Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ralumat, ce mi-a dat pt constipatie si colici e ceva individual.Adica ititrebuie consultatie unde te intreaba multe lucruri, gen ce boli ai avut, caracter etc...si in functie de trectul tau si prezent ,dr hotareste ce anume sa iti dea.Pt ca iti da tie, cum zicea ea, ca 'mama si beeb sunt un tot".
Ce sa-ti zic..deocamdata sunt 2 zile..nu sunt convinsa de efectul lor..pana nu o vad ca afce si kaka.

dianamizzi, vad ca mi s-a intarit rau un san...si ieri am patit-o dar dupa cateva ore s-a inmuiat...sper sa fie si azi al fel si sa nu o dau in altele...deocamdata maia stept cu mulsul.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa esti fenomenallllaaaaaaaa crede-ma...auzi fetele se plang p'aci de probleme, de una de alta si lui messa noastra ce credeti? ii trece cu o "utza" esti simpatica.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamioana spune:

Fetelor, voi ce carucior ati cumparat bebeilor? La primul copil am cam dat-o in bara si am luat unul incomod in care a stat foarte putin. Nu vreau sa repet greseala si cu al doilea.
Am cautat pe net, dar nu prea imi dau seama care ar fi mai bun.
Va rog, un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Fetelor, voi care v-ati depus dosarul pt indemnizatie (CIC)... Help!
E obligatoriu sa fie completat livretul de familie? Noua ni s-a spus ca numai la Bacau se poate. Sa va spun ca pt fiecare celelalte dosare am avut nevoie de negatie de la Bacau!? Iar inseamna trimis acte acasa, milogit mama la primarie, trimis acte la Bucuresti... La trusou bebe.... e cineva care sta in sectorul 5? Ca noua ne-au zis ca inca nu s-au organizat la nivel de primarie si ca nu se stie inca cine si cand ne va da banii...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

VA multumesc frumos pentru gindurile bune,asa a si fost si ii multumesc Lui Dumnezeu ca a fost o zi minunata si vremea parca a tinut cu noi....
Daria nu a plins deloc ,chiar m-am mirat si tota slujba a stat treaza ,de vreo 2 ori s-a agitat si parca parca a vrut sa plinga dar s-a linistit repede ....,parintele a tinut o sujba frumoasa ,o sa pun poze la mine in album pt. ca nu stiu sa le pun aici ...
Astazi am fost la spital si ia luat singe pt. analize ,sper sa iasa bine ....,POATE MA AJUTATI VOI SA PUN POZE AICI ,VA ROG ...,CA HABAR NU AM ...

CLEO SI BEBE DARIA (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

da Lore din nefericire asta e statul in care traim, avem nevoie de o groaza de acte carora sincer nu prea le vad rostul. trebuie sa ai livretul completat la zi, din pacate pentru tine daca zici ca trebuie sa te duci pana la Bacau.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Neata fetele si o saptamana linistita fara colici si cu bebici linistiti si papaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bai cred ca m-am tampit. pana acum ma plangeam ca nu dorme terorista ziua. acum... a papat la 9 si ceva, s-a alintat pana la 10 cand a bagat niste basinele si un kk si de atunci tot doarme si nu stiu daca sa o trezesc sa-i dau sa pape si sa iesim afara. afara iar o sa dorma si diseara, cand vreau si eu sa stau cu ta-su...pauza.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE, fetelor care si-au aniversat ziua de nastere!!!!

CLEO SI BEBE DARIA (24.12.2006)

Mergi la inceput

fetele s-a schimbat parola ? vreu sa pun niste poze si nu reusesc sa ma loghez...,imi trimite si mie cineva un PM ,cu parola ,va rog ....

Mergi la inceput