Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ceva asemanator, dar mai misto au si la chicco..il iau sapt asta , e doar cu 100 de mii in plus

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Alinuk multumim tare mult pentru urari!!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cristiana, Adela

Inca nu am luat deoarece bb Teo primise cadou unul, pe care am incercat sa-l montam in we... Nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit melodia de'a dreptul hororistica - care ma calca pe mine pe nervi pe gupil nu l-am intrebat (dar pp ca are gusturi cel putin la fel de putin proaste ca ale mumasii)
Asa ca am hotarat sa-i cumparam noi unul. Din ce am cautat pe net asta mi se pare oki (are mai multe optiuni) - apropos pe alt site aceeiasi jucarie este 19o ron (pui de om .com asa ceva) !!

O sa mai mergem si in Miniblu - am inteles ca acolo ar mai avea ceva oki cu melodii faine, senzori de miscare si alte nebunii.

Va dati seama ca daca-l comand pe net si nu se verifica treabaa cu melodii linistitoare o sa li-l pun in brate frumusel si nu-l iau!!! ..am urechi tare fine

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Anis

asta este? http://www.be be lusul tau.ro/detalii.php?cod=CH946

stiti voi cu pauzele

Imi place si asta dar nu are decat o melodie...

Celalalt am vazut ca ar avea 5...
am si eu un pitik cu muzichia...

Am mai gasit si aici:
http://www.trei ursuleti.ro/CHICCO/jucarii-de-plus-copii
(din pacate indisponibile in stoc)

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

ce chestie...

caruselul electronic cu 5 melodii de l-am propus mai sus si e pe site ul acela (164ron) iata-l la 220 ron aici
http://www.chic bebe.ro/categories/283-carusele/

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Adela, de la noi pentru tine si Alexia. Daca ai o sora in It nu ezita, oriunde sunt o gramada de frumuseti de vazut.
Cu diversificarea: am mai scris cred, in cartile mai vechi de crestere a copilului ziceau ca de la 2 luni se incepe. Au crescut multi copii asa si sunt bine sanatosi. Totusi daca mai nou se spune ca dupa 4/6 luni, parca m-as da cu noul.
Ceai nu prea mai dau, dar cred ca 150 ml e suficient, mai mult sa nu-i dai. Depinde si de ea cat lapte mananca si ce greutate are.
In fundulet acuma sub nici o forma nu e bine sa stea, din ce stiu eu e voie dupa 5 luni. Sper ca ai fost pe faza cu musafirii.
Am vazut niste caruseluri dragute la Chicco, cred ca intr-o farmacie sensi-blue, in sensul ca arata si costa cam cat a fost caruselul meu luat din Germ.

Gio, eu fac baita zilnic sau aproape (nu fac cand sunt prea obosita si sotul nu vrea sa ma ajute), inclusiv pe cap. Plus vreo 4-5 spalari in chiuveta la fundulet, unde se mai joaca putin si ea cu piciorusele in apa.

Monykk, felicitari si la multe lunisoare.

Oana_bucur, ne bucuram ca mai dai vesti. Ti-am vazut si printisorul, e o scumpete de baiat iar mami si tati sunt topiti. Vad ca ti-au raspuns fetele cu actele pt alocatie si ce se mai da, oricum vad ca difera de la o primarie la alta, de pilda mie nu mi-a facut nimeni livret de familie. Totul s-a rezolvat intr-un singur loc cu o singura vizita acolo, fara sa am nevoie de tata sau buletinul lui sau vreo declaratie din partea lui.

alinuk, mama, dar ce-i faci lui Margeluta de e asa dolofan? Aproape e greu de crezut ca numai din lapte de la mamica s-a facut asa.

Vazut poze si ale Dariei de Cleopiciu. De fapt unele mi-am amintit ca le-am mai vazut. Frumoasa fetita , iti vine s-o mananci.

Fetele, hai sa ma mai vait si eu nitel! Nu stiu de ce ma simt atat de obosita, in conditiile in care dorm cred vreo 10 ore pe zi, sau macar 8. Cel putin in timpul si dupa ce alaptez sunt terminata, adorm din picioare aproape. Mai ia cineva calciu? Mie mi-a zis dr sa iau Ca+D3 una pe zi, sincer am tot uitat la inceput. Elevit nu mai am chef, imi aduc aminte de gravidenie si de cat mi-a fost de rau. Am mai bagat ceva Fe, tot inconstant, plus spirulina pe care nu o uit, imi aduc aminte de vremurile cand eram slaba si ma simteam f bine. Mai are cineva stari din astea? Ca sa nu mai zic de durerile de articulatii, cadou de pe urma sarcinii, vad ca nu m-au lasat nici o secunda dupa nastere.

Adela, cred ca e tare greu sa dai jos 30 kg, eu am de dat 10 si nu am cum, daca nu mananc sau fac sport s-a dus lapticul meu, care si asa nu-i de ajuns. Poate daca nu mai alaptezi sa-ti fie mai usor. Oricum nu-i imposibil pana la vara asa cum ti-ai propus.

Va las, doarme copila si ma gandesc sa dorm si eu putin acum.

pupici

criss & Ligia (26.01.20070

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ADELA si eu am de dat jos multe multe kg si le am dinainte de sarcina. Hai sa le dam impreuna. Ar trebui sa facem o comunitate gen WW sa ne ajutam una pe alta. Sau chiar WW ca nu cred ca exista in romania

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit apuc sa va citesc si eu azi.Am avut o zi tare incarcata.
De dimineata am inceput cursul de masaj pentru bb si am fost tare incintata.Bb a fost cumintel si a savurat masajul,iar dupa a dormit dus.

Criss,am vazut pozele voastre...sunteti niste frumoase.Imi place costumul marinaresc al bebelinei.E tare shic.

Gio,vazut filmuletul...sunteti o familie minunata si fericita.Bravo voua!
Cu alaptatul asa m-am gindit si eu ca e bine sa-i dau la fiecare masa,sa mai creasca productia.

Alinuk,wow ce falcute are bb margeluta.Bine ca nu-l pot deochia.

Adela,ceai stiam ca se da 20ml/kg/corp.Eu nu-i mai dau deloc la bb si e bine si fara.

Baita eu ii fac de 2 ori pe saptamana si pe cap doar o data pe saptamana il spal.In schimb il spal la chiuveta la fiecare kk.
Aici se spune ca trebuie evitat spalatul prea des pentru ca usuca pielea.Iar produsele cosmetice nu trebuiesc folosite la bb asa mic pentru ca din cauza lor apar bubele si buburuzele pe pielea lor.
Sunt curioasa cind vor adopta si romanii metoda asta.
Diversificare,nici nu poate fi vorba la varsta asta...de la 4-5luni incolo.

Alinatxa,al meu are pe toata buza un fel de basicuta...care se intinde pe toata buza.Dar nu il deranjeaza,e ok.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

adela,

diversificarea - ti-au raspuns si fetele - dupa 4 luni.

carusel - cel de la primii pasi e la oferta in carrefour cu 120-130 ron - nu mai stiu sigur. de pe net va tepuiti mai mult ca sigur.

de stat in funduletz - 6 luni - cam atunci am pus-o pe taisia si a stat singurica.

ceai - 30 ml/kg - cam atat se da max in 24 ore.

pupici

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Sraluca,eu tin WW si slabesc constant in fiecare saptamana si si alaptez.Deci se poate.Mie mi-ar place sa fim mai multe care sa slabim impreuna.Eu pina in vara sigur voi arata ca inainte.Sunt hotarata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput