Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nu face nimeni modificarea si la mine? Ca am nascut la 40saptamani nu 39?
Avem poze noi la semnatura.

Nadia tu ce faci?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

propun sa bagati voturi pt subiect
Se pare ca ramane pe primele pozitii datorita acestor stelutze

sunt niste stelutze in coltzul stanga sus al ferestrei noastre de discutii

pup fetele si eu sunt la

Aventura "La multi ani!" simpaticului Antonio pt o lunishoara

Mamescu "La multi ani" si lui Tomas - e deja baiet maricel!!!

PS: propun sa facem o listutza cu sarbatoritele lunii, da mie mi-e o leneeeeeeeeee....

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by dianamizzi

vreau sa-ti multumesc AMAYA pentru sfatul cu statul 3 ore intre mese. l-am urmat si si-a facut fata program in scurt timp. te pup din suflet! treaba cu alaptatul la cerere l-am facut o luna ca nu stiam de ce plange si na.. ii dadeam tzatztica, si fata papa bineinteles... dar de cand cu 3 ore, mananca si mai mult... acum a ajuns sa stea 5 ore si sa doarma noaptea cat v-am zis...
ANIS nu te lasa si fa si tu asa. las-o ca ii e bine sa nu fie la cerere, mai invata si ea diferite plansuri. si e mai bine, dupa cum vad deja! o sa fie si mai bine , o sa vezi!! ANIS de ce nu incerci sa nu mai scoti tot laptele din sani, ca sa se rgleze si la tine lactatia dupa cat are nevoie iarina. eu nu sti, zic si eu ca am citit ca ai mai mult. eu nu scot niciodata si chiar daca ea sta acum si 5 ore intre 2 mese nu scot nimic. ca sa stie corpul cat vrea ea si la ce ora... mai ales ca ai de gand sa alaptezi asa mult timp. te pup si iti doresc numai bine si succes si fata papacioasa si un pupic de la thea!

scuze A ALIna nu am vazut ca e si ziua ta ieri , deci LA MULTI ANI

Sa stii ca am facut ce ai zis, pana sa scrii tu.De cateva zile ii dau la 3-4 ore , de 2 zile e linistita, dar din pacate inca nu face kaka singura.
De doua zile am muls doar cand imi curg sanii.Si e adevarat , azi si cand mi se intaresc sanii dupa 4ore de ex, nu mai mi se fac noduli etc, inainte ma mulgeam si eram mereu peste ..bine si acum sunt peste de imi curg sanii rau...dar nu am mai facut noduli, pt mine e o premiera.

Ce mulg cand curg sanii ,ii dau la bibe ..chit ca sunt si 20ml..asta pt ca nu vreau sa uite biberonul.La Ingrid m-am chinuit 2luni sa accepte biberonul, cand vroiam s-o intarc...si ce plansete ..asa ca de data asta vreau sa manance si tzata si bibe,dar numai cu lapte de al meu.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lore ai un srumf fff dragalas. eu cred ca e ok sa stai cu el afara cat mai mult, mai ales ca ier a fost destul de cald. cum 5 minute pe balcon? atat am stat in primele zile, dar acum.....
de sani nu stoiu ce sa-ti zic. si pe mine ma trec niste junghiuri...si cand sunt plini si dupa ce sunt goliti...nu stiu de la ce si de ce. offff

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hai sa facem asa:

De fapt am facut eu.

Pe contul comun este un mail in care sunt trecute lunile anului. Fiecare isi baga numele si data in dreptul lunii in care e nascuta..

Pasi de introducere a zilei de nastere:

• intri in mail cu parola comuna,

• dai compose pt un nou mail,

• deschizi mailul cu sub "zilele noastre de nastere" dai copy la ce se afla deja aici

• intri in fereastra "compose" si dai paste la ce ai copiat anterior

• adaugi aici ziua ta de nastere in dretpul lunii corespunzatoare

• dai send ferestrei compose catre contul mami_ian_feb2007@yahoo.com lasand sub "zilele noastre de nastere'

• stergi mailul anterior de unde ai copiat prima lista, lista in care ti-ai pus tu datele ramanand ultima modificata

• scuze pt cele carora li se parea floare la ureche dar am zis io sa fie clar pt toata lumea... nu subestimez pe nimeni...m-am gandit si eu inainte de propunerea in acest fel si mi s-a parut varianta mai simpla asa decat a fost cea cu nr de telefoane...

pup fete cucuiete!!!

si din mail e ft simplu ca la inceputul fiecarei luni sa copiem lista aferenta. Pe Ylilimic am trecut-o eu!!
    si pe mine m-am trecut evident!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
    poveste de bb
    nasterea - una dintre minunile lumii
    franturi de viata
    ................................................
    Nimic nu-i intamplator!
    ........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Marina,
    Cu iesitul afara, asa m-am gandit si eu, dar venind de la o viitoare pediatra... Tipa e medic de multi ani, acum isi mai face specializarea si in pediatrie... Mie mi s-a parut ciudat sa nu ies cu el ca e prea mic ca n-are nici o luna. Ea e in Iasi, vremea e mai rece acolo, poate si de asta... Plus ca e sirianca, deci crescuta la temperaturi mai mari ca la noi... Poate inca nu s-a acomodat cu clima, mai stii!?...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
    http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

a papat, a adormit. am timp o gramaa pana pe la 12 cand se trezeste. mai zic cate ceva si trec la treaba.

