Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Am pus si noi 2 poze doecamdata in albumase, fiindca restul sunt in aparat si s-au terminat bateriile
Asadar, haioasa si frumoasa_adormita

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

super maruca
faza de pe cantar e super

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Elenia,

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Eu cafeluta nu beu,dar am papat deja lapticul cu arsenalul de pastile.
Am intrat sa va pun un filmulet facut azi dimineata cu MAtti care converseaza cu Tati,pe limba lor (nu de italieni),se agita,rostogoleste si se pupa cu Igor (care nu prea il baga in seama)www.youtube.com/watch?v=E5xXGnvh4SM" target="_blank">Matti vb
I-a dat si un biscuite azi din manuta,Igor l-a luat foarte delicat da doar atat.
Cucuo super Maria pe cantar.
Oana bine ai revenit
Sandra foarte dulce pitica si grasuta foc.

Celor nascuti intr-o zi de 4

VAd ca a iesit soarele,vrem sa facem o lunga plimbare prin Herastrau,ne vedem mai tarziu...

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

am uploadat si eu pozici in albumase, sper sa va placa..

Sephora mercic de parola, am salvat si eu unele atasamente care o sa imi fie de real folos.

Cucuoancea, bebitza e super vioaie, nu pare ca ar avea vreo suferintza, mananca normal, ii tzine de foame 3 ore, dar ea nici nu cere de mancare, adica plange de foame doar dc au trecut 4-5 ore, ii bag eu tzitzi dupa 3 ore cand suge degetzelele, si in greutate a luat asa primele 3 luni aprox cate 1 kg pe luna apoi in a patra 950 g si luna trecuta 150 g, e posibil sa fie eroare de cantar acum ca data trecuta a fost cantarita la 2 cantare. O sa ma mai duc cu ea la alt cantar.Si ce analize as putea sa ii fac? Cat despre la pe praf nu cred ca strica un biberon seara, cu cereale in el. Ca doar seara vreau sa ii dau. Si voi de ce va sculatzi asa des? la papica sau doar e mai agitata? Mi-e mila de tine, cred ca esti zombie..

Fetele care dati si completare cum faceti? le dati san, seara ma refer, si apoi laptele praf, nu? ca noi adormim la san si nu mai vrea dupa nimic si nu stiu cum sa fac. HELP !!!!

mercic

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pai, si eu prin casa. Asa, deci, sa ma prezint la Bojdeuca azi. Apropo, aveti vreun traseu? Ca eu pana pe la 15,oo sunt disponibila.
Eu stau mai putin la calculator, pentru ca sotzu' are de lucru. Face bani, ca o sa avem nevoie sa ne pregatim casa pentru cand o sa ne mutam in ea.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

anca, si eu dau completare lapte praf, de pe la 2 luni, ca a mea e tare mancacioasa; dar ii dau doar seara un biberon de lapte praf cu cereale, dupa ce intai o tin la san; in restul zilei pe langa tzitzi (alaptez la fiecare masa), ii dau piure de legume si supa, piure de fructe si compot (zeama in care am fiert marul), suc de fructe...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Revin peste vreo 3/4 de ora sa citesc daca ati programat vreo intalneala. Pana atunci, pupici!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by GETY

Eu stau mai putin la calculator, pentru ca sotzu' are de lucru. Face bani, ca o sa avem nevoie sa ne pregatim casa pentru cand o sa ne mutam in ea.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Wow, Gety, aveti program de facut bani? Vrem si noi
Vazut copilasi scumpei, adormiti, zambareti, vorbitoare si dansatoarea Lisa, frumoasa adormita pe cantar Maruca, devoratoare de picioruse in prezent, si de inimi in vitor, Luciana, vorbaretul Matti, superba gargarita bucalata, scumpul de Darius, si sigur am mai vazut bebici dragalasi, dar imi scapa acum. Mii de scuze. Vladut e tare suparat de vreo 2 zile. O fi dintii, o fi altceva, habar n-am. Am reintrodus suzeta, ca-l calmeaza,e drept ca n-o tine mult in gurita, cam vreo 2 minutele si o lasa. Va pup.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu stiu cum simtiti voi, dar eu una abia astept cand Vladic va implini 1 an. Mi se pare ca totul va fi mult mai usor. Poate o sa regret dupa aia ca a crescut asa repede, dar acum asa simt. Ma simt atat de nepriceputa, inutila ca plange si nu stiu ce are, cum sa-l ajut, imi vin tot felul de ganduri, cum ca poate e bolnav si eu nu stiu, desi alte semnale, in afara de faptul ca plange cam des,(febra - nu, scaune - 1-2 pe zi, normale, pofta de mancare - are) nu are, totusi ...sunt paranoica se pare.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatza BUCURII!

Hai ca dau si eu o , ca v-am pus sa stati cu ochii pe luna in noaptea asta si oti fi obosite.

Gety, pe azi nu s-a stabilit nici o intalnire.

Marina, la poze haioase n-o pui si pe cea in care Maruca are pe cap un prosopel si tine degetele in semn de binecuvantare, de parca ar fi Papa de la Roma? Cred ca stii la care ma refer.

Oanacn, remember you, of course!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput