Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 25
microbu spune:
Buna seara!
Eloise,
de la mine si
de la gargaritza Ruxi pt complimente. Pacat ca nu a luat ochii mei totusi...
Cu premergatorul spun "pas" si atat.
Si eu calc hainutzele inca...cel putin pe cele care intra in contact direct cu pielea.
Lakioana o declar pe Reby Miss Bucuria si cred ca toate sunteti de acord ca este delicioasa
!!! Si ce de perisor are scumpa de ea, abia astept si eu sa-i fac coditze gargaritzei.
Si pt ca vb de Miss, ce mai fac Inni si a ei printesa?
La fel Ralu si frumusetea? (parca am vazut-o in ultimele poze ale lui Lexi?)
Itzy, este o scumpete papusica voastra
!
Babyyy si Meme1, bine ati venit!
Sephora, mare cuceritor va fi Matteo, mandrete de baiat
!
Ramomar, mortala Patricia
. Uite si gargaritza adormita pe front
, la respectabila varsta de 4zile...
A mea gargaritza abia acum 10min a binevoit sa adoarma si nu oricum ci in brate la mami, dansand pe melodiile preferate de cand era in burtica...Cred ca in cateva zile vom fi si noi pe lista iepurasilor, prea agitata a fost toata seara cu tot Dentinoxul si Nurofenul, offff ca mi se rupea sufletul de mila ei
.
Sandra
gargaritza
Adriana mica spune:
Buna seara,
La multi Ani bucuriilor si mamicilor de bucurii sarbatorite astazi!
Noi suntem bine, doar ca pentru Dudu acomodarea cu purtatul "chilotelului" de plastic si cu statul mai mult pe spate nu este deloc usoara; in plus gingiile il dor din ce in ce mai tare. Asa incat, nu prea mai doarme asa de bine, se trezeste uneori scancind, iar sambata seara am avut de-a dreptul "recital", de nu mai stiam ce sa ii facem ca sa ii alinam durerea. Totusi, dintisorul nu a strapuns inca gingia, desi portiunea respectiva este albicioasa si usor umflata.
Cat priveste diversificarea, eu cred ca stam destul de bine: papam la pranz 40-50ml supica strecurata + aprox.50gr piure de legume (morcov, pastarnac si putin cartof) cu carnita de pui, iar seara ca de obicei, lapte cu cereale. In urmatoarele zile vom introduce gustarea de merisor, apoi merisor + branzica.
Am vizionat toate bucuriile in ipostazele din albumele nou create, am pus si noi cateva pozici reprezentative.
As vrea sa urez sanatate bucuriilor care se confrunta cu problemutze de sanatate! Din experienta proprie, stiu ca cel mai greu pentru o mama este sa isi vada puiutul bolnavior, de aceea va recomand o atitudine precauta fata de orice semn care ar putea sugera ceva in neregula si, nu in ultimul rand, efectuarea tuturor investigatiilor de rutina sugerate de medicul pediatru.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
flavia ramona spune:
Apar si eu pe cand lumea a plecat la culcare.
Multumim de urari. Am fost azi la masuratorile de 6 luni si avem 7,1 kg si 69 cm, asadar ne incadram in continuare la categoria fotomodel
.
Am vazut pozele anuntate si ma minunez in continuare ce mult par poate sa aibe Reby. Al meu e kelios rau. Tot astept sa-i creasca parul.
Adriana, a venit bona noua?
Lili si eu tot am vrut sa-i spun la Sephora ca ma distreaza cum ii zice Marinei
.
Babyy bine ne-ai gasit!
Meme1 - bine ai revenit.
Nimeni nu a vazut mail-ul trimis pt toate mamicile cu anticipatie de ziua mamei??? L-am trimis in mail-ul comun.
Ma duc si eu in pat ca zi noapte m-am culcat la 2 si la 2:20 s-a trezit Bogdan s-a pape, la 5:20 schimbam scutecul ca facuse kk si nu am mai avut somn pana la 7 si ceva
.
CristinaGoji spune:
'Neatza de la noi! Uite, Alexutza de ce m-am culcat eu asa devreme - ca sa du prima
, asa ca haideti fetelor la cafea, ca n-am nici o sansa sa dorm pana diseara. Cred ca iar ma culc la 10, ca si-a facut fiu'meu obicei sa ma trezeasca odata cu privighetorile.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Buna dimineata!
Noi iar cu trebaluiala! Azi am treaba cu aspiratorul.
MamiLili, scopul... cu mijloacele... Mai vedem
Sandrutza... toate sunt Miss... Nu stii vorba cu puiul ciorii?
Mexxa, alatura-ne noua la cafea!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Sandra nu stie.....
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cristina, doar a venit primavara, pasarelile au inceput sa pasareasca pe limba lor.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Nety la Protv pasareste ca e "de bine". Asa citeste ea tot timpul in stele. Cu job-uri si bani.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by GETY
Nety la Protv pasareste ca e "de bine". Asa citeste ea tot timpul in stele. Cu job-uri si bani.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Da' oare despre cum o sa dorm eu la noapte n-o sa-mi zica? Ca fiu'meu ma cam trezeste tot la 2 ore, ceea ce nu facea nici cand era nou-nascut.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Cristina, la ea e de bine tot timpul. Asa ca-ti poate spune ca ai sa dormi bine la noapte.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA