Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by Shine

1. me too. Singura nu ma descurc, iar sotul ajunge acasa, p la 9-10... cam tarziu de baita
2.la chiuveta, zilnic. spal si eu ce apuc, pt ca se face din ce in ce mai greu si nu pot sa il tin
3.de roiinita am auzit la lili.. pe prospect nu scrie ca ar stimula lactatia; am vazut ca are efect sedativ, am intrebat si aici, dar... no answer. la marar nu scrie de efect sedativ!?
eu fac o combinatie de chimen+fenicul+marar+roinita+anason. si spirulina, bere fara alcool.. apa multa si cam atat.
nu pot sa spun ca sunt ceva efecte spectaculoase.
urzica? ceai de la farmacie sau urzici crude?

apropo de baita: am spus cuiva ca nu reusesc singura ca e greu la limpezit;si zice pai de ce il mai limpezesti?voi cum faceti? ca mie imi vine sa il bag in cada

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

eu am pus cadita ei peste marginile cazii noastre si se potriveste la fix. iar de limpezit o limpezesc cu dusul.
la chiuveta facem si noi baita zilnic.
spirulina mai luati careva? eu de cand am citit ca are si efect detoxifiant am renuntat. ca ma gandesc unde se duc toxinele alea...
ceai de urzica de la fares - scrie pe el urzica vie - de ce-o fi asa habar n-am

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ANIS - asa e, se intaresc sanii... uite la mine de vreo 3 zile fata sta 4 ore intre mese, odata sta 5 ore. deci normal la inceput aveam niste sani mari si plini , ma gandeam si eu ca raman asa, ca unde se duce laptele. dar s-a reglat intre timp.
si mai fac masaj cu un pic de ulei de masline pe sani . si dus cu apa foarte calda si se mai elibereaza sanii un pic cand ii simti prea tari.

CLEOPICIU - ce scumpa daria la botez... si la baita in cadita roz.

mai starile astea diferite la fiecare or fi fost de la eclipsa de luna. nu s-a zis nimic pe aici de asta. a vazut careva? a fost super. cica urmatoarea va fi in 22 de ani... fi-mea o sa aibe 22 de ani. aoleu ce departe suna...

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

buna fetele
intru si eu repede pana nu tipa teroristul

am facut o lunisoara yuppyyyyyyyyy

pup fetele si poate reusesc si eu sa mai intru ,,,,sper

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mony, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

un zambet shugubatz de la Teo
(special pt bb de Adinush si Messa...prietenii stiu de ce)

eteteeeee

PS: voua nu vi se pare ca gupilu' meu are capu sub forma de para??? Din motive da falci cred ca i se trage...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

pentru ca m-am intins pe o mie de pagini cu tot felul de intrebari m-am gandit sa fac un mic rezumat , deci

1.cam cat ceai se da la bebe pe zi ( de cand am descoperit baby drink bea a mea la ceai de ma sperie chiar si 150 ml daca ii dau )

2.spuneti-mi o firma de carusel care sa tina mai mult

3.a inceput careva diversificare ?

4.de cand poate sta bebe in fundulet ca-mi sta inima in loc la fiecare vizita ca toata lumea parca a inebunit unde o vad pe fica-mia asa mai marisoara si o pun toti in fundulet si eu lesin ( si au avut si ei copii e drept acu 20 de ani dar parca e prea mica sa o pun sa stea in fund )
[/b]

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gio e ok.

Adela e f devreme pt diversificare.La bb alaptati la san vorbim de diversificare la 6luni.La ceilalati alaptati mixt la 4luni.
Eu am inceput cu legume mai intai, daca se incepe cu frcute ,e f posibil sa refuze legumele , fiindca fructele sunt mai dulci .

De ceai nu stiu, pt ca eu nu am sa-i dau vreodata.

Cu bebe in funduletz, eu al primul coopil nu am pus-o nici macar intre perne..cand a stat singura atunci a stat si gata, nu i-am fortat coloana in nici un fel.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by oana_bucur

Ups...pagina a doua?! Asta e o noutate...
Am apucat si eu sa intru un pic...si bineinteles cu o intrebare...
Sunt sigura ca ati vorbit probabil o gramada pe subiectele astea si sunteti satule insa imi poate spune si mie cineva care sunt actele ptr alocatia copilului(cea de 2 mil) si la ce perioada dupa nastere se depun? Ca mandrului meu i-au zis la primarie ca dupa postnatal o data cu actele ptr CIC si mi se pare cam ciudat caci normal alocatia intra in vigoare de la nasterea bebelului. Actele ptr CIC le-am notat din mesajul unei fete care l-a postat data trecuta cand am apucat si eu sa intru...insa de cele ptr alocatie chiar nu stiu si mai ales perioada de depunere. Evident (se poate, altfel!?) mai am o rugaminte ...daca apuca cineva a-mi raspunde sa-mi trimita pe PM caci nu stiu in ce masura mai apuc sa intru sa citesc din urma. Pana acum n-am reusit asa ceva.
Multumesc anticipat.

In rest sper ca sunteti bine cu toatele.

Catalina ziceai de o perna broasca cu bara cu jucarii (bondarei si floare) parca la Auchan...poti sa-mi zici si un pret?

Monu
multam fain ptr pontul cu punga cu gel...Dodo al meu mi-a dormit bine si dupa trezirea de la 5 dimineata...tot pe burta lu' mami bineinteles dar cu punga intre noi...si nu a mai icnit si carait ca pana acum...sper sa mearga in continuare si sa reusesc sa il las si in pat cu ea dormind.

cu scandalagiul Teodor 5 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

OANA, draga, n-are nici in clin, nici in maneca CIC-ul cu actele de alocatie, au vrut aia sa scape de Bogdan, cred. Daca nu lucrezi, deci nu ai dreptul la CIC ce fac boii aia? La noi, la Arad, actele se depun la primarie, la Serviciul Social, si dureaza trei luni pana-ti vin banutii, asa ca strange actele si du-le urgent.

dosar plic
cerere tip
declaratia lui Bogdan ca e de acord sa vina banii pe numele tau (tot tipizata)
certificat de nastere copil original + copie
buletinul tau

Oricum, am vazut si la posta, banii de CIC si banii de alocatie vin pe taloane separate.

Scuze, ma duc sa-i dau bibe la terorist.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani!

pentru lunishoara de viatza lui
Denis de Monykk,
Isabella de Pitilache si
Anna de Biribu

Adela uite aici am gasit eu un carusel care mi se pare oki:
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=704" target="_blank">carusel

(la restul intreb habar n-am sa-ti rasp concret pt ca eu dau la bb numai laptik de la mine, fara ceaiuri; despre diversificari nici vorba - de pe la 4 luni juma incolo, iar in funduletz stiu ca nu e bine sa-l fortzezi sa faca nik...il lasi pe el cand da semne)

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINUK, si pe mine ma preocupa caruselul... spune-mi, tu ai luat din asta?

Sunt intru totul de acord cu diversificarea dupa patru luni, iar statul in funduletz ceva mai incolo, vorba ta, da el semne.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput