Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Noi am fost azi la intalnirea din Copou unde ne-am plimbat si am interactionat cu David, Mathias, Sebi si mamicile lor. E asa de dragut sa vezi multi bebelusi mici la un loc... ti se topeste inima... Dintre toti Vladut a fost cel mai plangacios, ca de obicei, a trebui sa plecam primii. Ce s-a mai agitat, ce s-a mai foit si ce a mai scancit... ce sa-i faci... asta e el...cu el defilez . Am invatat de la alte mamici ca un astfel de copil se numeste "copil cu personalitate" . Deci e bine

Sandra, ma bucur mult ca ai vesti bune si ca dragostea domneste acum in familia voastra.

Lilina, sa dea Dumnezeu sa fie bine tatal tau!

Flavia Ramona, ti-am vazut puiul dragalas . Multa sanatate si tie!

Monique, nu e treaba mea... dar totusi... de ce te chinui sa scapi de laptic? Nu crestea bine in greutate Cosminuta?

Pufi, sanatate micilor pufisori!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Avem iepuras a rasarit azi primul dintzuc. Sunt tare emotionata.

quote:
Va asteptam si la Bucuresti, ca tot a venit primavara.

Marina eu am fost la Bucuresti cand a avut Ioana 2.5 luni. Am fost la un examen si pentu ca alaptam am luat-o si pe ea si sotul pe post de dadaca. A fost tare cuminte , parca nici nu am avut copil cu noi. Am calatorit cu trenul la vagon de dormit si nu a avut nici o treaba. Iar pe acolo a carat-o in ham sau cu scoica.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Yo,yo mai sunt pe aici, ca am venit de afara, unde am stat vreo 2 ore, lesinati de foame am papat repede piureul si acum dormim...sper sa mai doarma ca a dormit si afara....

Flavia -vazut filmuletul cu Bogdi, da chiar ca e Duracell...cata energie, si eu care ma vaitam ca al meu e energic !!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gabitzica, felicitari puiutului pentru dintuc!
Sa se faca bine pufisorii cat mai repede.
Noi am facut o plimbare pana la Mall. Iulius Mall. Apoi pe la 3 fara ceva am scos-o afara si cu carutzul.
Itzy si Ignatica, noi inca nu ne-am mutat in noua acasa. L-am cumparat cu chiriasi in el si-i lasam in continuare acolo. Acum mai stam la mama, unde ne-am mutat de la 1 sept. 2006,la vreo 2 blocuri distanta de blocul nostru.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am pus link pe prima pagina si cu albumul Bucuriilor pe burtica. Asa ca trimiteti sau uploadati...nu va sfiitzi!. Alte propuneri de albume tematice: Bucuriile zambaretze, Poze haioase, amuzante (bucuriile costumate/cu okelari etc, sau in orice ipostaza comica). Daca aveti vreo alta idee de album spuneti va rugam!

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Am mai facut 2 albume: Bucuriile zambitoare (pus 1 Vladutz) si Poze amuzante (albumul e deocamdata gol). Am pus de asemeni si ambele linkuri pe prima pagina a subiectului nostru.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cine mai umbla la listuta sa o treaca si pe Ioana cu primul dintisor la 5 luni si 3 saptamani.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Gabitzica, felicitari pentru dintzisor!!! La mai multi....

Andra, multumim pentru albumase. Acum m-am delectat cu ele. Sper sa apuc sa sortez si eu pozele.

N-am avut noroc cu somnul Cum m-am pus in pat a inceput Ana sa tuseasca....si pana la urma s-a si trezit.

Eu am program de net de acum.....ca sa fie armonie in familie am promis ca nu mai deschid computerul decat cand nu e tati acasa. Asa ca....in curand va trebui sa inchid . Dar ce nu face omul pentru armonia familiala

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, ma gandeam ca s-ar mai putea face un albumas intitulat "Bucuriile la somnic..." sau "...la nani" cu puiutzi care dorm.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Si pana la urma cum trimit pozele??????...pe adresa comuna de mail...sau le uploadez direct acolo in album (nu stiu daca se poate).....am pregatit si eu, azi toata ziua am tot sortat din ele.....avem cam 2500 pana acum....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput