Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 5
ariadnabr spune:
Nino, vazut poze si un Alex duuuulceeee!! Frumos apartament, sa-l stapaniti sanatosi!
Alessia, e mortal Benny! Frumoasa petrecere si super idei!
Zuzule...hai la mine! Si eu vreau concediu Desi nu-i drept sa ma plang (eu am numai una bucata bb ), dar de doua zile Sonia vrea sa demonstreze ca "terrible twos" sunt in plina desfasurare!! Te
Madalina si Sonia
coco spune:
Nino- frumoasa noua casa! Fii mandra in continuare! Si Alex e fericit in brate la tati (la tine nu prea ). Totul s-a terminat cu bine! Bravo!
Ariadnabr- m-am topit dupa Sonia- o adevarata printzesa- cu medalion la gat, ce frumos sta la pozat... Al meu fuge ca un , nu-l pot prinde in poze!
La multi ani! Lavinia Ana-Maria si Alice Gabriela !!!
Fetelor care mergeti la munca - voi gatiti duminica pt. saptamina urmatoare?! Ca eu asta fac acum, desi nu am chef...
ariadnabr spune:
Am pus si filmuletul :
http://s167.photobucket.com/albums/u136/ariadnabr/?action=view¤t=Sonia_2nd_cake.flv
Pup
Madalina si Sonia
simonela spune:
LA MULTI ANI LAVINIA SI ALICE!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Ariadnabr, am vazut pozele cu Sonia de la petrecere, e foarte haioasa si frumusica, sa-ti traiasca! Mi-a placut cum taie ea tortul cu tati si papa singurica, iar la final a adormit ca un ingeras!
Nino, am vazut si pozelevoastre, ce mare s-a facut Alex !!! Si apartamentul e dragut, sa-l stapiniti sanatosi!!
Ana, apropo de faptul ca Eva a stat cuminte juma de ora sa se joace cu puzzle-ul cel nou, vreau sa-ti zic ca Andrada a primit aseara un lego nou, de la nasul nostru, si a foarte fericita cind a vazut cutia mare, a tipat de bucurie si a fost ok, pina a deschis-o si a desertat continutul pe covor, dupa care...in 30 de secunde s-a plictitsit si mi-a zis sa-l pun la loc !!! Am mai tinut-o eu putin, incercind sa-i arat ce frumos e si cite putem construi cu el, dar nu prea am avut succes . Ma gindesc ca poate zielle astea, dupa ce se va obisnui cu el, sa-i acorde atentia cuvenita!
Mamacita, ai reusit sa ne surprinzi (placut!) pe toate, aproape la fel de mult la Oanamaria_luiza, pentru ca, daca imi aduc eu bine aminte, spuneai mereu ca nu va mai ginditi la un bebe, din cauza virstei, ca ati mai vrea, dar...credeti ca Alex va fi, totusi, singurul copil! Ma bucur insa ca lucrurile au luat o intorsatura fericita si veti avea parte de bucurii la patrat! Si noi vrem bebe nr.2, cred ca o sa ma inscriu si eu in clubul aspirantelor ca vad ca nu vine...
Vreau sa pun si eu acuma citeva poze noi in album. Va pupam pe toate! O saptamina buna sa aveti!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
rrox3 spune:
La multi ani Alice! Sa cresti mare si sa fii fericita alaturi de surioara si parintii tai! Elibui sa-ti traiasca fetitele frumoase si sa ne mai scrii de voi
La multi ani Lavinia! Desi nu cred ca mamica ta mai citeste ce scriem noi aici...
Ariadnabr Foarte frumoase pozele, chiar fara mare calitate tehnica, Sonia straluceste in toate Imi place mult si semineul vostru
Nino foarte frumos apartamentul, sa-l locuiti fericiti si sanatosi Imi place in special covorul din sufragerie
Zuzu iti tin pumnii sa le placa piticilor tai la nebunie bunica si matusa si sa ai un soi de vacanta in Ro
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
LA MULTI ANI LAVINIA SI ALICE[s!]
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita cu riscul de a ma repeta, vreau sa mai intaresc odata ceea ce ti-am zis de la buuuuun inceput. Ai toata stima si admiratia mea. Mi se pare fabulos, frumos si extrem de invaluitor ceea ce ti/vi se intampla.
ocrainic sunteti minunati!!!aBIA ASTEPT SA-L VAD SI PE MICUT!
ceniamultam!vacanta frunoasa si....productiva!
ariadna sonia este o frumoasa. Foc! M-a fermecat in pozitia de relaxare de pe canapelutza/fotoliu(care by the way e adorabila). M-am distrat la vizoonarea filmuletului,mi-a placut cum a strigat si ea auzind toate uralele! E fantastica.Imi place muuuuuult de tot! ps: Rama semineului e extrem de frumoasa!E ceramica pictata?
laura ti-am admirat flacaul.mare si frumos.L-am vazut si pe danut de care-mi povbesteai.2 frumosi si George ramane cap de nazdravanii(impartind titulatura cu benny)
simonela Andrada este frumoasa,frumoasa,frumoasa.Are ochisorii aceia fermecatori.Este si tare delicata,in prima foto ai surprins f bine 2 papusele.
nino asa cum ti-am spus si acu' 2 saptamani,apartamentul e ffffffff frumos,Alex la fel frumos si a crescutttttttt de m-a uimit.Voi aratati bine, impliniti si fericiti. Sanatate multa pentru greu incercatul mic
pisi bine ai revenit.Mi-era dor de voi.
alessia draga mea cea mai scumpa...Benny e fantastic.Are atata imaginatie, energie si e asa de scump de ma topeste de fiecare data.Iar tu...esti cea mai cea...doar de aia(nu numai)te iubesc intr-atat
adriana,adseana ma bucur ca ati mai aparut.va mai aasteptam
rp, gabrianah....bafta! Ma gandesc la voi
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
Multumesc frumos pentru complimente si felicitari!
Asa este,Simonela,este si varsta la mijloc,si intreruperea profesionala care a contat pentru mine mai mult decat credeam,si dificultatile in cresterea lui Alex fara nici un ajutor...nu credeam ca mai putem,dar DD are alta parere,iar noi n-avem incotro decat sa ne supunem
LA MULTI ANI,Alice!
ariadna,am vazut si poze si film,este extraordinara Sonia,parca are scoala de topmodele,tot timpul pozeaza gratios!
L-am vazut si pe Alex cel marein casa lui cea noua si draguta foc,cu parintii fericiti alaturi.Poate acum n-o sa mai plece tati asa des?!
Simonela,Andrada este o dulceata,o papusa!
gabrianah,multa bafta,nastere usoara si muuulte puteri de supermamica!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
gabrianah spune:
multumesc de urari , fete dragi, vad ca bebe se lasa inca asteptat, ca azi era data nasterii !inca nu am nici un semn, doar contractitile regulate seara ( pe care le am de vreo 2 -3 sapatmini)dar am uitat si cum arata cele de nastere:)( poate ca-i mai bine asa si mai am emotii sa nu mi se rupa apa val virtej!ca mi s-a spus ca capul copilului inca nu e foarte coborit , si sa nu iasa si cordonul o data cu apa, asa ca va trebui sa stau culcata si sa chem ambulanta..
eu cam dorm toata ziua sau ma odihnesc, iar seara ma apuca insomniile:) e super bine cu mama aici,se joaca mult cu copiii, e foarte creativa si vesela, ne face de mincare, ce mai..e tare bine.
ninocikapsinteti foarte frumosi in noul apartament, sa-l stapiniti sanatosi!
ariadnaam vazut poze cu sonia, ce dulce e!
an-kate pup !
danuta t cum te mai simti?
va imbratisez cu drag, ana
ariadnabr spune:
Multumim frumos pentru complimente! Umblu prin casa cu pana la urechi si mandra foc de frumoasa mea Va multumesc din suflet
Madalina si Sonia