Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Messa si Alintxa,m-ati atins si pe mine la faza cu concediul.
Inainte eram si noi tot pe drumuri,sa vedem locuri noi,dar de cind cu bb nu-mi pot imagina sa plec fara el.
Asa ca anul asta concediul va fi sigur cu bb.Inca nu am hotarat locatia,dar ne vom orienta sa fie conditii si pentru el.
Mai nasoala e faza cu ski-ul ca aici nu putem sa-l luam cu noi,dar probabil ca nu vom mai merge o saptamana la ski ci doar asa cu ziua,aici in apropiere,iar bb sa stea cu mama.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Haricleea spune:
va pup,mamici!!!mi-a fost asa tare dor de voi...nu am avut net ca sa mai pot intra.acum ca problemele s-au rezolvat abia astept sa ne mai sfatuim si sa vorbim de prichindeii nostri.
helenuta imi spusese pasii cum sa pun si eu poze cu al meu flacau.am uitat.va rog sa ma ajutati,dar pas cu pas ca la prost.abia astept sa va fac cunostinta cu al meu fecior!!!
momentan suntem bine.cu somnul ne-am reglat cat de cat....
va pup si vorbim maine!!!
marinar spune:
neata
noi suntem la masa. ieri am fost si noi la plimbarici in trei si tare bine ne-am mai simtit. o sa pun si poz dar mai tarziu.
concediu... si noi o sa luam bebelina la mare cateva zile, dar la sfarsitul lui august am vrea sa mergem in egipt sau tunisia, asa ca de pe acum incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu o vom avea cu noi.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
Marina, sa inteleg ca fetele noastre au aceeasi ora de masa? Noi tot la 6 am inceput
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
gabriela_s spune:
buna dimineata si pofta buna donsoarelor care acum iau masa
fi-mea a dormit bustean toata noaptea,dar i-am si facut baia mai tarziu aseara...
vad ca vorbiti de concedii,noi suferim rau la capitolul asta,nu am mai fost de f mult timp doar noi doi undeva si nici nu avem ceva preconizat.tot ce se intrevede e alturi de socrii ,dar sincer as vrea fie si 2-3 zile la munte macar, doar noi doi.eu una cam sunt cu nervii la pamant si nu din cauza copilasului doamne fereste,ci pur si simplu simt ca m-am surmenat stand toata ziua intre 4 pereti ,cu taclalele maica mii pe fundal,iar de mandrul meu ce sa mai zic ca el e si mai terminat ,cu orar de munca luni- vineri de la 8 dim la 8 seara si sambata cursuri pana la 4 jum si examen o data la 2 saptamani...
na ca mi-am varsat amarul aici,ca si-asa ieri am rabufnit in plans ca nu mai puteam................
ma duc sa mai citesc si eu din urma si revin (daca ma lasa zuzulina ca vad ca incepe sa se foiasca...)
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marinar spune:
messa a mea nu are chiar ore fixe noaptea. de ex au fost zile cand a adormit la 11 si s-a trezit la 8 si ceva. aseara a fost jale, abea am reusit sa o potolim, sa o adormim pe la 11 si ceva. bine ca ne luasem gandul de la utza- azi vine preotul sa sfinteasca casa- ca altfel...cred ca o bagam in debare. glumeeeeeeesc!!!
gabi pai fara socri nu se poate?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
dianamizzi spune:
buna dimineata fetele si ! si noi la o cafea... cantam oac oac diridiridam, melodia de trezire si astept sa i se faca foame sa pape. dimineata nu se mai trezeste tipand de foame... e bine.
am avut iar o noapte buna, de la 10 seara a dormit pana la 3 jumate , s-a trezit sa pape si a adormit iar pana la 6 jumate. ce bineeee. sunt odihnita.
vreau sa-ti multumesc AMAYA pentru sfatul cu statul 3 ore intre mese. l-am urmat si si-a facut fata program in scurt timp. te pup din suflet! treaba cu alaptatul la cerere l-am facut o luna ca nu stiam de ce plange si na.. ii dadeam tzatztica, si fata papa bineinteles... dar de cand cu 3 ore, mananca si mai mult... acum a ajuns sa stea 5 ore si sa doarma noaptea cat v-am zis...
ANIS nu te lasa si fa si tu asa. las-o ca ii e bine sa nu fie la cerere, mai invata si ea diferite plansuri. si e mai bine, dupa cum vad deja! o sa fie si mai bine , o sa vezi!! ANIS de ce nu incerci sa nu mai scoti tot laptele din sani, ca sa se rgleze si la tine lactatia dupa cat are nevoie iarina. eu nu sti, zic si eu ca am citit ca ai mai mult. eu nu scot niciodata si chiar daca ea sta acum si 5 ore intre 2 mese nu scot nimic. ca sa stie corpul cat vrea ea si la ce ora... mai ales ca ai de gand sa alaptezi asa mult timp. te pup si iti doresc numai bine si succes si fata papacioasa si un pupic de la thea!
scuze A ALIna nu am vazut ca e si ziua ta ieri , deci LA MULTI ANI
loremunteanu spune:
Neata fetelor!
Am o dilema... Sanul meu ala mai mare, e cam rosu de jur imprejurul areolei - e o portiune mai goasa inspre brat (2cm cu 4-5cm latime portiunea rosie). Se poate sa fie vreun canal infundat si sa nu-l simt la mana sau ...? Cateodata am senzatia de arsura/usturime, pe interior; cel mai tare se simte cand vine lapticul... Temperatura nu am... Oricum nu mi se pare a fi/a arata normal... Ce sa fac? Bebe suge bine din sanul asta; e adevarat ca ma doare de mor cand il pun la san, insa durerea scade pe parcurs ce suge. In acelasi timp tot la sanul asta mi s-a facut un sant de la rana, la sfarc...
Gabriela, Adela2006... Deci trebuie sa ma mobilizez pt tuseu la controlul de 6 saptamani... Mi-e cam frica de durere... la cate cusaturi am pe-acolo... Oi trece eu si de asta... Tutunicilor voi ati fost la control? Ce va facut Tutu?
Ana_alx... Bebe mananca in principiu numai san; foarte rar se intampla sa-i mai dau supliment. Acum la aproape o luna avem 1.3kg in plus (4.650 de la 3290 iesit din spital). Nu stiu cat e de corecta cantarirea - de fapt cred ca, cantarul asta are eroare mare... Mai vedem la controlul de o luna ce ne zice pediatra.
Aelita, dupa raspunsul tau m-am uitat mai atent la culoarea lapticului... Dupa ce suge ceva vreme din el, se pare ca-i ceva mai albicios... cel putin asa se vede pe obrajii lu' fi-meu si din ce picura... Deci probabil ca e asa cum trebuie... Nu m-am mai muls sa vad exact pt ca mi se pare ca-mi reapar ranile la sani de la pompa; plus ca ma cam dor sfarcurile dupa muls... Ma pune pe ganduri faza cu lapticul, cateodata, pt ca el e nesatul... Aseara dupa o ora de supt, nu s-a saturat si a vrut supliment si a baut 90ml ... Abia dupa aia a adormit si s-a linistit... Plangea de parca nu mancase de nu stiu cate zile... Si pt ca a fost satul, azi noapte a dormit de la 1 pana la 6, ultima masa terminandu-se la 12.
In rest, suferim de colici, daca asta inseamna colici... avem besinute multe pe care nu pe putem da si ne doare burtica... La noi tati are succes la linistit copilul; la mine nu vrea si drept urmare ma cam chinui cu el ziua cat e tati la serviciu... Din cauza asta nici nu doarme bineinteles... si plange... De purtat prin brate e greu, pt ca bebe e greu si tot asa...
A propos, voi cat timp ii tineti afara? Ca ieri mi-a zis cineva ca nu sunt prea sanatoasa ca am iesit cu copilul, ca sa-l tin in casa ca-i prea mic; cel mult 5 minute pe balcon, dar nu la plimbare... si persoana isi face specializarea in pediatrie... Noi ieri am fost in parc si am stat vreo ora la aer, cam doua cu tot cu drum dus-intors. E prea mult?
Si ca o concluzie... frumoase martisoare!
Va rog nu ma uitati cu sanul. Dati-mi un sfat!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
sraluca spune:
NEATA LA CAFETULTA
Apropo de concedii, ma gandeam ieri ce-ar fi sa luat strumful si sa dam o fuga 2-3 zile la munte. Cred ca imi innebuneste familia.
MESSA ce soare frate. Stiti un fraier care si-a spalat ieri masina. EU.Dupa care m-am dus pana la Carrefour si cand am iesit ploua in dfraci, torential. Era sa ma inec in drum spre masina.
GABI si eu ma gandeam ieri ca stau toata ziua intre patru pereti si cand mai ies si eu unde ma duc: la carrefour. Nici macar nu aveam treaba pe acolo. Bine ca tot am spart niste bani ca daca tot m-am dus am luat diverse de-ale gurii.
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
loremunteanu spune:
AAlina si Lili, La multi ani pt ieri!
Crisotexa, a fost si ziua ta. "La multi ani!"
Mihacarm si tie "La multi ani!"
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebei si nu numai!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/