateryna spune:
Maryela, sa aveti un bb cuminte si distractie placuta maine la botez.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
miciurin spune:
La Multi Ani Lilisor, fericire, sanatate si viata lunga, sa te bucuri si de nepotii si de stranepotii tai!
Mami de Lizuca
alinuk spune:
aaaaaaa si in general, in functie de cum ii e fomica, il las sa goleasca un san intai si apoi daca mai vrea il pun si la celalalt, daca nu mulg ...si la conge..
Si il pun alternativ la fiecare san (adica o masa goleste sigur un san, urmatoarea celalalt)
De multe ori se satura dintr-unul singur
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Messa spune:
alinuk, il plimbi des in Botanica? Ma bag si eu... stau la 5 minute de Botanica
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
mihacarm2002 spune:
alinuk, felicitari pt 10. Suntem mandre de tine!
liliana, adela, danaconst, multumesc pt urari.
Liliana, tu esti nascuta in ziua cutremurului din '77?
Albinutzza, ce dulci sunt fetitele tale. Sa va traiasca! Ce bine ii sade cu martisorul in piet!
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
alinuk spune:
fatou Messa
balangannidu-ma pe acolo m-am gandit la tine si-mi venea sa te strig - caci stiam ca esti pe aproape - sau te-as fi sunat, da' deh nu aveam in tel nr tau ca's cam toanta uneori...
Daca e vreme ca azi imi fac abonament. Am experimentat fara ajutoare scosu' / bagatu' caruciorului in portbagaj, cu gupilu' in scoica - fsi merge uns treaba...asa ca reiteram plimbarici in deplasare
Si in Cismigiu ma bag. Aici sigur o sa merg in weekend intre11 si 13 cand e concert de fanfara, e superfain!!!
Abia astept!!
vb si luni ne vedem acolo intre 12 si 13
..se mai baga careva la gashcutza!?
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Albinutzza, ce dulci sunt fetitele tale. Sa va traiasca! Ce bine ii sade cu martisorul in piet!
Multumesc frumos, dar cel mare e un El nu Ea
Dana, ai vazut ca a fost bine?! Nu te speria ca ei au instinct si nu se sufoca. Si eu pe Luca il urmaream pana m-am convins singura
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Iuliana80 spune:
06 februarie 2007 (16.30) - Iuliana80, 40s,nastere prin cezariana, Flavius Catalin, 3800g, 53cm, Apgar 9