Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
sraluca spune:
Eu va anunt ca sunt posesoarea unui iepuras Duracell care da tot timpul din maini si picioare si nu mai doarmeee

Si cand oboseste incepe sa planga si tot asa.
Bine nu punem la socoteala ca azi plagea de mama focului si eu ii ziceam ca mai e o ora pana la ora de masa si el saracu facuse kk. Nu stiam eu de ce gangurise mai devreme
. Ca asa face, kk si gangureste vreo 10 min de bucurie.
Dupa care mancat si iar Iepurasul Duracell. Acum o luase cu capul de m-a luat ameteala. ![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
adela2006 spune:
gio in legatura cu cititul la noi a venit popa acasa mi-a citit mie apoi la alexia si pe urma si mie si sotului i-am dat 200 de mii , a trebuit sa pun o farfurie mai mare cu apa care apa ne-a lasat-o ptr baita ( pana la botez sa punem la fiecare baita putina apa sfintita ) slujba nu a durat mult alexia era super incantata de chestia aia unde se tine tamaia ca are niste clopotei si facea galagie
noi ii facem zilnic baita asa ni s-a spus si la spital si la cursul dinainte de nastere cica pana la un an sa-i facem baie in fiecare zi ii punem in apa putin gel de dus ptr bebelasi de la nivea si o spalam cu un buretel special de copii pe corp si pe cap ( tot in fiecare seara si pe cap dar fara sapun sau sampon doar cu apa )
oricum ii place la nebunie in apa e asa cuminte incerc sa o invat sa dea din manute si din picioruse ( sa vezi mai incolo cand va stropi toata casa cum nu mai stiu cum sa o opresc
)
cu ceaiu nu stiu ca nu mai alptez
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749 
cleopiciu spune:
CLEO SI BEBE DARIA
MA CHINUI SA PUN POZELE AICI SPER CA AM REUSIT!!! SUNT SI POZE DE LA BOTEZ!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260
gio spune:
anis, uite ce scrie la compozitie;
Compozitie:
Lecitina din soia 0.25g, Vitamina C 0.02g
mersi pt pontul cu feniculul; o sa incerc. nutrinatal iau si eu si galactogil acus' dau o fuga ca nu mai luam. dar cum am renuntat la metoclopramid, clar am nevoie de altceva.
mersi fetele pt raspunsuri, m-am edificat si eu ce si cum. hehe, si eu o spalam zilnic pe taisia dar ,,,intre timp....
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
adela2006 spune:
cleopiciu am vazut pozele foarte frumoasa daria si rochita de botez si lumanarea roz
ca par lung are fica-ta a mea e mai cheluta ; a bagat-o cu totul in apa ?( nu stiu cum ii spune la chestia aia unde se baga bebelasii
)
foarte frumos abia astept si eu botezul ( e in aprilie )
adela
adela2006 spune:
quote:
Originally posted by sraluca
Eu va anunt ca sunt posesoarea unui iepuras Duracell care da tot timpul din maini si picioare si nu mai doarmeee
Si cand oboseste incepe sa planga si tot asa.
Bine nu punem la socoteala ca azi plagea de mama focului si eu ii ziceam ca mai e o ora pana la ora de masa si el saracu facuse kk. Nu stiam eu de ce gangurise mai devreme. Ca asa face, kk si gangureste vreo 10 min de bucurie.
Dupa care mancat si iar Iepurasul Duracell. Acum o luase cu capul de m-a luat ameteala.
sralucaMihai Alexandru 25.12.2006

adela
adela2006 spune:
heeeiiiii unde e toata lumea ? banuiesc ca la plimbare
a inceput careva diversificarea ? ( eu tot insist cu subiectul asta )
adela
Shine spune:
quote:
Originally posted by gio
[
la cat timp ii spalati pe cap? (noi la 2-3 zile)
faceti baita zilnic? (nu generala, in cadita la o data la 2 zile)
ce ceai pt alaptat mai beti in afara de urzica? (n-o suport) - roinita am vazut ca are efect sedativ, la fel si mararul. altceva?
Pupici
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
1. me too. Singura nu ma descurc, iar sotul ajunge acasa, p la 9-10... cam tarziu de baita
2.la chiuveta, zilnic. spal si eu ce apuc, pt ca se face din ce in ce mai greu si nu pot sa il tin
3.de roiinita am auzit la lili.. pe prospect nu scrie ca ar stimula lactatia; am vazut ca are efect sedativ, am intrebat si aici, dar... no answer. la marar nu scrie de efect sedativ!?
eu fac o combinatie de chimen+fenicul+marar+roinita+anason. si spirulina, bere fara alcool.
. apa multa si cam atat.nu pot sa spun ca sunt ceva efecte spectaculoase.
urzica? ceai de la farmacie sau urzici crude?
apropo de baita: am spus cuiva ca nu reusesc singura ca e greu la limpezit;si zice pai de ce il mai limpezesti?
voi cum faceti? ca mie imi vine sa il bag in cada
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
marinar spune:
si noi ii facem baitza emmei in fiecare zi inclusiv pe cap si mereu ii dau cu samponel pete tot (inainte de baie ii fac masaj bine cu ulei de masline) si apoi o limpezesc. shine noi am bagat-o deja la cada si e ok asa ca poti intra cu ea, nu vad care e problema. a noastra daca se intinde in cadita e cat ea asa ca dupa botez, la luatul mirului, cred ca tr sa o tina nasa in fund ca sa o spele putin.
la molifta de 40 de zile eu am mers la biserica impreuna cu bb, am tinut-o in brate si preotul mi-a citit mie si apoi ei si...cam atat. nu dureaza mult.
cleo ai o minune de bebelina
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
oana_bucur spune:
Ups...pagina a doua?! Asta e o noutate...
Am apucat si eu sa intru un pic...si bineinteles cu o intrebare...
Sunt sigura ca ati vorbit probabil o gramada pe subiectele astea si sunteti satule insa imi poate spune si mie cineva care sunt actele ptr alocatia copilului(cea de 2 mil) si la ce perioada dupa nastere se depun? Ca mandrului meu i-au zis la primarie ca dupa postnatal o data cu actele ptr CIC si mi se pare cam ciudat caci normal alocatia intra in vigoare de la nasterea bebelului. Actele ptr CIC le-am notat din mesajul unei fete care l-a postat data trecuta cand am apucat si eu sa intru...insa de cele ptr alocatie chiar nu stiu si mai ales perioada de depunere. Evident (se poate, altfel!?) mai am o rugaminte ...daca apuca cineva a-mi raspunde sa-mi trimita pe PM caci nu stiu in ce masura mai apuc sa intru sa citesc din urma. Pana acum n-am reusit asa ceva.
Multumesc anticipat.
In rest sper ca sunteti bine cu toatele.
Catalina ziceai de o perna broasca cu bara cu jucarii (bondarei si floare) parca la Auchan...poti sa-mi zici si un pret?
Monu multam fain ptr pontul cu punga cu gel...Dodo al meu mi-a dormit bine si dupa trezirea de la 5 dimineata...tot pe burta lu' mami bineinteles dar cu punga intre noi...si nu a mai icnit si carait ca pana acum...sper sa mearga in continuare si sa reusesc sa il las si in pat cu ea dormind.
cu scandalagiul Teodor 5 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul