Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Messa spune:
a.alina si lilimicu, inca o data multzani!
alinuk, asa e, am renuntat la sterilizat. Las' ca le spal pana scartzaie, moare si mama si tata microbului!
elena_mvl, bravo! Sa-ti traiasca bebi mic si sa se faca mare!
Catalina, si bbphonul meu e la fel, asa ca nu-l mai folosesc, plus ca auzeam la el ce vorbeau politaii care patruleaza toata noaptea prin zona... oricum a mea nu sta sa gafaie prea mult, urla din start, asa ca nu-i nevoie de bbphone, o aud din cel mai adanc somn prin doua usi inchise... are o guraaaa!!!
Fir-ar de ploaie, ne-a stricat plimbarea, mie si lui alinuk!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
romaria spune:
Simkat iubita ai doua comori fff frumoase sa-ti traiasca, Raducu e o papusica de baiat si Valentin ii seamana
Doi pupicei pentru amandoi de la Rihanna .
Romaria si Rihanna
alinuk spune:
Sim
imi place de smecher
..iar dumnealui il urmeaza
Messa, margelutza mea a papat cand am ajuns acasa si acum trage la aghioase si la soamne de se zguduie patu'
Las ca repetam figura in zona ca ne intereseza si dpdv imobiliar dupa cum ai vazut...si-l pun pe margica sa semneze eventuale contracte de exclusivitate
pup fete cucuiete
moaaamaaa ce vreme de 'numarat copii si facut bani
noi am ales-o pe prima dar n-am reusit sa trecem de 1... sau o 1utza..
(am vrea noi fetita la bb 2)
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
... pai v-o dau pe-a mea...
--------------------
mihacarm2002 spune:
A.Alina, LilianaSa va Dumnezeu sanatate, rabdare, intelepciune pentru a va putea creste copiii!
La cutremur aveam 2 zile. Mama m-a luat si fugit cu mine din maternitate (toti credeau ca se darama spitalul). Bunica cand a vazut-o cu mine in brate a ramas ca nu m-a lasat in spital (mama zicea ca daca sunt fata ma lasa in maternitate). Ei, si peste un an i-a mai dat Dumnezeu inca o fata (a treia).
Simkat, sunt tare dragalasi baieteii tai. Sa va traiasca!
De citit, eu citesc toate postarile, insa nu raspund decat daca am raspuns de dat. Cel mai mult imi plac cele in care povestiti ce ati facut in ultima vreme. Rareori dau raspunsuri la asemenea mesaje.
Sa va spun ca datorita voua am cumparat aproape toate siropurile in materie de colici? Nu le-am incercat pe toate. Ne-am intors la Sab Simplex pentru ca se poate da inainte de fiecare alaptat. De ieri, fata e mai linistita (am timp sa ma uit si la TV). Am luat si punga cu gel de la farmacie. Cand i-am spus farmacistei de punga anticolici s-a uitat mirata la noi. Insa dupa ce i-am povestit ca in farmaciile Sensi Blue din Buc se gaseste, ca e 18 lei si se incalzeste in microunde, si-a dat seama de ceea ce vorbesc.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
Daconst spune:
Mersi fetele de raspuns.
M-am gindit eu ca mai bine la fiecare masa si san si completare e mai bine decit una san,una completare.Asa se stimuleaza mai bine si lactatia.
Babyphone-ul nu-l folosesc nici eu,desi il tin acolo in priza.Parca ma enerveaza ca nu am liniste.
Elena,felicitari si bine ai revenit acasa!
Criss,asa e cu alaptatul...si eu ma topesc dupa bb cind suge de la mine.E un sentiment unic.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Simkat,ai niste frumuseti de baieti...dar au pe cine semana.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Sa stiti ca azi noapte bb mi-a facut cadou o agitatie maxima, asa ca si eu si sotul ne-am invartit in jurul lui Spre dimineata nu mai aveam nici lapte, desi alimentata ca de obicei, ca ii dadusem la fiecare 2 ore asa ca daca am vazut ca dupa san nu adoarme m-am gandit ca ii e foame si a papat micutul 70 ml de formula, apoi alt san si in sfarsit a adormit vreo 2 ore. Apoi ziua a decurs destul de sters: am fost la biserica pt cititul de 40 zile, am trecut pe la mama care (datorita unor probleme pe care le are - ceva mai nou decat rutina zilnica) imi povesteste numai de ale ei si nu are rabdare sa ii mai zic si io despre puii mei , ba chiar A UITAT SA IMI ZICA LA MULTI ANI Daca pana la 12 noaptea nu-si revine o sa i-o scot cu varf si indesat pe nas! Nici fratele meu, nici rudele mele apropiate nu au sunat... doar vreo 2-3 prieteni si 2 matusi m-au bagat in seama. Dar stiti cine nu a lipsit de la asemenea aniversare? Socrii mei dragutzii Va spun mai multe cand o sa plece o prietena (cea care sta si cu copii atunci cand mai fug eu pe undeva).
A.Alina - Tot binele din lume si sa fii fericita alaturi de familie!
Multumesc din suflet tuturor! Sunteti foarte dragutze si desi as vrea sa multumesc la fiecare in parte, nu pot ca am si eu 1 musafir, sa-l tratez cum trebuie, nu?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Messa
... pai v-o dau pe-a mea...
--------------------
beeeeiiii da io nu te cred
si poate vezi ca te spun...
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
eli1977 spune:
Cata, eu am babyphone de la Primii pasi, l-am luat din Carrefour.Reda ffff bine, la jumatate de volum dat, ii aud si oftatul, cateodata, ca sa nu ma duc la el degeaba, ii dau sonorul mai mic la unitatea din camera mea, pt ca altfel mi se pare ca se aude tot timpul si ma tot duc la el degeaba.vezi, nici asa ca se aude prea bine nu e ok...e, poti sa -i dai sonorul cat vrei sa auzi.
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY