Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

No, da chiar pe pagina doi sa va gasesc? Haideti inapoi pe 1

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

A propos, Sympa, tu pe unde esti? V-ati introienit rau de tot acolo in Canada?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna tuturor,

mai intram si noi pe aici, cam rar e adevarat, sunt mai activa la piticodromul de sept-oct 2005...

Noi suntem in categoria fulg, la 4 luni jumate avem doar 6 kg (sper ca le avem si pe alea)....desi papam binisor, avem zile cand papam bine de tot si zile cand papam mai putin.

Cand va vad ca scrieti de bebei de 7-8-9 kg la 5-6 luni....fetite....ma gandesc ca a mea e puricel....

Va pup pe toate,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

cristina ai ramas cam singurica
se pare ca fetele azi au iesit la plimbarica cu bbici s tatici
noi inca nu iesim asteptam pe tati ca sa dus sa vada o casa(poate ne luam s noi casa c mam saturat de stat cu chirie)s poate mai tarziu o sa iesim toti 3
va pupic

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Neatza mamicutze....la amiaza la voi...Cine-a dat cafeaua azi??Am nevoie si eu asa de vreo 2 tari sa ma tina pana doarme Andrea la amiaza.....Nu stiu ce-au avut copiii astia azi-noapte ca am defilat dintr-o camera in alta...cand la asta micu cand la Andrea.Sunt cheauna de cap...si la 7 desteptarea...amandoi...Teo se uita la "Frumoasa din padurea adormita" cu sora-sa...E atat de fascinat de film!!Si eu atat de bucuroasa ca pot sta linistita putin....Va mai scriu cate ceva despre noi si merg sa citesc din urma pe urma...sa fiu sigura ca mai trimit si eu cate un mesaj si nu ne dati disparuti.....
Felicitari pentru inititiva cu albumele....o sa caut si eu poze sa trimit.Nu ne laudam cu statul in fundulet (doar tentative), nici cu iepurasi....dar gasim noi ceva pentru album.
O sa pun si niste poze cu ninsorile care au fost zilele astea pe-aici.Usorlili...ai scapat de o tura de zapada.Era sa nu mai gasesc masina vineri dupa-amiaza.Au fost inchise o gramada de scoli, companii din cauza ninsorii.Inca nici acum au reusit sa deszapezeasca strazile....
In rest...Teo se rostogoleste la greu, n7u pot sa-l las o secunda singur ca parca de-abia asteapta sa ma vada iesind si sa inceapa rostogolirile.Asa ca preventiv....el sta pe o plapuma mai groasa pe jos ca e mai bine pentru linistea mea.Se taraste si el , cred ca nu mai are mult pana incepe sa mearga de-a busilea...deocamdata merge combinat...tarat pe genunchi si cap si de-a busilea.
Hai ca dau o tura la Andrea in camera....si revin sa va citesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Anca, Maruca mea se scoala de ....habar nu am! De vreo 3,4 ori papa, de vreo 2,3 ori ii dau suzi si mai maraie de vreo 2, 3 ori, asa, de control, sa vada daca sunt la post. Asa ca ...sunt . Dar incet incet ma obisnuiesc. E fenomenal cum inainte de a avea copii nu imi ajungeau nici 9 ore de somn, iar acum daca prind 5 ore din 3 bucati sunt fericita si chiar odihnita. Totul e cu ce faci comparatia....si cand o faci cu "nimic", iesi intotdeauna in avantaj

Cristina, sa stii ca asa e, cu cat creste cu atat e mai usor. Acum depinde si de copil. Daca ai un bebe cuminte, pe care unde il pui acolo sta, atunci nu mai e valabila teoria. Eu iti spun din perspectiva unei mame de copil zgubilitic. Fiecare luna a Anei mi-a usurat existenta. Cel mai mare progres a fost de cand a inceput sa vorbeasca, sa comunice si verbal, fiindca nu mai plangea tot timpul, ci isi spunea, omeneste , pasul! Acum, la aproape 4 ani, ne intelegem nemaipomenit, chiar daca firea ii e aceeasi. Totusi intelege multe, ii poti da argumente, iti spune ce o doare, colaboreaza etc etc.

Lili, o sa pun si poza aia. Credeam ca nu avem voie sa punem decat cate o poza de caiula ca sa nu se aglomereze.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Anca, stiu ca Mephala scria cu putina vreme in urma ca Teo al ei nu a mai luat in greutate, fiindca a luat foarte mult in primele luni. Nu era deloc ingrijorata si eu cred ca avea dreptate. Se poate ca unii copii (cum vad ca e si al tau) sa asimileze foarte mult in primele luni (mai mult decat media), iar apoi sa incetineasca ritmul de crestere pentru a se restabili un echilibru. Poate iei cu ea legatura si iti spune mai multe.

Mergi la inceput

Lili, iata-o

Mergi la inceput

Dar de Crisnemes mai stie cineva ceva??? Nu a mai scris demult de tot

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura pe aici....Lasa ca in cateva minute vine tati de la plimbare si gata netul pe ziua de azi
Pe aici se pregateste o furtuna de toata frumusetea. S-a intunecat cerul si tuna inspaimantator. L-am sunat pe tati (care e la plimbare cu Maruca) si, ce credeti, el mergea tacticos mai departe, cica la el (adica la 2 statii de casa noastra) nu parea ca se apropie furtuna, dar daca zic eu....se intoarce

Mergi la inceput