Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

'Neatza la fete!

Haricleea, bine ai revenit! Daca s-a rezolvat netul poate te vedem mai des. Abia asteptam sa vedem poze. Mai spune-ne despre voi cum va mai merge.

loremunteanu, si eu ies cu fata afara de mult timp si tot asa, cate 2 ore cand am timp. Nu am imbracat-o prea tare, ieri de pilda doar cu o salopeta din ceva pufos (nu stiu cum se numeste materialul, cam ca de trening gros) peste o alta de bbc si o singura caciulita de bbc plus gluga. Fata e sanatoasa, nu a racit pana acum. Colicii cam asa se manifesta si la noi, eu zic ca suntem norocosi, nu are cine stie ce crize. Inca ii mai dam sab simplex de vreo 3 ori pe zi.

dianamizzi, frumoase poze, m-am delectat aseara cu papusica ta.

mihacarm, dupa ce am citit mesaju tau am aflat ca a fost ziua ta pe 2 martie. LA MULTI ANI cu intarziere, sa fii sanatoasa, fericita, iubita iar bebelina sa-ti aduca multe bucurii.

Gabriela_s, nu mai plange, fetele! Fa-ti iesire si tu undeva si vei vedea ca e mai bine. Eu am prea multe iesiri si ma apuca sentimentele de vinovatie cand stiu ca are altcineva grija de bebelina si papa lapte praf iar eu stau cu tzatzele gata sa explodeze (ma rog, nu totdeauna)

alinuk, ce bine ca poti invata cu Margeluta facut breloc! Eu si daca intru pe net sa scriu, mandra nu mai suge, se joaca cu tzitzi si zambeste mephistofelic (parca ar rade de mine). Tare ii mai e lene cateodata si sa manance, ce bine ar fi o faca altcineva in locul ei.

marinar, dar ce planuri aveti pentru vacanta! Eu nu-mi fac asemenea planuri desi sotul mereu are tendinte. Eu cred ca e prea mic copilul, niciodata nu stii ce se iveste, stiu din experientele altor parinti. Azi totul e bine, maine face febra. Iar cu copil mic bolnav in tara straina... mai bine sa nu ma gandesc.

Acum ma chinui sa descarc niste poze in albumul comun sa ne vedeti cat am crescut, si fata dar si mamica ei. Le-am facut publice, sper sa le vedeti.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928804262554907/38

V-am pupat ca azi m-am lungit rau de tot cu forumul. Profit si eu cand pot.

criss & Ligia (26.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cris nu ai facut public albumul, nu se vad pozele.
aaaaa pai planuri avem dar nu sa o luam si pe bebelina. vrem sa plecam, dar daca nu o sa mai alaptez. oricum nu prea am eu lapte sa se satura. ma gandesc ca atunci va avea deja multe altele in meniu, asa ca..... vom vedea.

Cata nu te mai supara fata din orice, ca simte bb, cum sa nu fie si el agitat?! lasa ca le faci tu pe toate, ca doar nu-ti pune nimeni pistolul la tampla.io cred ca ies afara macar o ora.

apropo de mancare, eu am uitat o data niste oua la fiert si cand ,mi-am adus aminte si m-am dus in bucatarie...parca fusese mare petrecere ca explodasera alea si avem ou in toata bucataria, inclusiv pe tavan. bine ca era fiert si s-a curatat imediat.asa mancare...am mai ars si eu.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

marina, eu am intrat acum nelogata si se vad. Nu stiu ce au de nu se vad tot timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mai fetelor ,scoateti copiii afara!!!eu sunt satula de "parturile" pediatrilor si babutelor utra grijulii referitor la scos copilul.evident ca nu o scot cand bate vantul de te doboara sau mai stiu eu ce,dar daca moderezi totul in functie de temepratura si il imbraci mai binisor de ex ,e mai mult decat ok.noi am tras o plimbarica de mare exceptie ieri ,am pandit ,si cum a stat ploaia am zbughit-o in herastrau .era un aer super curat si iesise si soarele,super frumos !sa nu mai zic ca era gol...

eu si azi ies,ii dau acum sa pape si pe urma ne echipam de trilu-lilu!gata,am dat jos dictatura statului in casa la nesfarsit!

