Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Na, a mea acuma cand o astept sa se trezeasca sa haleasca, doarme butuc...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Pai si tu ce pazesti?

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Levi, daca pielicica capului e curata fara vreo iritatie nu te ingrijora, unii bbi chelesc intii complet si apoi le creste "adevaratul" par. Nepotelul meu s-a nascut cu un par negru si des care i-a cazut in primle 2 luni si apoi i-a crescut parul lui de acum (are 8 ani) care e blond si cret[:D

messa, si tie de o mie de ori bravo cu utza, ce bine ca poti!!!

Biribu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Io pazesc, ca m-am "dereglat" rau cu somnul... asa ca stau buha pe net...

Biribu are dreptate, unor bebei le cade perisorul complet si apoi creste perisor nou - la mine asa povestea mama ca a fost - m-am nascut cu un par des, negru si aspru ca al ei si dupa aia a cazut spre marea ei disperare si a crescut o matura roscatzie si moale si rara, ca a lui tata... pe care o port si acuma pe tzeasta, asa, de-un dush si-o vijelie. As fi preferat sa nu cada ala des si negru, dar "life's a bitch".

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

suntem bine.am facut 2 luni,si parca suntem mai cuminti,colici mai rar.nu i-am mai dat nici ceai de colici de multa vreme,si e mai bine fara.ii dau doa run praf,pe car eil pun in lapte,dimineata si seara,e mai mult pt digestie in general,dar face kk bine,de 6-7-8 ori pe zi.
am fost a doua oara la vaccin,i-a facut trei odata,am zis ca nu mai are aer pana a ajuns la al treilea...(la o luna jumate a facut unul,la doua luni a facut trei.mai face la 4 luni).

citesc din urma...
LA MULTI ANI,LILIANA,A.ALINA,Mihacarm !! SA FITI FERICITE!

Felicitari ,ELA!

marybell
ma intrebai daca i-am facut program de masa.nu are un program fix,dar in general se trezeste la aproape 3 ore de cand a inceput masa.ziua cere ceva mai repede,noaptea are o tura chiar de 4 -5 ore.s-a format singura,nu ii dau ceai intre mese,ca asta inseamna ca tot ii dau ceva,si ideea e sa isi faca un program si sa doarma intre mese.
ziua ii mai pun suzeta ,daca vad ca a trecut doar o ora...
reusesti sa faci un program mai mult cu biberonul.cu san e mai greu,din biberon bea cam la fel,si daca bea suficient,ii ajunge 3 ore.din san nu e mereu la fel.
SIMKAT
nu beau nimic sa am lapte,mai ales ca am avut asa mult de la inceput si am avut probleme,m-am saturat de pompa asta si de montat si demontat la fiecare trei ore,si de scos,si de spalat de imi vine sa dau cu ea pe geam! atat imi mai trebuia,sa beau si ceaiuri nu stiu de care.bere nu beau...mananc putin ,in schimb eu beau apa multa,acum daca o fi de la asta,nu stiu,dar apa trebuie sa bem, eu beau ca asa sunt obisnuita de multi ani,stau cu sticla la cap.
sedentara cam sunt..chiar nu stiu..
chestia e ca in ultima vreme nu stiu cat de bun mai e laptele,ca daca mananc din joi in pasti...vitamine de unde?ca se pare ca nu ia cine stie ce in greutate..
of..si arunc la lapte...acum am scos 220,si ea doarme,satula! laptele asta il arunc.ca ce sa il tin ?daac peste 3 ore scot iar?? ca ea abia suge dintr-un san si ma lasa cu ei asa..
ai mei sunt moi cand are ea raaaaare momente si suge mult si des.ii targ eu o pompa puternica de golire inainte,apoi cam o zi mi-i tine ea moi,face fatza,dar spre seara gata,nu mai face fatza si ei se umplu usor usor si trebuie sa ii trag iar o pompa!
sunt minunate zilele alea,cand dau doua pompe trei pe zi.dar de obicei,la 3 ore,si noaptea e un chin sa ma trezesc sa pompez,apoi sa ii dau si ei sa manance,sa o gadil,sa o ridic la ragait,sa o schimb,sa spal pompa,sa o sterilizez iar...am doua opompe,noroc ca iau una,pun alta la sterilizat.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

si multumesc pentru felicitari! M-au facut sa ma simt tare bine!

quote:
Originally posted by miciurin

Neata fetele si o saptamana linistita fara colici si cu bebici linistiti si papaciosi!

Mami de Lizuca(11.02.2007)

Doamne-ajuta!

Alinatxa, si Eva facea (poate mai face, nu stiu) o basicuta care se lua singura. Eu nu ii dau biberon.