vad ca vorbiti de concedii... eu sper sa ajungem in romania la vara, la pitesti sa ma satur si eu de ai mei si de plimbari in padure si de aer de munte . hmmm si al meu vrea sa mergem si la mare, cica macar 2 zile, ... deci noi stam langa mare tot anul si el vrea tot la marea neagra sa mearga, ca nu e nicaieri distractie ca acolo . i-a placut super mult acum 2 ani cand am fost la costinesti si la aqua magic in mamaia. cand s-a vazut el in toate topoganele alea ... m-a tras dupa el prin toate fara sa se plictiseasca, toata ziua... faza tare e ca si-a rupt slipii in fund, o gaura asa rotunda direct in mijloc si tot se tinea cu mana de ei si s-a mai dat in toate alea pana s-a inchis parcul...

ALINUK - vrei sa vii pe aici? iti zic eu mai multe detalii daca vrei. vara se face charter odata pe saptamana din bucuresti sau cluj. trebuie sa stii ce vreti, distractie , plaja sau vizitari. pentru plaja e mai frumos in grecia cred, romanii nu sunt obisnuiti cu ce e pe aici. sunt plaje stancoase in majoritate si putine cu nisip si sunt mici si ajungi cu masina la ele ca nu sunt aproape de hotelurile care sunt in oferta. in grecia stiu ca plajele sunt lungi de kilometrii ca in romania. aici nu se merita sa stai la hotel mai jos de 5 stele ( intercontinentalul) . cele de 4 sunt doar cu numele asa. hmmm. e mai altfel aici, nu sunt la standardele din romania. sunt multe de vizitat. capitala, orasele vechi, muzee alea alea. iti mai zic eu daca vrei.

FETELOR THEA mea a descoperit ceva mai gustos ca suzeta... pumnii ei... bai are manecile pline de scuipat, ude... ii dau suzeta si o scuipa asa in scarba si trece iar la supt pumnii...
    a ajuns la faza cand isi descopera mainile cred... aoleu acu incepe distractia... o sa fie plin de bale peste tot, pe toate hainele, jucariile... hihi...

gata, va pup, mai vorbim! o zi super tuturor

www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Iar imi bag nasul la voi.....

Alina_txa, nu esti obsi...chiar are o basicuta pe buza superioara. O fac bebelusii de la biberon. Si David al meu a avut in primele 2 luni - uneori era mai umflata, alteori aproape nu se vedea. Peidatra a zis sa o las in pace, ca trece. Si a trecut- probabil i s-a batucit buza de la supt.

Anis, te rog frumos, poate ca ai mai scris, dar imi poti recomanda si mie medicul homeopat? Sau sa-mi spui cum se numesc granulele, ca am o farmacie homeopata in zona? Ca pe noi inca ne omoara colicii....Multumesc!

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
    luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele. Raportez o dimineata de super cacao. Nu stiu ce am dar sunt cu curu in sus, nu imi iese nimic si am o stare de imi vine sa iau pe toti la bataie. Mai putin pe bebe. O fi de la vremea de afara. Si bebe e agitat.
    Am ars mancarea de cartofi, ciorba a dat in foc - asa ca a trebuit sa spal aragazul (placerea mea) si colac peste pupaza am mai primit si un tel de la o firma din asta de recuperare credite ca frate-meu are rate neplatite de nu stiu cand si ca a dat nr meu de tel. Super!
    Prevad o zi "superba" in continuare.
    Afara e nashpa asa ca nu cred ca iesim ... o sa fie rai. Ar trebui sa spal in baie si sa fac ordine in sifonier dar aceste doua activitati solicita calm ori eu nu il am.
    Pe dobitocul ala de la salvare l-am intrebat vineri cand a venit daca medicamentele pe care mi le-a dat dau somnolenta si a zis ca nu. E pe naiba, nu. Nu le mai iau chit ca ma rup in doua. Bag numa supozitor si ma dau cu Ketonal. Decat sa dorm pe mine ... .
    Hai va pup, mi-am zis si io oful, acu sa vad daca pot sa scot ceva folositor din ziua asta.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

diana si a mea isi suge pumnii. la inceput am crezut ca ii e foame si eram disperata ca-i dadeam sa manance si imediat ce trmina era cu pumnu-n gura, dar m-am lamurit.

lore nu cred ca e prea mic. cel mai bun e instinctul tau. eu am scos-o pe emma si la 0 grade. o imbrac corespunzator, nu stau cu ea 3 ore ca atunci cand e cald, dar tot o scot.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput