Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Messa spune:
Alinuk, pai v-o dau de nora, cine-a zis altceva?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
adinush spune:
Messo mama vezi ca fii-mea e gajik lu' Teo inca din maternitate..cica il calarea de pe atunci
Si cum a ta e mai pispirica s-ar putea sa o calkareasca si pe ea in caz de disputa
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
cristiana70 spune:
LILISOR, A.ALINA, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
dianamizzi spune:
LA MULTI ANI LILI! UITE NISTE FLORICELE DE LA THEA AICI: www.dropshots.com/dianamizzi
va pup fetelor, nu am mai intrat ca a fost vreme asa frumoasa aici si am stat numai plecati. am tinut-o numai intr-o petrecere. pe 2 a facut thea 2 luni si am mancat in oras. sambata si azi la fel, ne-am plimbat, am mancat afara si ne-am simtit super. thea a inceput sa doarma mai mult, 4 ore si azi noapte a stat chiar 5 ore. ptiu sa n-o deochi. multumesc lui dumnezeu ca ma mai odihnesc si eu mai ca omul normal...
de maine am zis ca ma apuc de invatat , sa termin lucrarea de liceenta asa ca nu mai intru asa des. sa vad si cum am timp. eu va pup pe toate oricum si va doresc tuturor nopti cat mai lungi. si o primavara superba.
martisoare de la thea am pus pe 1 martie aici: www.dropshots.com/dianamizzi
noapte buna tuturor!doarme fata , ma duc si eu ca sunt obosita de atata plimbareala.
Messa spune:
Lasa, adinush, ce, nu merge cu harem, ca bin laden?
Lilimicule, pai asa faci, e frumos din partea ta? Cica "salutare de la mare"!!! Eu azi stateam pe terasa cu o tigara si un ness cu lapte, era soare si ma gandeam cum naiba sa fac sa vad marea anu' asta cu gārgārele dupa mine si nu o potriveam nicicum - sa o las in Bucurest o saptamana, ar avea cine sa stea cu ea, pe soacra mea ma pot baza, dar sa nu-mi vad eu gārgārele o saptamana intreaga??? Sa o iau cu mine, hmmm... pai ce drac de vacanta e aia... si uite asa n-o bungheam deloc. Noroc cu Alinuk, m-a sunat sa iesim la promenada, altfel cred ca mai rumegam vreo ora cum sa fac cu mersul la mare - si tu, la vara, cand noi astia de prin Bucuresti o sa respiram praf si pucioasa de la asfaltul incins ca talpa iadului, tu, zic, ai sa stai bine merci cu fundu-n nisip si ochii pe gārgārii tai proprii si personali, racorita in briza... pai dreapta e viata, mai lilimicule?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ALINATXA spune:
LA MULTI ANI LILISOR .LA MULTI ANI A.ALINAVA DORESC SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!
Hello fetele.......la fel ca celelalte si eu am citi pe diagonala din cauza de timp evident.Cand am si eu un pic de timp ma odihnesc ptr ca stiti ca am fost o insomniaca in sarcina.
Noi probleme deosebite nu avem doar cu cacuta.Eu am grija sa faca zilnic.Daca nu face natural o ajut cu o jumatate de supozitor de glicerina pe care il tin in fundulet 1 min si il scot.Nu o las sub nici o forma o zii fara sa faca ptr ca eu stiu cat de rau este.
Referitor la masa avand in vedere ca eu dau si san si completare ,la sfatul doctorului i-am dat saptamana asta o masa san una formula.Vedem marti cat a luat in greutate cu aceasta formula.
Am descoperit ieri seara la baita pe buzita superioara a piticutei mele in mijloc undeva ceva care seamana a basicuta.Mama zice ca e normal,robert zice ca sunt obsi.Eu am sa intreb doctora ptr orice eventualiate.
Dormim fie zii fie noapte 3 ore in cap.Azi noapte a fost o exceptie ptr ca dupa masa de la 3 dim incheiata pe la 3.30 a dormit pana la 8.30.
In rest la 3 ore ne trezim si tipam dupa papica.Eu acum realizez ca i-am facut camera degeaba deocamdata.Si patutul e cam pe post de sifonier.O tin in carut indiferent in ce camera sunt.Nu am incredere in tehnologia asta cu baby phonul si ma simt mult mai linistita daca stiu ca e cu mine in permanenta sau cu mama sau cu robert.
Asha ca ,carcuiorul e baza la mine.
De abia astept sa mergem si noi la plimbarica afara.Doctora a zis ca deocamdata sa mai astept sa se incalzeasca si sa faca 1 luna.Doctora de familie evident.Am sa sun pediatra de la materniatate sa o intreb si pe ea.
Vorbeati de concedii singurele cu iubitii,sotii vostri.Eu nu pot pleca fara ea.Nu pot sa stau mai mult de 1 ora fara ea deci daca e sa plec si eu in vara asta voi pleca cu ea.Voi alege anul asta litoraul romanesc ptr ca e prea micuta.
Hai ca m-am intins prea mult.Somnic usor tuturor bebeilor si mamicilor
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
Shine spune:
am dormit ca o valijoara.
nu intelegeam ce zice messa cu ploaia si abia acu m-am dumerit
lasa ca eu am iesit pe la 1 si batea un vant.
Mai, suntem in plin sezon de babe, d-aia e vremea asta ciudata
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
alinuk spune:
Messa, Adinush..
miros ceva ca-n Danemarca pe aici..
auziti voi biniladeni... haremuri
Bei fumei voi ati stat prea mult in casa...da zau ca nu'sh eu personal cum sa impac si capra si varza..ca deh stiti cum e ..prima dragoste nu se uita niciodata (vai fetelor daca ii vedeati pe bb Ayleen si bb Teo cum stateau ei la lampa impartind acelasi patutz, cu caciuletzele pe ochisori si'n rest la nudu' gol ...va topeatzi...acum e drept ca fortzoasa lui Adinush isi intindea manutzele de mi-era mie teama sa nu-mi bruscheze margeluzta), da' nici gargarele nu e de ratat... asa ca mai negociem...
lista ramane deschisa
noapte buna, ma duc la nanel caci maine dim vine iar femeia la curatzenie si de data asta nu vreau sa o mai ratez!!
pup fete cucuiete
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
anis spune:
Pupici fetelor ALINA si LILI!!! SA fiti fericite si iubite!
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa vedeti ce am experimentat eu de 2 zile.Adica de 2 zile nu i-am mai dat nici un fel de picaturi pentru colici, da' nimik.Si e linistita, dar am facut mesele la 3 ore.
Nu cred ca e asta, dar acum 3 zile i-am dat granulele care mi le-a dat dr homeopat pt constipatie si a zis ca sunt buen si pt colici.Cu constipatia inca nu s-a rezolvat , trebuie sa astept rezultatul in maxim 1saptamana, dar vad ca trage parturi nene la greu si inainte nu era asa.
Plus ca i-au si eu granulele respective, ca sa ma reglez eu mai inati.Dr zicea ca daca ma rezolv eu e f posibil ca sa aibe scaune zilnice si ea.La mine ceva ecva s-a ameliorat, adica nu-mi mai rup
La mine treaba e de 5 zile, daca nu am reglez imi da alta concentratie.
In fine ..nu imi vine sa cred ca de 2 zile nu a mai urlat..sa n-o deochi
Pentru Iarina ceva pretendenti??
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."