Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Cristina.....da tu ne-am introienit aici!!!...Nasol...dar e frumos!!!!Nu am acum timp sa pun poze dar promit sa le pun mai incolo cu zapezile.......Mersi ca te-ai gandit la noi....
Marina....ai perfecta dreptate cu somnul asta..Chiar ii ziceam lui barbatu-meu ca daca acum 5 ani aveam ritmul asta de somn eram terminata.Dar...te obisnuiesti, si vorba ta daca dorm 5 ore intr-o noapte sunt super fericita si super odihnita.
Sandra..Meme...bine-ati revenit.Am vazut si pozicile voastre....frumoase tare...
Vazut si duracell de Flavia...nu sta o clipa locului....si al meu e energic dar parca nu e chiar asa....
Ma cheama Andrea...cred ca am de facut puzzle cu Barbie....ca Teo e cuminte pe-aici pe plapuma pe langa mine....
pupici si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Anca, am vazut pozele din albumase....Scumpa de tot puiutza ta, cum isi suge ea degetelele!
Toate pozele sunt superbe, avem niste albumase foarte frumoase. Multumim Andra pentru initiativa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am revenit si noi de la plimbare. Vreme urata, dar plimbarea e sfanta
Marina - Multumesc de incurajare. Sper sa fie asa cum zici tu si s-ajung sa ma-nteleg cu fiu'meu.
Sympa astept cu nerabdare poze cu troiene. Macaar in poze sa vad ce inseamna asta, ca eu am cam uitat.
MamiLili - da' parca nu mai e asa fosforescent Mathias, ca am reusit sa-l vad fara ochelari speciali de sudura
Meme - tot respectul pt tine Cum reusesti sa te descurci cu asa pitici mici? Eu cu unul abia daca tin pasul...
Itzy - treci la apel
Alexutza - pai tu vii, bei cafeaua, faci prezenta si gata?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Cristina, ce sa facem, ne descurcam cum putem...suntem singuri aici si chiar n-avem ajutor la crescut copiii de nicaieri...
Eu de 10 zile sunt singura cu cei doi crocodili, sotul e plecat in delegatie, a treia la numar de cand s-a nascut Ana....si uite asa sunt nevoita sa ma descurc de una singura cu amandoi....
Practic nu ajung sa am timp liber pentru mine, ziua trece repede cu cei doi am tot timpul cate ceva de facut...dar uite ca daca sunt cuminti, am timp si de 'forumit'...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Itzy - treci la apel

PREZENT Culcat papusica si acum va citesc de unde am ramas...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji
MamiLili - da' parca nu mai e asa fosforescent Mathias, ca am reusit sa-l vad fara ochelari speciali de sudura

Pai ti-am zis ca nu mai aprind lumina noaptea, ca lumineaza copilu casa...si uite asa scad proprietatile fosforescente. Oricum, sfatul meu e sa-ti pastrezi ochelarii de sudura , just in case.

Marina, e super super poza aia, ti-am mai zis. Eu cred ca n-are nimic daca intr-un album sunt 2-3 poze ale aceluiasi copil, mai ales daca-s foarte potrivite pentru tema respectiva.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Avem 7 poze noi de azi de la plimbarea din Gradina Botanica

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Andra, super pozele si comentariile. Ce incantat era Vladut de perspectiva plimbarii!

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Sympa, hai pune niste poze cu troienele!

Meme, acum am remarcat ce diferenta mica de varsta e intre copiii tai. Trebuie sa fie greu dar si tare frumos!

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabitzica - felicitari pentru dintuc!!! A fost greu?

Cristina nu a fost asa greu. Nu a avut diaree, nu a mancat mai prost decat de obicei, doar ca a fost mai maraita ultimele zile. Azinoapte a plans ca din gura de sarpe de 2 ori si nu am putut sa o potolesc decat la san.
Am vazut albumul cu bucurii haioase.

Poze

Mergi la inceput