Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by gio

adela,

carusel - cel de la primii pasi e la oferta in carrefour cu 120-130 ron - nu mai stiu sigur. de pe net va tepuiti mai mult ca sigur.

pupici

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

La noi nu este Carrefour, si nici prin magazine nu am vazut. Si sa mergem la Timisoara pentru un carusel...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Noi facem baitza o data la 2-3 zile, cu spalat pe capsor si tot tacamul. In rest spalam funduletzul la chiuveta, chiar incape sa ne si placa!

ALINUK, si eu am observat diferentele de pret de la un site la altul. Pentru mine alte alternative nu sunt decat online!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Dana pai eu am inceput dieta WW imediat dupa ce ai pus-o tu si pentru noi in mail-ul comun. la mine situatia sta cam asa: dupa operatie am dat jos 7 kg din cele 15 puse in timpul sarcinii, apoi am stagnat o perioada si cand avea bebe cam 1 luna jumatate a urmat o saptamana pana la 10 zile, in care habar nu am din ce cauza dar am mai dat jos vreo 3 kg. apoi din nou am observat ca nu s-a mai intamplat nimic in directia asta, asa ca imediat ce ne-ai dat tu dieta am inceput sa o testez. am mai dat jos inca 1 kg de atunci. insa mai am 4 kg de dat ca sa revin la greutatea la care am ramas insarcinata, numai ca eu vreau sa cobor mai jos cu inca 3. deci mai am de luptat pentru inca 7 kg de azi incolo. sper sa ne sustinem una pe cealalta si sa reusim.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Criss de mult n-am apucat a te gini pe aici. Cu ocazia asta ti-am vazut si buburuza dulcica...sa te bucuri in liniste si cald de ea.
Chiar mi-e dor sa stau cu voi la taclale...oricum pe masura ce trece timpul apuc a mai face cate ceva in plus...multumesc tare ptr asta.

Daconst,Cristiana nu m-ar deranja deloc sa o raresc cu baitza...noi facem in fiecare seara complet si la fiecare schimbat de pampers inainte de fiecare masa spalam curuletzul la chiuveta. Baia il oboseste cat sa adoarma imediat dupa ce si papa (e singurul interval in care face asa)si apoi pe fata si prin faldurile de la gat prelinge in permanenta lapte sau ceaisi deja pana seara tinde sa miroase acolo acrisor iar spalatul cu ser fiziologic si compresa il inebuneste...iar spalatul la chiuveta la fiecare pampers schimbat il practic ca sa evit servetelele umede care imi par o perspectiva mai agresiva decat apa simpla. Din cauza apei dure din bv folosesc ulei de masline (in care au stat la macerat flori de musetel vreo 2 sapt si apoi fiert) si crema de galbenele alternativ. Ma amuza caci imi facusem stoc de servetele umede si creme ptr bebi si de la inceput nu le folosesc. Doar bephanten am folosit la iesirea din maternitate caci aveam un pic oparit funduletzul...de atunci suntem curat pe corp. Problema am inceput de vreo 2 sapt sa avem cu fata...ne-au aparut ca niste cosulete la inceput pe obraji si au trecut dar au aparut pe frunte...tind sa cred ca ar fi de la mancare (noi traim exclusiv pe formula si am facut o trecere cam brusca de la milupa pe care ne-o recomandase pediatrul la humana- acu am inceput sa i le amestec...sa vedem).
Ce cred ca am sa incerc totusi este sa il spal cu ceai de musetel doar la pipi in loc sa-l mai duc la chiuveta...sa vad la ce ii prieste...

Cristiana multumesc...am notat...o sa mearga mandrul meu.

cu scandalagiul Teodor 5 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara fetelor!

De ce suptul lui Adam la san de multe ori se termina cu plans. Imediat ce ajunge laptele in burtica incep colicii?! Uneori nici nu terminde mancat si deja urla in toata regula. Am patit-o si la Matei dar atunci nu aveam asa multe prietene cu experienta si pareri...
De 2 nopti nu stim ce e ala dormit... Plange si cere de mancare la max 2 ore, iar eu desi mananc si beau corespunzator nu reusesc sa aun lapticul necesar pt pui mic. Nici dupa 6 ore de repaos un san nu are suficient laptic. Probabil ca de atata oboseala... de atata plans am ajuns sa stam treji amandoi (mami si tati)
In plus, scumpul meu sot a adus de la birou o frumusete de raceala la care s-a adaugat un tratament luat ca curul (pardon) ca poate nu e nevoie, chestii de astea... Am urlat degeaba la el, ca a luat-o si Matei (doar doarme cu el in camera) si de ziua mea (frumos cadou) si eu. Singurul care inca rezista pe metereze (ma intreb pana cand) e bb. Am luat paracetamol, paragripe (homeopat), vit C, dar nu simt imbunatatiri Maine merg la dr cu amandoi copii!!! Ma tem pt bb!

