Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara....
Ce fac fetele....vad ca ati fost harnicute, nu gluma!!!!

Cristina...cam asa ceva, important prezenta, macar sa nu ma aleg cu o nemotivata si sa stii ca am lipsit..ca a venit cine alta decat????!!!...socrellaaaa

Fetele - intrebare: voi calcati rufele bebelului?? Ca eu nu le mai calc si am avut ceva controverse cu socrela...in fineee

Vazut poze cu Vladut...super comentariile!!!

Marina - dar poza Marucai parca era de la botez, din cate tin eu mine, oricum superba!!!!

La noi vreme urata de tot a plouat cu galeata parac era vara si nu am mai iesit afara....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Avem poze cu iarna la noi...iarnaaaaa
Andra..super pozicile din gradina botanica...si comentariile m-au distrat...
Susa...n-ai mai scris demult...ce faceti???A venit sotul??Sa nu uitati sa mergeti sa-l asteptati...Am glumit desigur..stiu eu ca aia nu e o data sa o uiti...dupa atata timp de asteptare....La plecare chiar mi se pare normal sa fi uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Gata pozicile mamalili...m-am conformat...
Meme...trebuie sa-ti fie greu intr-adevarcu ei asa mici.Andrea are 3 ani si-un puic si tot imi e greu cu ei.
Alexutza..esti motivata....Sa stii ca eu nu am calc hainele bebeului si nici nu le-am calcat niciodata..si nici a lui Andrea.Spune-i lui socrela sa vina ea sa ti le calce daca vrea
Am plecat sa imbrac fata sa iasa cu tati la plimbare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sympa - am inteles si asa o sa-i zic data viitoare...azi m-a cam "inervat" la nervi!!!! - vazut pozele cu troinele, zapada nu gluma!!!....superbe!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nu mai zic nimic, nu mai fac nici un plan de plecari, ca toate se dau peste cap. O sa va povestesc pe scurt cand ne intalnim.
Cristina, nu face programelul bani. Sotul este inginer proiectant si mai lucreaza acasa peste servici si pentru extra bani.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, mai multe albume, mai multe provocari. Am si eu pozici. Merg sa umplu si eu albumele respective.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexutza, am modificat denumirea fotografiilor "Printzului" in albume, vezi daca e ok, daca nu, zi-mi ce sa modific.

Eu inca mai calc hainele bebelusului.

Sympa, ce de-a zapadaaaaaaaaaaaa!!!

Sephora, da' un film cu Matti inotatorul nu pui?

Lexi, felicitari pentru statul in fundic! Am uitat sa-ti zic ieri.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Marina - dar poza Marucai parca era de la botez, din cate tin eu mine, oricum superba!!!!

Care dintre poze? Oricum, nu am nici o poza de la botez . A pozat cineva, dar nu am ajuns sa luam CD-ul de la el

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Alexutza, si eu ii calc bodyurile Marucai. Anei i le-am calcat pana la 6 luni. Acum...oi vedea. Nu neaparat pentru sterilizare, cat pentru aspect

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY
Nu mai zic nimic, nu mai fac nici un plan de plecari, ca toate se dau peste cap. O sa va povestesc pe scurt cand ne intalnim.

Da' ce s-a intamplat?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput