Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 24
MamiLili spune:
He, he, Lakioana, eu descoperisem pozele! Pupam frumusica Reby!
Lilina, de acord cu tine in ce priveste premergatorul. Stiu si eu pe cineva care-a pus copilul in premergator si-a mers abia la 1 an si 4 luni. Ca o parere personala, cred ca premergatorul nu stimuleaza copilul sa mearga, dimpotriva il face mai lenes, deoarece copilului ii este satisfacuta nevoia de a sta in pozitie verticala si a se deplasa fara prea mult efort.
Sephora, de mult vroiam sa-ti zic...asa de tare ma amuza cum ii spui tu Marinei "Cucuo". ![]()
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Sephora spune:
Doamne cat poate sa fie de scumpa Rebeca!
Avem si noi o noutate adika ne rostogolim intr-un capat in altul al patului,cand pe spate cand pe burta,acu chiar ca s-a dus cu linistea mea...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Am si io 3 pozici cu Igoru proaspat spalat Cretul
si una cu copilul care a s-a rasucit in somn si a ajuns de-a latul Doarme
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
roxanae spune:
Alexutza,Ramomar,Mirabelac,Lili,Gety,Lilina,Sephora
.
Lili
.
Mai avem poze in albumul februarie.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
CristinaGoji spune:
Pufy - LA MULTI ANI!!!
Bogdan, Emma - La multe luni si ani!!!
Referitor la calcatul hainitelor la bebe - le calc doar pe alea care arata naspa necalcate.
Premergator - am vorbit cu o prietena de-a mea din Italia sa-mi caute un premergator bun acolo si ea mi-a spus ca din ce in ce mai multi medici sunt impotriva acestuia. Ea lucreaza baby-sitter la un copil bonav, iar acesta, pe langa multe alte probleme pe care le are, are ceva defect la coloana si prietena asta a mea merge cu el la sedinte de fizioterapie. Ei, fizioterapeuta i-a zis ca nu-i bun premergatorul si pentru copilul acesta au gasit o alternativa ca sa-i trezeasca interesul sa exploreze lucruri noi (v-am zis ca e foarte bolnav, si nu doar fizic), dar si sa nu-i dauneze la coloana si mi-a propus si mie sa-mi ia asa www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067068.000.000&idFascia=-1&idSezione=-1" target="_blank">ceva, ca alternativa la premergator. A spus ca (,) copilul e incantat. Normal ca nu-l pot pune pe Vladic in asa ceva acum, la varsta lui, dar nici in premergator nu-i voie de pe-acum.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Aha, am vazut si poze, multe, multe, Itzy, Ramomar - superbe amandoua printesicile voastre. Itzy - nu m-am saturat de poze, mai baga o tura. Roxanae - acum am vazut postul tau si mi-am amintit ca ai anuntat si tu poze. Ma intorc sa le vad si anunt![]()
Poze
lilina spune:
vazut nora-reby, printzesele lui roxanae, matteo cum doarme
pe burtik si Igoru frumuselul
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
CristinaGoji spune:
Tot am vrut sa va-ntreb ceva - de Scumpik a auzit cineva ceva? Ca n-a mai dat de mutla vreme pe-aici.
Poze
CristinaGoji spune:
roxanae - nu gasesc acum unde ai anuntat poze, si ii musai sa ma duc sa ma culc, da' maine promit ca ma uit peste tot sa le gasesc si sa ma dau cu parerea mea de mama-soacra ![]()
Poze
alexutza_26 spune:
Vazut poze....care mai de care mai smechere....
Ramonar - si tu te-ai speriat degeaba!!!fata te-a astptat, ti-a vorbit destul...si a obosit, daca nu i-ai pus si tu o perna sa doarma ca lumea!!!!!!![]()
Lakioana - Reby - o papusica superba, admirat pozele, dar acolo de Craciun chiar dormea...asa in brate???
de la noi!!!
Itzy - tu pe unde esti? Ne-ai dat tema de gandire cu pozele aseara ...si in seara asta ..nimic???
Cristina - ce repede fugi la culcarica....!!!!![]()
Sephora - Igor e superb, avem si noi un bichon...bine, nu se compara ca talie...dar totusi cum se impaca cu Matti????- ce scumpel e acolo cum doarme el pe burtik!!!!
Despre premergator - nu sunt de acord, mai bine stau eu si ma chinui mai mult cu el, dar stiu ca nu vor fi "efecte secundare"!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!