Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
mexxa spune:
quote:
Originally posted by microbu
Multumesc inca o data tuturor pt primire .
Vazut bucurii de Ramomar, Sephora, Pufy, Floricel 79, Flavia, Vauva (o adevarata printesina), Elenia (avem si noi carusel cu ratzoi identic ), Monique (dulce rauuu), Gety, Itzy (si noi am facut globulet cu mulaj, f mult mi-a placut ideea), Cristina Goji, Alexutza 26, Lullabay, Dia_B (ce scaun de masina aveti? e frumos), Lilina, Tanima, Mini_me (superbaaaaa in costumas national) si Danip.
Sandra
Sandra bine ai revenit inapoi...te pupam dulce si ma bucur ca sunteti bine.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
pufymic spune:
bucuriile!
Eu sunt f suparata ca sunt raciti pufisorii!Azi-noapte a dormit cel mic in balansoar ridicat la vreo 45 de grade sa poata respira...!
Sper sa le treaca repede....
Eu
mexxa spune:
quote:
Originally posted by pufymic
bucuriile!
Eu sunt f suparata ca sunt raciti pufisorii!Azi-noapte a dormit cel mic in balansoar ridicat la vreo 45 de grade sa poata respira...!
Sper sa le treaca repede....
Eu
multa sanatate la pufisori...lasa ca o sa treaca repede...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
microbu spune:
Multa sanatate bucuriilor de Lexi si Pufy.
Adaugat poze in Primul Craciun al Bucuriilor, si Albumul degetelelor lipicioase
Poze noi cu Ruxi.
Sandra
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Mamicile din Iasi cine vine la intalnire...k afara iese soarele..??
Eu!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi.....acusica dam semne ca ne trezim...asa ca scriu cat pot de repede...
Monique - bine ai venit inapoi...buna cafeluta...dar am baut deja, poate mai dupa-amiaza, daca mai vrei sa faci una tareee!!!
Pufy - multa sanatate la pufisori...nasol cu racelile astea.... de la noi sa treaca repede!!!
Sandra - scaun de masina de la chicco, nu e insa extraordinar, sau poate nu-i place grasanului...nu stiu, mai vedem!!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Neatza!
Noi ne pregatim sa iesim.
Pufy, multa sanatate pufisorilor, sa le treaca raceala repede!
Monique, n-o mai alaptai pe Cosmina sau de ce te-ai hotarat sa-ti opresti lactatia?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus