Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fete azi se anunta o zi faina!!
Ma gandesc ca undeva dupa amiaza spre ora 14 sa ne facem program de afarica in gashca.

Mai iese careva?

Cismigiu, Gradina Boranica, Poli, Moghiorosh?

eu vin cu bb cu titiu, asa ca oricare dintre aceste locatii imi sunt la indemana!!!

Astept propuneri!

Am si eu o nedumerire: dupa nastere mi s-a recomadat sa iau vitamine - elevit, fier si calciu+D3... da pana cand?? ca la consultatia de la 6 sapt am uitat sa intreb doctorelul.
da pana cand ma indop cu elevitu' asta din cauza caruia suspectez io ca m-am balenizat forte in timpul sarcinii??

Aelita daca te incalzeste cu ceva si eu sunt terorizata de pompat - pitiku meu papa de multe ori doar de la un san si pare ca-i ajunge (uneori putin peste 100ml dintr-unul, alteori din amandoi in jur de 200ml). Si din celalalt trag cu sarg ce sa fac, ca-mi explodeaza si picura si folosesc zeci de mii de paduri...
Insa nu-l arunc inca - il bag la congelator, tot sper ca o sa plecam intr-o vacanta cateva zile si o sa ramana bb cu mama si sa aiba ce papa. Sa vad in ce masura ne reuseste planul.
Ideea e ca de la inceput de frica ca nu am laptic am zis sa ma mulg...si iote ca am de mi'l pun in cap (a se citi noaptea pe lenjerie si taras pana in bucatarie la pompa)...am inceput sa urasc zgomotul pe care-l face manevrarea ei...si mai ales noaptea am o leneeeee
pupam Sofiutza!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si eu ies azi cu fetele ..da' In herastru..cine vine?tot cu amsina..de fapt pot veni si in cismigiu

marinar..saru-mana ..pupici la ochisori caprui

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

fETELE..NU VA MAI MULGETI.laSA-TI LAPTELE ACOLO DACA NU CONGELATI.cA ASA SE REGLEAZA PRODUCTIA DE LAPTE, CU ACT MULGI CU ATAT FACI MAI MULT SI ESTI PESTE CERINTA LUI BEBE.cAND VREA BEBE SA-SI AMREASCA PRODUCTIA O SA NE DISPERE VREO 2 ZILE

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata!!

am facut si noi ochisori si am venit repede sa va citim, pentru ca ieri nu a mers afurisitul de net si suntem in urma..

Alinuk, bb Teo e un scump cu falcutele lui atarnand cu tot!il pupam tare!
Anis, ce frumusete de printesa!!ce ochi aree!
Adela, chiar aseara citeam ca pana la 4-5 luni nu este indicat sa se puna copilul sa stea in fundulet, nici macar cu perne, pt ca forteaza coloana.El sta cu ajutor in luna 5 si fara ajutor prin luna a 7-a, cand are complet dezvoltati muschii cefei, asa am citit si eu..
de diversificare...ieri a venit dr pediatru si mi-a zis ca dupa vaccinul de 2 luni incepem usor, cu suc si pulpa de fructe, progresiv , de la cateva picaturi..m-a cam panicat, ca stiam ca de la 4 luni, in schimb am intrebat la mamicile copiilor ingrijiti de acelasi dr si la fel au inceput si la ei si sunt fff bine.Mi-a spus ca dezvoltarea intelectului, vorbitul, mersul, tin de alimentatia diversificata, de proteine din carnita, de vitamine din fructe si legume, nu din lapte.Acum eu nu zic ca sunt experta, ca asa e cel mai bine..ti-am zis cum e la noi.

Bebe Andrei are la o luna si cateva zile 5,200kg si 58cm, se face din ce in ce mai greu..m-am bucurat ca a luat in greutate, eram tare suparata cand am pierdut lapticul si am trecut pe formula, mi se parea ca nu sunt in stare sa-i dau ce-i trebuie..daca ma mulg dimineata dupa o noapte intreaga si nu ies mai mult de 50ml..cand el papa si 150ml odata..i-l dau pe asta, care este de 2 ori pe zi si in rest formula si nu sunt tocmai multumita sufleteste,..dar macar vad ca e linistit si ia in greutate si creste bine, ma mai consoleaza.
Cred ca dupa ce incepe diversificarea se duc si colicii, nu?

va pupam mult pana data viitoare,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

AM PUS POZICI NOI IN SEMNATURA...

Mergi la inceput

Alinuk, si eu ies azi cu Andrei dar in MOGHIOROS , in jur de 2.

Mergi la inceput

aaa!mi-am adus aminte: tetinele trebuie schimbate , adica o data cu cresterea lui bebe trebuie luate altele, cu gaurica mai mare?eu am Avent 1, cand tre sa le schimb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Si noi am schimbat tetinele cu unele pt 1-3 lunni si pe ele scrie nr 2. Le shimbi in functie de varsta copilului si in functie de starea lor.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

eli, am veni si noi in parc pe la ora aia, iesiti sigur?

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

parca as alege Cismigiul.. cu fetele

asadar eu , Anis si Ingrid

iau nr de tel din mail si te sun cand plec de acasa. Tu cat faci de acasa pana acolo?

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput