Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio - am fost la biserica, dupa slujba, mi-a citit 5 min, si gata. Mama zice cica trebuia sa ii dau bani, dar el a tulit-o repede si pe mine m-a trimis la pupat icoanele.
Baie ii fac lui bb 1 data la 2 zile, atunci il spal si pe cap.
Ceaiul de roinita nu are efect sedativ la mine (nici daca as vrea) desi nici de lactatie nu am gasit scris de el. Culmea e ca eu vi l-am recomandat conform unui articol din revista Mami (astept rosiile). Tot urzica beau si eu in completare.
adela - nu, mama nu si-a amintit, tarziu m-a sunat fratele...tot e bine, nu? Mai rau e ca azi mama a venit sa-mi povesteasca tot despre problemele ei (de care mi s-a acrit) si in treacat zice "bine, dar tu ieri ai venit si nu mi-ai amintit ca e ziua ta?" La care mi-a scapat doar atat "daca o mama uita cand e ziua copilului ei..." Aoleeeu, a sarit ca arsa, ca nu o inteleg, ca ea are probleme...tot ea victima. Eu am tacut, ea insa si-a luat catrafusele si a plecat in goana ca cica la mine nu e bine primita! Vizita nu a durat mai mult de 5 min. M-am umflat de plans dupa ce a plecat. Fira-ar al naibii de cordon ombilical - cred ca mie nu mi l-au taiat la nastere!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

suntem in aceeasi situatie ca si Lili. mananca la 3-4 ore. acum vrea si la 2 ore si papa si completare si san. adica dupa 120 de ml la 2ore urla si mai vrea!!!!!!!!!! nu stiu ce sa fac.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

lili, roinita are si ceaiul de la fares pt lactatie, asta sigur ca-l am si eu in casa. da pe el scrie ca are efect sedativ. mai stii, adica dormi si bb suge in nestire

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk, da ala e..dar nu are o singura melodie..uite descrierea

Caruselul are mai multe moduri diferite de folosire: cu muzica clasica, cantec de leagan sunete din natura si sunete linistitoare. Prin apasarea butonului "Activare automata" se va activa muzica si rotirea caruselului in momentul in care copilul plange.Telecomanda permite activarea caruselului de la distanta.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am culcat poporul. a fost una dintre cele mai crunte zile. amandoua au fost ciufu si s-au pus de acord sa aiba program comun de mancat si plans. asa ca acum am cedat si am baut un heineken. DD cu mila! na s-a trezit!!!!!!!!1

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Poze noi...poze noi...poze noi...

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/photo/294928804263442822/2

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Chiar mi-ar pare rau sa planga de foame, ca nu oi fi asa tampita sa il las flamand. Dar completare nu i-am facut la fiecare masa. De ex la 6 a supt, apoi 50 ml formula (nan1- dupa aprox 30 min, ca imediat nu voia)) si somn/liniste nici gand. E mult prea agitat. Doarme iepureste, 20-30 min, max 1 ora. Azi dupa -masa l-am infasurat in scutec, si invelit cu o paturica mai groasa, desi in casa erau 24 de grade (miracol, dar asta e alta poveste) si a dormit 1h si 30 min. Am observat ca tinut lipit de mine, la cald, se linisteste.

Masca lui Matei - ma indoiesc, cred ca nici cu forta nu merge. Doar eu sunt pedepsita...
L-am chemat e tati mai repede de la serviciu, i-am pus copilul in brate si eu am facut curat numai sa nu ma mai apropii. Si la noapte e tot randul lui, ca doar el m-a adus in starea asta. Abia astept sa-i vad fata maine seara, obosit mort cand vom pleca la Cta, la controlul de 6 sapt (de fapt 7). Nu stiu cum voi face cu copii, ca tare nu as vrea sa mai apelez la mama. Sunt suparata pe ea, si ea pe mine, si o sa zica ca o folosesc doar ... Dar ce va zice sotul care nu stie "amanuntele"?

Adam a mancat la 21, la 23 inca nu dormea si la 12 noaptea cere iar... Ma ia groaza, iar ii facem formula.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ihihh dragutze tale printzesele...

da vad ca e un sindrom asta cu capul sub forma de para (ma rog Messa zice gutuie...) ...si Iarina are falcutze barosane, mancaoash de fetitza scumpica

Fetelor eu il tzoncai pe bb de fiecare data cand il iau in brate (adica in medie o data la trei ore..pur si simplu imi vine sa-l pup asa cu zgomote!!!

pup fete cucuiete, imi pica capu' pe tatatura (baitza asta ma epuizeaza si pe minde dar'mite pe bb)

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Salutare,fetelor!
Insfarsit am reusit si eu sa mai intru pe net.
Cu gemenii si o zgatie mica,timpul nu prea imi mai ajunge.
Am si eu doua intrebari:baietilor mei le-au aparut de vreo
cateva zile niste cosulete pe fata,care ma enerveaza groaznic.
Stie cineva care o fi cauza si cum sa scapam de ele?
S-a mai confruntat cineva cu cazutul perisorului la bb?
Unuia dintre gemeni(dupa ce ca si asa nu avea prea mult) i-a cazut perisorul de la crestet ispre
frunte,formandu-se astfel doua goluri,restul a ramas.O fi ceva rau?Sa ma alarmez?Celalalt a
ramas cu parul intact.

Luminita mami de Daria si gemenutii Andrei si Stefan
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Levi depinde ce fel de cosulete..de obicei sunt doar iritatii de la lapticul care mai curge pe langa dar unele fete s-au confruntat cu dermatrite de tot felul.In primul rand sa nu le storci! La Ayleen au trecut de la sine,doar o stergeam mereu cu ser fiziologic.
Si parul...si mandra mea areo bucata cheala dar e la ceafa si nu a cazut ci s-a ros de la atata frecus..daca te uiti atent se vede ca mai sunt 2-3 milimetri de par comparativ cu restul capului unde sunt cativa cm

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput