Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 6
alessia105 spune:
Buna, buna..hop si eu ...
Zilele astea am avut o stare de lene..somn in permanenta ...o stare de n-ar mai fi ...
Sarut mana mult ptr aprecieri si ptr urari ..mi-as fi dorit sa fie altfel ..ma cam doare sufletul ca Benny nu are cu cine se juca ...poate de la anu cand va merge "la scoala" ...eu am incercat ,dar pe aici lumea daca le spui ca esti din Est ...clar esti un om de nimic si te evita ...asta e ..poate cand voi stapani ffffffffff bine limba ar fi altceva ...
Anyway ...Benny a inceput sa faca altceva ...ascunde mancarea prin sifonier ..am gasit paine printre lucruri ..biscuiti prin sertare si o sticla de suc dosita la el sub patut is face baiatu'meu provizi poate il pun la dieta( Adseana)
coco Esti o dragutza ...eu nu apar in poze ca nu prea e nimic de vazut ...dupa ce ca is cat China ...nici macar fotogenica nu is ..si crede-ma ca nu o spun din modestie ...asa ca mai bine pastrez secretul macar voi sa ma imaginati macar dragutza ...pupici iubitului mic si mamicii lui
mamacita Tanti din poza e o prietena de a lui Ben ..nu deschid discutia de cum e ca nu prea imi place sa barfesc ...doua lucruri va spun despre ea si o sa trageti singure concluziile ...NU a facut copii ptr ca fac mizerie( casa ei arata ca in reviste 24/24 ..7/7..) si mi-a spus ca eu am doua MARI DEFECTE ...sunt sincera si ma duce capul (mai mult decat pe ea)..si ca ar trebui sa fiu si eu ca o poloneza de pe strada lor pe care sotul si familia lui ( copii lui) care saraca e carpa de spalat pe jos ..atat respect au ptr ea ...asa ca faptul ca fumeaza langa Benny e lucru normal la ea ..am mai spus-o aici ca daca ar fi dupa mine tare i-as da afara pe usa ..dar sunt ai lui Ben cred ca macar ptr el trebuie sa ii suport si Ben fumeaza dar el o face la el in birou macar .
nino, am vazut pozele. Mi-a placut enorm apartamentul ...sa il stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucuri si impliniri in el ..Multa sanatate lui Alex ..s-a facut un frumossssssss ..are niste buzite de fetitza ... si pare mult mai mare de 2 ani
ariadnabr Super dulcica si frumoasa Sonia ....si ce cumintica este ea ..macar in poze..pe langa ce au spus fetele ..mie mi-a placut cadoul de la mami si tati ...ce as vrea si eu sa se joace Benny cu jucariile ...
zuzunaki..Pupacim piticii si mamica dulceee... speram sa ti se aprobe concediul
A-nk Ce face Bia??? Ceva poze ne mai arati si noua ? Mie una imi e ffffffff dor de ea si Sara ..Sper din suflet ca pe viitor sa ti se indeplineasca dorinta Doamne ajuta !!
Cenia iti dorim de acum concediu frumos si fructuos
Ana71 Multaaaaaa sanatate sa iti treaca de tot raceala ...Succes la teme lui Victor si pupici lui Eva cea mesteroasa
gabrianah tinem pumnii ...si eu iti doresc din suflet o nastere usoara..Si Benny a avut termen de 25.02 si a venit pe lume pe 02.03 exact la 9 luni de la concepere ( pe 02.06)..dar cand a venit a venit atat de rapid ( in 15 min de la prima contractie dureroasa ) incat a surprins pe toata lumea
andruzza M-a facut sa zambesc "dilema" ta ...O sa razi dar eu nu mi-am dat seama decat dupa 4 ani cand a fost Sebi conceput ..tatal lui era in armata la vremea respectiva si permisia nu s-a suprapus peste perioada fertila .. dupa 4 ani am realizat ca el venise acasa de ziua mea ..asa intr-o invoire de cateva ore ..surpriza lui fiind si frumoasa si fructoasa si uite asa am primit un cadou de ziua mea de care am realizat dupa 4 ani
adrianafedorca ma bucur ca ne-ai scris pupici frumosului campion si pupici frumoasei sale mamici
Fetele care scriu si "la prietene" eu vreau sa imi cer scuze ca nu am mai scris si acolo ...dar nu am gasit subiectul ..acum 2 zile parca mi l-a dar Adseana si iar l-am pierdut ...stiu ca merit nu una ci 10000 de ...( Adi te superi daca mi-l mai dai odata pe Mess)
danutza...tu ce faci?? cum te mai simti?
raresionut..vrei sa mooor??????..nu ma mai iubesti???
daria tu stii ca si eu te iubesc multttttttttttt de tot ...mamaaaaaaaa ce declaratii ne facem ...PUBLIC...noroc ca ne cunosc fetele ca dupa aia le bagam la idei ...pup u si pe Brien cel frumos,dragastos si imaginos
simonela,rrox,ligia, sarut mana ..ptr aprecieri ..pupam mamicile si piticii/piticele
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by ariadnabr
Umblu prin casa cu pana la urechi si mandra foc de frumoasa mea Va multumesc din suflet
Madalina si Sonia
Ai de ce ...e fetitza superbaaaaaaaaaaaaaaa ....
Cu drag,
alessia105 spune:
La multi ani ! Lavinia Ana-Maria-Lauraspeedy
La multi ani ! Alice Gabriela-Elibui
sa cresteti mari sanatoase si voiose , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va bucuratii pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii vostrii ...
La multi ani ! Alexia, -CatXo....
sa cresti mare sanatoasa si voiosa , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de parintii tai si frumoasa ta surioara ...
Asteptam cu mareeeeeeeeeeeee drag pozeee
Cu drag,
andrruzza spune:
La multi ani Alexia!
CatXO
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ligia13 spune:
La multi ani ! Alice Gabriela. Elibui si te mai asteptam sa mai ne povestesti despre voi!
La multi ani ! Alexia. CatXO .
Eu si Raducu (22.04.2005)
ligia13 spune:
Ce faceti, cum ati petrecut weekendul?
Noi am luat teapa cu vremea, simbata am stata acasa si a fost vreme faina si duminica am foat la mama la tzara si era o vreme de-ti venea sa plangi, a plouat continuu si un noroi...
Ultima pasiune a lui Radu este sa traga ceva dupa el(camion, elefantel pe roti, girafa pe roti,barcutza, orice). Nu mai putem iesi in parc , sau la plimbare fara camion sau alt accesoriu de tras. Simbata seara am fost intr-o vizita si am facut juma de ora pe un drum de 5 min pana la prietenii nostri , pt ca el trebuia sa care si camionul dar sa si studieze traseul. Noroc ca mi-a venit ideea sa ma ascund dupa masini si asha il stimulam sa se miste!
Aseara m-am cocoshat de ras, cand l-am culcat (el bea laptele, ne spalam, spunem rugaciunea, il pup , sting lumina si ies din camera) , in timp ce stingeam lumina si ma pregateam sa ies el a inceput sa-si cante: naniii, nanii , pui, tatiii . E tare simpatic, de la "oma"(bunica) stie cantecul, dar Oma il canta cu puiul mamii, dar lui se pare ca i se pare mai interesant cu "tatii".
Cat a fost racit a avut o scadere a apetitului care din pacate se pastreaza inca desi i-a trecut raceala de mai bine de o saptamana!
E cazul oare sa ma ingrijorez?
El manca fff bine, acum ne cam luptam pt fiecare inghititura , nu prea mai maninca orice. Ma intreb daca i s-au "rafinat" gusturile sau e semn de ceva probleme de sanatate!
Maninca cu placere doar lapte si ou. Ieri a mancat:
-de dim o bucata de paine cu mozarela si sunca (sanvis cald)
la gustare o bucata de placinta cu mere
-prinz: o farfurie de supa cu galushte (asta desi ii place la nebunie, a mancat destul de putina)
-1/2 para
- 1 morcov fiert + 1/2 iaurt cu painica
(si pe langa asta cele 2 sticle de lapte , una dim si una seara).
Seara ii facusem conopida cu unt si brinzica, carnitza de pui. Nici vorba sa-l conving sa inghita!
Il mai las un pic poate e numai o etapa , daca nu incerc sa-i dau ceva catina si propolis , ca retin ca in primavara trecuta dupa vreo 2 raceli repetate i-am dat propolis cu catina si echinaceea si manca ca ursuletul!
Cam astea sunt vestile de la noi!
O zi buna tuturor!
Eu si Raducu (22.04.2005)
danuta_t spune:
Woooooooaaaaaawwwww !
Mamacita, asta da veste ! Am ramas muta ... de bucurie pentru tine dar si de mirare, ca retinusem si eu ca ai retineri pentru bebe2. Ei, se pare ca samuraiul s-a mai potolit de-atunci.
Sa fie intr-un ceas bun, DD sa aibe grija de voi si de bebe din burtica, iar sarcina sa fie cat mai usoara si Alexut cat mai cuminte. Iar tie multa putere pentru o bucurie la patrat !
Doamne, parca nu-mi mai incap in piele de bucurie, ai zice ca-s gravida si eu cu tine.
Alessia, multam de intrebare, nu-s prea bine, dar nici nu vreau acuma sa cobor moralul tinerelor gravidutze sau aspirantelor. Doar ca-s in ultima luna si nu mai am rabdare absolut deloc, nu mi-e usor deloc, Vali ma tot incurajeaza si-mi spune ca la fel am fost si cu Mihai, dar neuronii mei au cam uitat dificultatile ultimei luni. Poate-i dovada ca in fata rezultatului nemaipomenit, orice greutate se uita repede.
La Multi Ani Lavinia, Alice si Alexia ! Sanatate si bucurii in viata !
Simonela, sa va auda DD si sa fie mai usor de data asta, sa nu o lasati pe printesa sa astepte prea mult.
Dana 34+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
CatXO spune:
Buna fetelor!
Multumim pentru urari si uitati niste pozici de la noi, cum am serbat sambata ziua Alexiei.
www.dropshots.com/day.php?userid=254824&cdate=20070303" target="_blank">Poze de ziua Alexiei
cenia spune:
Salutare
Alessia : multam si vroiam sa iti spun sa fii mai mindra ca esti din est! SA vezi ce ma burzuluiesc eu ca sunt din Estul Romaniei, adica ca sunt moldoveanca. sunt atit de directa si spun direct ca ma mindresc cu asta, incit, cel care sta de vorba cu mine, bate in retragere ca vede ceva nori amenintatori. Dar sunt foarte virulenta si de obicei cistig. Asa ca fii mindra de unde esti! ce-ti pasa de parerea lor? Ma amuza cind mi se zice ca nu am accent.
Si o sa plec cica peste ocean si al meu sot ride ca am accent rusesc.
Darria o sa iti trimit contractul sa imi spui daca e ok.
Noi suntem rau fiindca are otita acuta medie si a facut urit ieri a plins foarte tare am inceput antibiotic , nurofen si Vibrocil.
L-am lasat cu cineva acasa, nu are voie sa iasa 7 zile din casa.
Si cica avem avion pe 22 martie, sper sa nu aiba probleme cu urechile la zbor.
la lac
niste poze