catabine ai venit in clubl celor cu lombosciatica aka lumbago!!!eu fac de la 17 ani astfel de crize,daca iti vine a crede.cand a fost intalnirea de gravidoase in noiembrie,eu de-aia nu am mai ajuns,ca m-a taiat spatele in timp ce ma imbracam.am dres-o cu un paracetamol si mult masaj atunci...cat despre anitiinflamatoare,cam toate dau somnolenta ca e si asta o metoda de a mai lua durerea.eu sunt anti -pastile dar in caz de forta majora eu luam niste pilule aduse din america,nu mai tin minte numele exact.luam o pastila si vreo 2-3 ore eram ca noua,asa am reusit sa ajung si eu la exam de bacalaureat,ca si atunci eram tapana.doar ca cine stie ce baga in ele de te simti asa,ca imediat ce trece efectul e iar groaznic,deci sunt droguri 100%...asa ca mai bine ketonal sau flamexin, unguent cu fenilbutazona si o centura medicinala si gata!cere-i sotului sa ti faca masaj bine bine cu unguent din asta ,pana simti ca te arde pielea si pe urma pune-ti centrua,sa vezi ca te lasa fara sa chemi salvarea!
si vad ca mai avem un pct comun,eu am fost ieri cu fundul in sus,noroc ca pe mine smotruiala prin casa ma relaxeaza,asa ca am luat la puricat fiecare coltisor si mi-au mai trecut nervii...
si sa stii ca si pe mine ma suna recuperatorii pt fratele meu,ba m-am mai trezit si pe la usa cu diversi indivizi de la care a luat bani si care veneau la mine cu pretentia sa li-i dau inapoi...sa iti zic si ce culoare aveau omuletii respectivi???????????puah!asa ca asta cu telef e nimic...

revin...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

loremunteanu, vazut poze de bebe Roni. Tare scump mai e iar mami mandra si fericita. Apropo de pediatra ta, eu in Iasi stau si am iesit la greu cu fata afara si chiar nu mi s-a parut frig. O fi fost vreodata mai frig ca in Bucuresti, dar daca era o iarna grea ce mai faceam? stateam cu bb in casa sa asteptam ghioceii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata la toate fetele si la toti bebicii!

Vreau in primul rand sa-i multumesc lui MONU pentru pontul cu compresa cu gel, am cumparat-o si eu, iar David doarme tun cu ea pe burtica. Ieri a avut o mica criza de colici, si dupa masa de ora 24 am decis sa pun in functiune punguta, a functionat! Imi aduc si eu aminte din copilarie, cand ma durea burtica incercam sa pun ceva cald pe ea. Totusi, el e prea mic ca sa caute singur...

Pentru cele care vor sa caute punguta minune si care nu vor sa bata farmaciile una dupa alta, le sugerez sa faca ca si mine. Intrati pe site-ul Sensiblu, dati cautare la produsul dorit (de exemplu, eu am dat cautare la Shiffa si mi-a afisat toate produsele, cel cautat e "compresa atenuare durere "), apoi pe coloana din dreapta este un link la unitatile farmaceutice care au disponibil produsul respectiv. Eu asa fac atunci cand caut tetine, suzete, o fi Aradul mic, dar n-am nici un entuziasm sa caut orbeste la toate cele trei farmacii ale Sensiblu.

CATA, ti-am luat-o inainte, eu tocmai am terminat de spalat baia...

ALINUK, la ordonarea zilelor de nastere ale noastre m-am gandit si eu, o sa incerc sa pun in ordine pe cele care erau trecute la Odisee.

INTREBARE PROSTEASCA (POATE): M-am sclerozat eu sau si R MARCE nascuse? Era cam in aceasi perioada cu ALINATXA, sau gresesc? Daca stie cineva, cred ca ar trebui pusa si ea pe lista.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA
Am descoperit ieri seara la baita pe buzita superioara a piticutei mele in mijloc undeva ceva care seamana a basicuta.Mama zice ca e normal,robert zice ca sunt obsi.Eu am sa intreb doctora ptr orice eventualiate.
Voi alege anul asta litoraul romanesc ptr ca e prea micuta.
Hai ca m-am intins prea mult.Somnic usor tuturor bebeilor si mamicilor

Basicuta e normala, pana se obisnuiesc buzele copilului cu suptul. E un efort sa stii! Ia incearca sa sugi ceva atat cat sug astia mici (ca perioada ma refer) si ai sa vezi ca si tu faci buba...
Te astept la vara la Mangalia, poate reusesc sa ma vad cu careva...

criss - mi-am amintit! Nu m-ai confundat cu Raluca fiindca si eu va astept la vara la mare, poate o punem de o intalnire, ca prea si-au facut de cap fetele din Bucuresti

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

GABRIELA, si eu am avut o zi de kko ieri, probabil o mica criza de depresie postnatala, cu bocete si tot tacamul, nici de mancare nu am facut. Subiectul a fost al meu sotz care s-a dus sambata la o zi de nastere si a ajuns dupa ora 1 acasa, cu miros de bere si tigara, am crezut ca mooooor ieri! Problema e ca sarbatoritul e un bun prieten de-al lui, dar cam betiv si fara mare drag de familie, desi are o fetita de trei ani, nu vreau sa-l faca si pe-al meu la fel!

Mergi la inceput

ALINATXA, daca te consoleaza cu ceva in obsesia ta, David nu are basicuta dar i se face de la bibe o pielcutza pe buza de sus, care se rupe periodic, din fericire fara urmari.

LILISOR, daca muti marea mai aproape venim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bun, deci cam toata lumea s-a depresat uichendu' asta... am avut si eu o faza la care m-a apucat boceala putin, dar cu o utza a trecut repede

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput