Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 25
eli1977 spune:
Gio, gata, iesim, la cat ne vedem si unde?sau da-mi pm cu nr de tel, sa te sun.Vii cu ambele buburuze, nu?
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
alinuk spune:
opaaaaaaa
e rost de fetitze si in Moghiorosh???

va sun cand sunt pe picior de plecare sa vad in ce parte o apuc (in functie de cum ma sincronizez cu voi)
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
Dragelor, pe langa alte elemente negative post partum, pe mine a cazut deja si napasta caderii parului
. Cele care sunteti la al doilea bebe, spuneti-mi va rog, cat dureaza, ca daca e o chestie de saptamani multe, urgent ma duc sa ma tund
. Daca maseaca ceva, e sa vad par in manutzele bebelushului.
Alta intrebare: la ce varsta se definitiveaza culoarea ochilor la bebe?
ANIS, super alegerea cu caruselul, si mie tot ala imi face cu ochiul, poate dupa ce il cumperi te sun sa-l aud...![]()
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
dianamizzi spune:
buna dimineata ... la pranz.
MARYBELL - eu nu am fortat-o sa se lungeasca la programul de mese . doar la inceput, adica la vreo luna, am incercat sa o tin cat mai mult afara ca doarme buba si uita de mancare. si cand nu o scoteam afara si dormea o puneam la ea in camera cu geamul deschis, in carucior si cred ca credea ca e afara... si statea mai mult intre mese. apoi daca eram in casa si incepea sa maraie incepeam sa ii cant si sa o dansez sa ii atrag atentia cat se poate de mult. daca urla nu incape vorba ca ii dadeam sa manance.
deci asta cu tinutul afar cred ca ajuta cel mai mult... noi am fost si intr-o mica vacanta cand a avut ea puseul de crestere la 6 saptamani si ne-am intors acasa cu hainele mici... in 5 zile... aerul proaspat... dar aici am noroc ca ne permite vremea.
aaa, si seara eu i-am facut mereu acelasi lucru... ca sa avem o rutina. deci spalat, ori baie cu masaj, ori exercitii cu spalat la chiuveta, schimbat haine proaspete in fiecare seara . deci cand venea ora de mancat, sau o vedeam eu agitata, plecam in dormitor , o puneam pe prosop si o desfaceam de pampers sa se joace un pic asa fara nimic. cantam un pic, exercitii, apoi spalat la chiuveta , imbracat, mancat si pus in patut , ii inveleam si manutele sa fie acolo incalzita si adormea singura. acum stie ca vine ora de somn si facem mereu acelasi lucru.
e foarte important sa deosebesti ziua de noapte de la inceput. sa nu vorbesti cu bebe noaptea deloc. deci papa si o schimb fara vorbe si asa cred ca stie pana la urma ca noaptea e de dormit, e fara lumina, e plictisitor si deci n-are de facut altceva...
asa ma gandesc eu . doamne ajuta si la voi toate sa se linisteasca bebeii, banuiesc ca fiecare au ritmul lor si isi stabilesc singuri program pana la urma... 
LILI - baiatul tau trece prin nebunia de 6 saptamani, stai linistita ca se regleaza el. tu esti puternica draguta, o sa treceti si prin asta, ai uitat de la matei
ANIS- chiar ca domnisoara cocheta e iarina
si eu ii pun agrafe in par , mi se par dulci rau ... uite am si pozat-o azi.
am mai vazut poze dar uitai ale cui.
va pup toti bebeii!
ai mei au astazi aniversarea de 25 de ani de casatorie... maaaama, un sfert de secol. si cu ocazia asta am avut sedinta foto cu thea sa le trimit bunicutilor cadou . daca vreti sa o vedeti , e in linkul de jos. pun acum, dureaza ceva.
hai sa avem toate o zi superba!
www.dropshots.com/dianamizzi
dianamizzi spune:
gata. mi-am adus aminte. am vazut poze cu dulceata lui CRISS68 pupam fetele!
thea gangureste pe balcon. am lasat-o acolo...
mai fetelor sa vedeti ce nebuna sunt
am zis ca sa nu i mai dau fetei nici sa guste lapte intre mese, dar cateodata o apuca sughitul si am incercat sa ii dau apa calda din biberon si se stramba saracuta, abia o convingeam sa inghita cateva picaturi sa ii treaca sughitul... acu ce - i fac...
o sperii cu un BUUU! , apoi radem , eu prima si ea dupa mine. ii trece imediat .
mi-e naiba sa nu ramana cu traume dar nu cred ca e chiara sa grav. ...
o scot afara, ma duc pana la farmacie sa iau fier ca si eu ma simt asa de slabita... sigur de la asta e, dar nu pot mai de nici o forma sa ma tin sa iau fierul asta... uit naiba, nu stiu ce am... acu scriu undeva sa vad mereu sa nu uit.
www.dropshots.com/dianamizzi
monu spune:
pt sughit o lingurita sau jumatate de lingurita de suc de lamaie
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Daconst spune:
Marina,te astept cu PM-ul.Si ca sa te motivez,iti spun ca am mai slabit 1kg.![]()
Am si eu probleme cu tetina ca nu stiu cind sa i-o schimb?Acum sunt inca la 1,desi bb are joi 7 saptamani.
Lili,si al meu a fost atre ciudat ieri...a mancat din ora in ora si iar se mataie.Aseara n-a adormit decit cu tzitzi in gura.Sper sa-si revina ca nu-mi place asa.
O fi de la luna plina sau eclipsa de luna.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
alinuk spune:
Di
la multi ani pt ai tai... un sfert de secol, suna bine.Sa fie sanatosi si sa se bucure de nepotica
e o scumpicica, ce frumos a fost ea dragutza imbracata la botez - ca o 
cristiana eu imi fac preventiv tratament contra caderii parului. In Plafar este un tub alb cu o floricica ceva pe el - pe care scrie "Crema de par cu extracte naturale de petrol de la ViVa Natura ... e in jur de 10 ron. Sper sa dea rezultate
Anis cum mamica sa nu ma mulg ca-mi pocnesc bombitzele 
pup fete cucuiete
suntem gata de plecare, cobor si va sun sa vad care sunteti sincroane cu mine - intr-acolo ma indrept
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
dianocica spune:
mamica de nov-dec. daca nu va bate aelita va zic eu: nuuuu dati lamaie pt sughit.de fapt pt nimic. e ffff acida, iar pt stomacelul lor e crima. ganditi-va un pic.si eu i-am dat o data pana mi-au deschis ochii fetele.cand mi-am pus problema asa...imi venea sa
ganditi-va!
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
mihacarm2002 spune:
Catalina, Eva tot cu termometru are scaun. Cred ca s-a cam invatat. Sambata si duminica a facut de 3 ori singura dar am lasat-o si a plans destul de mult. Pana la urma tot a fost nevoie sa o ajut sa scoata tot. Ieri si azi am lasat-o sa planga si sa se forteze ceva timp. Totusi, mi s-a facut mila si cum i-am desfacut pampersul a tacut imediat. Asta e! Sora mea (are baietel de 5 ani) mi-a spus ca ea l-a ajutat pana la vreo 6 luni. Mi-a mai spus ca dupa ce trece la diversificare va reusi singura.
In cartea lui Dr. Spock spune ca unii copii depun un efort suplimentar din timpul defecatiei pentru ca imping cu un set de muschi si opun cu un alt set astfel incat nimic nu se petrece cu exceptia faptului ca bebele depune un efort mare. Insa pe masura ce sistemul nervos al copilului se maturizeaza, problema va disparea. El recomanda ca sa se rezolve problema nu cu supozitor sau clisme (pentru ca intestinele pot deveni dependente de ele) ci cu prune sau suc de prune
.
In concluzie, voi trece la diversificatie pe la 4 luni. Toata lumea care a crescut copii (si nepoti) mi-a spus ca atunci trebuie sa trec, deci asa voi face. Stiu ca americanii recomanda la 5-6 luni, dar tot ei spuneau de alimentatie la cerere si mi-am imbolnavit copilul de colici.
Liliana, azi dimineata, dupa ce a mancat Eva a inceput sa se smiorcaie. Nu era plansul de colici, ci parca se forta pt scaun. Ma gandeam ca poate si Adam de aceea plange imediat dupa masa.
Sportul cu mulsul nu l-am practicat decat in spital (manual) si in primele zile (si cu pompa electrica- Primii pasi si manuala-Nuk). Cel mai mult am scos manual (vreo 3 lg-ite). Acum imi pare rau ca mi-am cumparat pompe. Eva mananca doar san insa nu stiu cat a luat in greutate. De pe urma mulsului am ramas (cred eu) cu un san mai mare. Probabil ca la unul am insistat prea mult.
Am citit ca prin sughit copilul scoate aerul, ca nu e nimic grav. Se recomanda sa fie pus copilul pe burta sau o lingurita cu apa calda. Am incercat, dar mandrei mele nu ii place nicio varianta.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
poze