Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Buna dimineata si un pupic de la Bogdi.
Am pus si noi poze de la Craciun si pe burtica.
De asemenea degetele lipicioase.
O sa pun poze si de la intalnire imediat.
Sandra, ce-mi place asta.
flavia ramona spune:
Uitati aici si un filmulet cu Bogdi de aseara de la intalnire. L-a facut una dintre fete. Ca sa vedeti ce Duracell am eu acasa.
V-am trimis la mail-ul comun o chestie faina cu anticipatie pt 8 Martie ziua Mamei, dar nu am stiut cum sa il pun sa se vada aici.
Am vazut si ca v-a trimis Ioana poze de la Intalnirile Aradencelor de datile treccute.
lilina spune:
inca o data, multumesc mult fetelor pt.incurajari
vreau sa spun ca situatia tatalui meu m-a facut sa ma schimb
si sa-mi schimb viziunea asupra vietii si chiar modul de a fi
pt.ca sunt o copie fidela a caracterului tataului meu !!!!
si probabil ca si genetic il mostenesc, din pacate
si ma gandesc serios sa renunt la carne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
insa nu cred ca o sa reusesc
gata cu tristetile
eu si tatal meu suntem super glumeti si veseli
tristetea nu ne caracterizeaza deloc
promit sa nu mai scriu astfel de mesaje
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
xandrutza_76 spune:
sanatate le pufisori!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
quote:
Originally posted by microbu
Adaugat poze in Primul Craciun al Bucuriilor, si Albumul degetelelor lipicioase
Poze noi cu Ruxi.
[red]Sandra/red], sa iti traiasca, ai o frumusete de fetita. Ce mare si bucalata s-a facut!!!!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Pufy, imi pare tare rau .
Au temperatura sau doar au probleme cu nasucul?
Sanatate multa!!!!
Ana tuseste putin si stau la panda....sper sa nu se agraveze si sa molipseasca iar toata casa.
matahut spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
[navy][size=2][font=Arial]Uitati aici si un filmulet cu Bogdi de aseara de la intalnire. L-a facut una dintre fete. Ca sa vedeti ce Duracell am eu acasa.
Flavia, intr-adevar....zici ca e bagat in priza. Uite si de la noi pentru Bogdi un Bebeii de Arad vad ca sunt scosi in lume de mici, invatati cu societatea. Maine, poimanie .... Va asteptam si la Bucuresti, ca tot a venit primavara.
flavia ramona spune:
Marina, eu l-am dus pe Bogdi peste tot cu mine inca din saptamana a 2-a de viata ca ma ajuta mama, dar cum alaptez si cum ea lucreaza in sschimburi si cand nu lucreaza sta cu nepoatamea nu am ce sa fac. Dar sa stii ca ii place mult unde e lume. Inchipuieti ca a si adormit in toata harmalaia care a fost.
Iti dai seama ca al meu copil o sa ma termine cu spatele cand va incepe sa umble .
Multa sanatate Anei. Nu stiu daca v-a scris Alina Morostes mai demult o reteta de sirop de tuse facuta in casa, tare buna, incercata pe sotzu. Stai ca o caut si ti-o scriu, poate o ajuta pe Ana.
Uite aici:
Sirop pentru tuse
Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat de adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 lunguri/zi.
matahut spune:
Flavia, saru mana de reteta. Dar ce gust are? Ca .....nu pare a fi prea bun
EU sper ca nu e nimic grav. Ea in general face mici raceli pe picioare. Sper sa scapam si de data asta. Dar maine imi strang ingredientele pentru sirop....pentru orice eventualitate.
E bine ca l-ai luat cu tine peste tot. SI eu am luat-o pe Maruca (ca si pe Ana), problema e insa ca eu nu prea merg nicaieri decat in parc si la cumparaturi
Inca nu ma simt tentata de vizite, mi se pare prea obositor. Poate cand m-oi mai regla cu somnul....ca avem deja o lista intreaga de invitatii
Cu Ana am fost mai plimbareata, la 3 luni am fost la mare pentru 10 zile. Acum....m-am mai hodorogit, iar oboseala e dubla. Sper ca pana la vara sa imi mai revin.
Acum fug sa bag o ora de somn, ca tati a iesit cu Maruca, iar Ana doarme deja de o ora.
flavia ramona spune:
Marina gustul e ok, dulce, de la zaharul caramelizat. Se simte putin si gustul de chimen, mai ales ca mie nu-mi place chimenul, dar nu tare.
Mai da ce liniste pe aici. Se vede ca e weekend si lumea se destinde in familie, dar eu nu am nici copil, ca e la mama, nici sot ca e la meci, asa ca as bantui pe aici, da n-am cu cine in afara de Marina.