Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
Messa spune:
Vad ca v-ati plimbat
- noi am fost la munca, ne-am plimbat doar pana la firma si inapoi, dar a fost frumos, soare
Bai, alinuk, vad ca umbli in petzit... clar o sa aiba Teo harem!
Eli, tetina Avent cu o gaurica e pentru 0-1 luna, cea cu doua gaurele pentru 1-3 luni, cea cu trei gaurele pentru 3-6 luni si cea cu 4 gaurele pentru 6 luni +. Mai sunt tetine Avent cu fanta si indicator de pozitie, care sunt bune de la 3 luni in sus.
dianamizzi, la multi ani alor tai! Mamaaaa, 25 de ani!
mihacarm, sa stii ca subscriu cu alimentatia la cerere... cred ca cel mai bine e la "semi-cerere/semi-program" - adica lasi copilul sa ceara si ii dai, dar nu mai devreme de 2 ore de la ultima masa.
adela, acuma am vazut, Timisoara... mmm... n-are nimic, punem Skype cu webcam si ne pilim fiecare la ea acasa dar in direct 
marybell, pai daca zici asa... hm... e semn bun, inseamna ca, mai stii, o sa fie mare amator de utze cand o sa fie mare
asa ca ai grija cum ingrijesti de acuma putza, ca daca iese vreo combinatie cu fi-mea... si fi-mea o sa semene cu mine si cu ta-su...
A mea e fata de treaba, nush daca aude ceva sau nu prin doua usi inchise, dar ne lasa in pace, nu ne strica cheful.
Alinatxa, ai vazut? Ce depresie? Utza vindeca tot!
Liuda, ia-o pe bebelusa cu tine la munca pana gasesti o bona normala la cap si asteia fa-i vant scurt ca indianu'. Ce texte, nene, la faza cu "mama"!!! Cred ca o aruncam pe geam direct si fara comentarii... Pe bune, se poate cu plod la munca, eu fac asa si e ok, e copilu' firmei, dimineata in masina sau carutz si hop la firma si seara inapoi si gata...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
alinuk spune:
prestat o luuuuuuunga plimbarica
cu tot tacamul:
admirat copilutzi, o barfa mica, cumparaturi de bb si cump din piata (fructe)...
si daca va vine sa credeti in gashca!!!!
ia de vedeti: o printzesa si doi cavaleri
pup, fugla gym!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
LIUDA, ii dau perfecta dreptate MESSEI, pune fata copilu-n gipan si du-l linistita la luru, doar nu stai sa suporti comportamentul bonei. Gaseti tu un birou linistit si un loc unde sa-i pregatesti biberonul. Si mai ales daca face atat de bine "curatenie", maine-poimanine te trezesti ca te-a "curatat" si de bijuterii. Si-auzi, sa-si spuna mama....
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
liuda eu nu stiu cum o mai suporti. eu ii faceam vant fara sa ma uit in urma.
alinuk si noi am iesit afar in grup, un cavaler si doua domnisoare: Antonio cu Ayleen si Emma.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
Un articol care v-ar putea interesa:
quote:
Zestrea bebelusilor se incurca in birocratie 6 martie 2007
Bebelus
209
Situatia de confuzie a mamelor care s-au prezentat la primarii pentru cei 150 de lei, banii de trusou, fara a le fi primite cererile a fost generata de necunoasterea de catre primarii a normele metodologice de aplicare a legii.
Fenomenul a avut loc cu precadere in municipiul Bucuresti, potrivit Mihaelei Grecu, director in Ministerul Muncii, unde primariile nu au stiut cine trebuie sa se ocupe de aplicarea legii trusoului.
Reprezentantii Primariei Sectorului 4 spun ca nu au stiut de normele metodologice, publicate in Monitorul Oficial din 19 februarie 2007, si ca astazi primarul va decide ce departament se va ocupa de trusoul nou-nascutilor.
In replica, secretarul de stat Maria Muga, coordonatoarea Departamentului de Asistenta Sociala, spune ca 'functionarii nu cunosc legea, sint neglijenti si trateaza cu usurinta aceasta problema', atit cei din Bucuresti, cit si cei din citeva judete din tara.
Aceasta sustine ca normele spun clar ca autoritatile publice locale se ocupa de acordarea banilor de trusou, pe care trebuie sa-i ceara de la directiile de munca pe baza cererilor primite de la mamici si validate de primar. Directoarea Grecu a specificat, de asemenea, ca legea nu putea prevedea explicit ce departament din primarie sa gestioneze situatia si ca decizia apartine primarului, ca reprezentant al institutiei coordonatoare.
Sursa: Cotidianul
Autor: Oana Craciun
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
Liuda momeste-o ..pune alti bani in locul ala, insemneaza-i sau noteaza-ti seria lor si cand dispar o scotocesti ka sange si o arunci afra pe usa..
Si eu caut rtii..si inca nimik...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Liudo,chiar ma intrebam ce mai faci.Dar vad ca nu te plictisesti.![]()
Pai cum fato sa spuna:"hai la mama"?N-ai reactionat atunci?Pai sa-si faca fata copil,daca vrea sa fie mama.E cred ca foc luam.
Si la faza cu furtul nu are nicio scuza.Viteza isi lua.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
adinush spune:
Hai sa ne laudam si noi ca am fost afara.
Decat ca la noi e un cavaler intre doua printese
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
Messa, merci pt raspuns pv tetinele,ma gandesc sa-i schimb si eu tetina cu nr.2, cu 2 gaurici.
Sa ti-o spun pe cuscra-ta Alinuk..se cam uita la fetita lui Gio, se cam dadea pe lenga ea...![]()
pupam fetele,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
alinuk spune:
beeeiii
ce e cu strambele astea pe aici!?
rushinica
Messa fata nu te uita in gura lui Eli iote ma uitam si eu asha...ca vliau o pfetitza si io ... sa-i iau rochitze, sa-i fac coditze... de care s-o traga Teo eventual

Doamne fetelor, mai mult carucioarele de bb ii nostri, aproape ca nu se vad mititeii acolo
Bravo Marina, Adinush, Aventura... fete ce norok pe voi, stati in aceeasi zona??
Poate stabilim si noi o zi pe sapt cand sa ne vedem in Herastrau - ca acolo incap multeeeee carucioare.
ce ziceti??
V-am intrebat si io de dim pana cand sa mai iau vitamine: elevit, calciu+D3 si fier... PANA CAND??
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................