Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....
Vazut eclipsa de luna pana am adormit
Sebi a dormit la fel de bine...trezit la 3 ore pt papa...oricum sunt multumita.
Plimbarea de ieri mi-a prins tare bine..cand am ajuns acasa am dormit pana la 19.30 amandoi
Elenia multumesc de cafea....
Gety..ce mai faci scumpa...esti ok..data viitoare ne vedem la bojdeuca
Oana bine ai revenit...foarte frumoase pozele.
Microbu ai un bb tare dulce.
Flavia tare frumos filmuletu...

Merg sa imi pun de o cafea si revin aici langa voi.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Vezi mai Alexutza ca nici bine nu intrebi de mine si eu apar...te simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata si de la noi!
Noi am avut o noapte buna, doar cu vreo 5, 6 sculari intre 22 si 8 dimineata.
Aici e cam innorat. Sper sa iasa soarele si sa iesim la plimbarica.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sa va spun ce-a mai facut gargaritza cat am lipsit?!
Am avut botezul pe 14jan, am facut tot la CCA unde am facut si nunta (ma leaga amintiri f frumoase de locul ala unde am fost miresica ) si Ruxi a fost f cuminte pana seara pe la 23. A papat, a dormit f mult in carutz si a stat la toata lumea in brate, a facut poze cu toti. M-am minunat f tare pt ca e destul de salbatica, plangacioasa cu strainii si nu se duce la nimeni in brate. Talentele si le-a facut in biserica unde a plans in continuu. De acasa pana la biserica a dormit si a trezit-o nasa sa o dezbrace si a plans pana am imbracat-o.
La 4luni a facut vaccinul si de data asta a avut doar in prima seara febra usoara 38 si nu a plans deloc.
De la 3luni o enerveaza gingiile si roade tot ce prinde, de 3-4 sapt i s-a umflat gingiutza si se vad 2 dintisori dar sa vedem cand 'or iesi.
In rest e cumintica, doarme mult afara (chiar si 3-4ore) si in casa maxim 1ora/zi, se joaca singurica in patutzul ei, vorbeste cu jucariile, le si cearta, mai tipa la ele...un adevarat spectacol.
De mancat pana la 4luni a fost Humana1 apoi treptat am trecut pe Humana2 si de o saptamana am inceput sa-i dau suc de morcov cu mar.
Deocamdata o las pe sucuri, nu diversificam prea tare. Si-asa pediatra mi-a zis sa incepem diversificarea la 6luni dar mi s-a parut un pic exagerat sa se umfle numai cu lapte.
Nu a fost deloc bolnavioara, ia bine in greutate si e f vesela si jucausa.
Cam atat.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Alexutza, e grasunica biiine ca sapt trecuta avea 7,9kg (4luni si 2sapt) pana acum sigur a trecut de 8. Sper sa ma lase sa o cantaresc azi.

Noi suntem singurele pana diseara cand vine tati de la munca si nu am deloc chef sa stau in casa. Asa ca de noi mai auziti diseara sau maine .
Sa aveti o zi frumoasa si plina de soare.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

am trimis s noi ceva poze pt albumele din prima pagina daca ne trce s pe noi cineva acolo zicem sarumana
fetele cine mai vrea cafea mai este s e pastrata la cald asa ca puteti repeta

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eleņia

am trimis s noi ceva poze pt albumele din prima pagina daca ne trce s pe noi cineva acolo zicem sarumana
fetele cine mai vrea cafea mai este s e pastrata la cald asa ca puteti repeta

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Elenia mai vreau eu o portie...:[D]

Mergi la inceput

Am pus si noi 2 poze doecamdata in albumase, fiindca restul sunt in aparat si s-au terminat bateriile
Asadar, haioasa si frumoasa_adormita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa- vad, vad...ca stai sa vezi daca intreb de tine...si apoi vii repede la cafeluta.....stiam eu ca nu ratezi cafeluta in nicio dimineata!!!

Sandra - sa-ti traiasca....e foarte bine ca greutate...lasa sa fie sanatoasa, sa pape la fel de bine ca si pana acum...si se face ea mare!!!! gargarita!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Anca, chiar nu stiu ce sa iti spun. Intr-adevar, 150 gr pare putin intr-o luna. Nu cred ca prima masura e introducerea laptelui praf. Al tau e mult mai bun, cu siguranta. Ar fi bine sa ii faci niste analize. Bebe cat a crescut pe luna de cand s-a nascut?
In privinta cerealelor stiu ca se dau la copiii mai slabuti, dar ce cantitate...nu stiu. Eu am avut buflei si nu am avut voie sa ii dau cereale.
Trebuie sa mai iei in calcul si o greseala de cantarire (acum sau luna trecuta). Bebe e vioi? Pare satisfacut de papa?
si gandeste-te de 2 ori inainte de a-i da lapte praf. Cerealele le poti da si in laptele tau, uite, asa face Sephora.

Mergi la inceput