Loremunteanu, si mie imi aparuse o mica inflamatie ieri la un san care ma ustura. Am dat cu glicerina cu stamicin, unguent galbenele, lapte (nu cu toate deodata). Am stat descheiata la pijama, Azi de dimineata nu mai aveam nimic. Ma panicasem destul de rau

Pe mine colicii ma dispera! Azi am incercat sa ii fac program (sa ii dau la cel putin la 2 ore). Ziua a mers. Cand s-a trezit si a inceput sa planga am echipat-o si am scos-o pe balcon (tocmai iesise soarele). A adormit instant. Am stat cu ea 30 min, apoi am intrat in casa unde a mai dormit cam 1 h30min. Cand s-a trezit, hai sa ii fac baie. Ea insa vroia mancare, asa ca sa vezi show. Am imbaiat-o repejor, am infasurat-o in prosop si i-am dat sa manance. Dupa vreo 10 min (nu mai tragea asa cu sarg) am vrut sa continui operatiunea Masaj+ imbracat. Ti-ai gasit: a inceput sa tipe.... asa ca am lasat-o sa se sature, am incercat sa o ragai (rareori reusesc) si apoi am echipat-o.
A dormit cam 1h30 min si a inceput iar sa planga. Am incercat sa ii dau ceai cu lingurita, sa ii dau suzeta, nu a vrut si pace. Dar am rezistat, am lasat-o sa planga pana a obosit si a adormit. Oricum, nu era plansul ca atunci cand are colici.
Acum doarme si ma duc sa fac acelasi lucru pana se trezeste.

Cand citesc ca si mamele de bb2 au probleme cu colicii ma simt mai bine. Adica, nu cad in depresie ca sunt eu o mama rea. Ca si asa sotul are impresia ca, din toti bebei care au existat de cand e lumea si pamantul, bebele nostru plange cel mai mult si cel mai tare. Toata ziua vrea sa sune doctorul. Ba si mama lui ne tot intreaba de ce nu intrebam medicul. Mie mi-a ajuns experienta din spital!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Fii-mea e tare tuciurie si are parul negru. Te pomenesti ca peste un an s-o face blonda?
Mama si o vecina mi-au spus ca parul (destul de lung) pe care il are o sa ii cada. Asa ca Levi nu te ingrijora.
Cand simt ca nu mai pot, ma tot gandesc la mamicile cu gemeni (Flavia, Levi) si mai prind puteri.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Aelita, daca tot nu pastrezi laptele sa-l dai Sofiei, de ce mai sterilizezi pompa? Spal-o bine si gata, ca nu ti se infecteaza sanii de la ea. La cata treaba ai si o faci singura, nu te complica inutil. Iar din cand in cand mai pune mana si mananca, nu stiu daca laptele sufera prea mult, dar tu cu siguranta DA, in special se demineralizeaza oasele. Eu deja ma simt nasol de tot si mananc cat de cat ceva, mai ales in weekend cand stau mai mult pe acasa.
Cred ca de la apa faci tu atata lapte, ca eu nu prea beau si nici lapte nu am prea mult. Tu de care bei, plata? Ca eu din aia nu suport, beau orice numai apa chioara nu.
pup Sofia scumpa care a implinit doua lunisoare

criss & Ligia (26.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

anis e mortala cu agrafa in par! bai si are niste ochi...........emma nu a avut ochii albastri nici macar o zi. acum sunt deja caprui, dar frumosi de mor.

lili, vorba fetelor, poate plange de foame. face kk? cum e ca si consistenta?

carusel avem de la k's, e dragut. la miniblu au unul cu ratuste, e cca 230 ron, cu multe melodii, cu lumina de veghe, mai reflecta si stelute pe tavan...

levi noi am avut pr cu bubitzele pe fatza. eu am dat cu elocom o data pe zi, 3 zile la rand, seara cand adormea bine, pt ca e n fel de antibiotin. din pacate vad ca reapar asa ca o sa merg la dermatolog cu emma. de parut nu tr sa te ingrijorezi, si emmei tot asa i-a cazut si o sa mai cada.

aelita cred ca e greu dar te invidiez pt productia de lapte.

gagici si eu vreau sa slabesc. am citit putin din ce a trimis dana dar nu prea am avut rabdare. dana o sa-ti trimit pm pt niste lamuriri.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata dragelor. Am facut si eu ochi si il astept si pe Matei. As zice ca ii place singur in camera. Nu se mai trezeste pana la 5 si parca doarme mai bine, nu mai fornaie asa. Slava Domnului!
Oana, din pacate nu stiu cat costa salteluta aia broscuta. Am vazut-o in treacat. Pe a noastra am primit-o cadou. Sorry!

Criss, simpatizez si eu cu ce zici tu, ce mai oboseala frate!!! Eu nici macar nu alaptez. Aseara chiar ma gandeam la fetele care nu dorm noaptea (va dati seama ca io bag somn de pe la 10 jumate la 5? sunt campioana!). Imi e si rusine cu mine. Printre altele si pt ca ma simt asa de obosita.

Monu, bifez si eu o zi de super kk o ieri. Dupa toate boacanele mele si mega curul in sus, Matei a plans de foame din 2 in 2 ore si kk din parti. Numai cu termometrul. Daca nici azi nu face (ii dau cateva lingurite de ceai de musetel inainte de fiecare masa) dau tel la pediatra. Nu se poate sa faca tot timpul cu termometrul, mai ales in conditiile in care cand face nu e tare ... .

Lili, imi pare nespus de rau sa aud ce "cadou" iti facu mama ta ... Offf tocmai ea sa nu se gandeasca ce e pe capul tau?
Auzi, pt raceala ia niste Echinacea. Poti? Uite eu am luat un tub si nu am racit deloc. Sper sa nu vb intr-un ceas rau ...

Hai va pup sa mai fac si eu una alta pana se trezeste banditul.

Mergi la inceput