lore - poate din cauza de varsta dr ti-a zis sa nu iesi. Astia mai tineri sunt mai deschisi la metode noi de ingrijire a sugarului, cred.
dianamizzi - si Adam suge pumnii in defavoarea suzetei.
cata si marinar - e nevoie sa va spun ca eu am inventat datul laptelui in foc (de cand am bb2-de 2 ori) o data chiar azi, 1 data l-am fiert 1h si din 2 litri a ramas doar unul, si cu mancarea am sfeclit-o... Si jur ca pana acum nu mi s-a intamplat niciodata.
aaaa, si bibe de bb l-am fiert 1 h cred, ca s-a topit capacul... (mi s-a stricat si cuptorul cu microunde))

dati-va cu parerea la faza cu plansul lui Adam pana termin eu de raspuns la alte mesaje! pleeeeaseee!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

alinuk multumesc pentru urari, intr-adevar am implinit si noi o lunisoara! ce repede trece timpul... felicitari si tie pentru bucalat, e absolut superb

pitica mea a luat 1,1kg in patru saptamini, papa sin exclusiv.ceea ce e greu e ca mi s-a reprogamat copilul, daca la inceput minca noaptea la 3- 4 ore acum se scoala la fiecare 2 ore, ziua in schimb tot la 3-4. nu stiu ce sa fac sa schimb situatia, sunt inebunita cu somnul

tuturor bebicilor aniversati LA MULTI ANI! sa cresteti mari si sanatosi!

Biribu &BB Anna

Biribu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

lili, asa face eva cand nu se satura, cand trage in gol. incepe sa planga cu sanul in gura si dupa avem concert in toata regula.

eu am colectie de masti medicinale in casa. acum e taisia non-stop cu ea ca e racita. si taica-su a prestat cand a fost bolnav. poate-l convingi pe matei sa stea cu ea, ar fi f bine pt bb.

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Lili,

Eu cred ca lui Adam ii este foame. Cred ca plange pentru ca ii mai este foame si nu mai gaseste suficient laptic. Nu mi-o lua in nume de rau, poate gresesc. Dar eu as intreba si doctorul pediatru. Restul cu suptul la 2 ore, asa patim si noi. Dar cum Irina mai da si pe afara, eu zic doar ca-i haplea.

Livia, mama lui Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dianamizi dragutza zi-mi si mie te rog cum ai reusit sa ii impui un program la masa micutzei tale? ca eu nu reusesc deloc cu al meu...vrea tzitzi toata ziua, alandala asa..cum vrea el si cand vrea el.
aaa si cu suzeta la fel si la noi, nu o vrea sub nici o forma, isi suge pumnuletul.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell, utza face bine la creier... ba-ti mai amintesti de ce te-ai apucat de facut plozi, ba mai uiti de schimbat pampersi, ba una, ba alta...

lore, eu stau in sectorul 5 - asa e, la vanghelie-n sector e varza treaba.

adela, si io tot treij' de kile am de dat jos - facem concurs? ca poate ne motiveaza competitia... si fiindca faci treij' de ani ca si mine, hai gasim o seara in care ne vedem si ne facem praf amandoua - lasam copchiii la mame, soacre, care ce avem si drojdim pana dimineata, mai o boceala, mai o barfa, si daca facem treij' de ani, ce? A, ca ai intrebat, oala in care se baga bebeii la botez se cheama cristelnitza. Cat despre diversificare... asa devreme???

Bai fetelor, pai la ce zemuri bagati in voi cred ca laptele vine de frica! Brrr, roinitza, urzica, fenicul, bleah... cu haleala nu functioneaza?

alinuk, mai degraba gutuie! Gārgārele ii transmite un soi de pupici (sta cu boticul strans, asa... tuguiat!)

sraluca, te bagi si tu la dat jos kilele? ca marybell vad ca s-a apucat cu dana si WW-ul

Dano, si eu spal ploada ca si tine - de doo ori pe saptamana cu sampon de bebe si zilnic doar cu apa si bine-bine la popon, dupa kk - si n-avem evident nicio buba, nicio iritatie stiu ei nemtii ce stiu.

lili, ceva completare ai incercat?

biribu, bravoooo!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput