Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele

cristiana m-am interesat pe net in legatura cu paru si e destul de nasol cica dureaza cel putin 2 luni in cazul fericit si cu ceva tratament in special vitamine calciu magne b 6 sau cele de par revalid parca

eli ce mult papa bebe tau a mea la 7 sapt abia manca 120 in cazul fericit

noi asteptam bunica ( maica-mia ) si plecam la plimbare
vorbim mai tarziu cand se intorc si restul de fete de la plimbare
oare cum va fi la vara ? mai vorbim doar seara
sa nu uit messa foarte tentanta oferta ta chiar foooaaarrte tentanta dar din pacate eu stau in timisoara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ce mai stiti de liuda si de kate ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dragele mele se pare ca azi am intrat prea tarziu pe forum, vad ca v-ati dat intalnire in cismigiu daca am inteles bine, as fi venit si eu dar n-am fost pe faza. nu-i bai o lasam pe altadata.

anis scuze daca mi-ai mai raspuns inca o data si nu am vazut, imi pare rau ca te-am pus sa mai imi scrii din nou. multam fain de raspuns.

aelita citisem la un moment dat prin postarile tale ca vrei sa ii faci program la mancare si de asta te-am intrebat daca ai reusit. sarumana pentru raspuns.

dianamizi o sa incerc sa pun in aplicare si la mine metoda ta, mii de multumiri pentru rabdarea de a-mi scrie cu amanuntul cum faci tu.

messa auzi dragutza? apropo de utza, nu stiu cum e la voi dar la noi am remarcat ca Erik are senzor de ...nu stiu de care, ca nu incepem si noi bine treaba ca il auzi ca scanceste, si face chestia asta chiar daca doarme in momentul in care incepem. nu plange pur si simplu parca face asa smechereste un fel de "haaa, haaa" lung si repetat, si ma rog ne oprim ma duc sa vad ce face si zambeste, iti vine sa crezi...?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

ADELA ,a bagat-o prima data cu corpul de 3 ori si dupai ia pus apa in cap tot de trei ori ,m-am bucurat ca nu a bagat-o cu capul in apa ,ca imi era groaza ca nu o sa i se usuce parul ...

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

marybell iubita, nu m-a suparat sau deranjat..ca m-ai intrebat...am scris pe fuga ...din cauza asta ..stii si tu cum e..

Mihacarm , da sugitul apare acnd bb inghite aer.eu personal sunt impotriva lamaiei la varsta asta.E de ajuns sa ii dai san sau apa calduta.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

cristiana ..te anunt dupa ce il cumpar

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Hai ca azi din cauza lui Ingrid am iesit mai devreme...eu oricum la ora 14 trebuie sa fiu acsa sa manance Ingrid si sa doarma..asa ca dupa ce adoarme ea mai ies cu Iarina daca am putere.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetili
va era dor?
am venit!
adica eram pe aici, insa cu atata treaba nu am mai apucat sa mai vb si cu voi. Abia acum v-am gasit pe forum cam greu ca eu tot cautam ceva gen "plozi" , insa vad ca ati fost romantice la denumiri.
repede la raport
- vineri am botezat -o pe Diana, la ora 16 eram prezenti la biserica, mata nu a plans mai deloc, doar cand a simtit apa, apoi a fost imbracata si s-a linistit, seara a fost cumintica si ne-a lasat sa mergem sa mancam la chinezesc. A doua zi seara au venit nasii si au facut baita la fata, la fel a fost cuminte. Botezul adica petrecerea a ramas pentru 5 mai.
acum sa va zic din programul nostru. Diana noaptea nu cere de mancare. adica daca mananca la 9-10-11 seara depinde cand ii ora (ca se schimba ) apoi se trezeste dimineata la 7-8. ziua manaca cate 130-150 ml cam la 4-5- ore. Deci intre mese avem sigur 4 ore, uneori doarme mai bine si mananca la 5 ore. se intampla si la 6 uneori. Colici scuip nu prea avem adica chiar nu avem rar odata la 2 saptamani sa o doara burtica, cu kk stam bine, a inceput sa faca singura odata la 2 zile, baita facem la 2 zile. Mai stam rau la capitol alergie ca o mai avem, cand trece cand apare...asta e! e prea mica si acum nu avem ce face mare l8ucru, de ca unele creme si solutii ce am mai citit pe aici (dar nu stiu acum cum se numesc nici sa mor) e mai bine, dar nu ii trece de tot .
eu ma rup intre birou si casa, ca si la birou e de munca acum asa ca trebuie sa fiu si pe aici... nu am incotro! Cu bona cam am probleme
nu stiu ce o sa ma fac cu ea.... adica stiu - caut alta dar pana gasesc pe cineva cu recomandari (ca altfel nu vreau) o sa inebunesc. cand o sa am timp o sa va scriu ce abereaza bona mea, asta inafara faptului ca am avut si alt incident...
dar asta alta data...
fetele va pup sper sa va mai citesc, am plecat sa fac comanda pe aprilie la ingrasaminte mancalar mama (nu se scrie asa dar mii lene cu liniute multe) si apoi acasa ca mata mea e afara ....

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

BUNA FETILI,
Incerc sa citesc din urma ....iar am ramas codoasa sa imi fie rusine.
Azi a fost doctora la noi ,era f incatnata de evolutie,sapt asta am luay 450 de grame,papam,dormim ,suntem cuminti sa nu nu fie de deochi.
Ralumat mercic mul.Si doctora la fel a zis.
Catalina eu zii de tot kktul am avut ieri.
Cris e superba poza in care tu dormi cu bebelina.
Mi-a facut si mie una robert trebuie sa descarc si sa le pun in album.
O sa incep sa dorm si eu cu bebelina in pat din seara asta ca numai pot sa rezist.
Lilisor acum sunt elucidata si linistita.
Da messo ieri am crezut ca sunt la un pas de depresie si culmea din cauza celor din jur.Persoana care vor sa para binevoitoare in a da sfaturi a contracaara ceea ce eu cred ca e bine etc.A trebuit sa las diplomatia la o parte si sa fiu f transanta.Dupa care reprosuri de la persoana in cauza.
M-am reechilibrat si relaxat de abia seara tarziu cand am avut timp de ceva timp stii tu de care cu barbatelul meu.Apropierea dupa atata amar de timp stii cum a fost?SUPER,COOL,MARFA cum vrei tu.Hormonii mei acum sunt la locul lor
Lore noua ne-a cerut livretul de familie completat cu numele copilului si datele respective.
Atat am reusit sa citesc.Trebuie sa ma mulg si sa mai pun la punct niste lucruri.Bebelina mea doarme fix 3 ore asha ca stiu exact cand se va trezii.Recuperez mai tarliu un pic

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca va scriu reede ce bona am

sincer primele saptamani cand stateam cu perfuzii, cand nu puteam sa merg, cand nu puteam sa stau in cur, cand eram in genere un mort in casa - a fost femeia asta super buna. a avut grija de fata, o aducea din 3 in 3 ore la alaptat ca doar mai aveam lapte din belsug, dupa care a disparut odata cu durerile de cap... ,deci bonei ar trebui sa-i pun un monument ca fara ea muream atunci, adica nu eu, dar copilul sigur, ca eu nu puteam nici macar sa inchid si sa deschid ochii de durere, dar de imbracat , dezbracat si alte treburi la copil nici vorba....
ei ca sa vedeti ca e o luna jumatate de atunci....
nici nu stiu cu ce sa incep......
inafara faptului ca face foarte bine curatenie, atat de bine incat a curatat 15 milioane ..... adica aveam niste bani in casa ascunsi in funful fundului de la un fund de dulap, pentru orice eventualitate (ma rog, mastere, dupa nastere, docrori, medici de familie, farmacii si alte cheltuieli neprevazute uneori la ore mici cand cu cardul nu aveai unde sa te duci... asa ca pentru cazuri de urgenta am avut in casa bani ascunsi)... doamna mea a dat se vede ca de ai, nu stiu cum ... nu ma intrebati, numai ca eu joi numar banii, ii asez, ii ascund la loc ca mai luaseram din ei.... si sambata - cand ma bag la ascunzatoare iar, ca iar dadusera chieluiala peste noi - constatam lipsa 15 milioane.... nu va zic ca am fost neom 2 zile, nu imi venea sa cred, am numarat banii de 20 de ori ziceam ca am gresit eu.... nu... tot nu erau 15 mil.
alta faza... "fetita mamei, tu trebuie sa fii constienta, si sa nu te superi si sa fii pregatita ca Diana cand o sa creasca o sa-mi zica mama, pentru ca eu stau cu ea toata ziua (adica 5 ore cat lipsesc eu- 24 de ore cat are ziua minus 5 cat lipsesc mai raman altele 19 cand numai eu ma ocup de fata)... dar daca tu asa ai vrut ca tu ai hotarat sa te intorci repede la munca , iar asta inseamna ca eu sa ma ocup de fata, iar copilul nu este costient - si o sa vezsi ca o sa ajungem la faza in cat sa-mi zica mama. Nu treuie sa fii geloasa pe treaba asta" si din acea zi tot ii zice la fata "hai vin-o la mama!" sau "ce face fetita lu mama" sau "iubita mamei" .... acum eu tac ca oricum sant in cautari masive si disparate sa gasesc alta femeie, ca asta maine poimane nu ma lasa sa ma apropii de copil ca si asa eu dupa ce ajung acasa numai eu ma ocup de ea si tot ma intreaba "de ce nu ma lasi pe mine s-o schimb, de ce nu ma lasi pe mine s-o hranesc " Raspunsul meu celebru este "Pentru ca este copilul meu"
de saptamana asta incerc sa fac baie la fata fara ajutorul ei, cam greu, foarte greu dar o sa reusesc numai din ambitia de a nu o mai vedea in casa dupa ce ajung eu acasa.
Si cu toate astea mai are tupeu sa ma intrebe "dar eu am gresit cu ceva ca te vad asa mai suparata" bai mai are si tupeu sa zica, ca daca ma apuc si-i zic.... dar nu pot sa-i zic ca doar nu am cum sa-i demonstrez ca a furat, doar nu o sa recunoasca ca a furat... ma si trimite intr-un loc si nici nu recunoaste si ma si face in tot felul.... dar cel mai rau e sa nu vina, pana gasesc alt om - asta e o suport, stau , tac , incerc sa nu o las pe mult timp cu fata, ca daca e pe interes nu mai cred ca se poarta frumos si cu copilul...
asa ca fetelor sant dispeata caut femeie, vreau cu recomandari ca in asta nu mai am incredere nici sa ma bateti, azi dimineata (cred ca simte ca o sa o dau afara) tot incearca sa ma sperie ca o sa fie tot mai greu "se mareste ziua" si din cauza asta o sa fie greu, cand am inceput sa io bag ca nu cred, ca nu are una cu alta nimic, a intors-o invers ca e fluctuatie de temperatura... deci nici in clin nici in maneca, doar sa ma sperie ca e rau si evident trebuie sa am ajutor si s-o tin!!!
asa ca fetelor sant mai multe dar am scris principalele
si va pup si pleca acasa sa pazesc bona

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput