Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Wow!! Mamacita!!! FELICITARI!! Poate iese o fetita de data asta ca sa ai pereche Sa fie intr-un ceas bun! O sarcina usoara si un bb sanatos

Mai fetelor! Voi imi faceti "pofta" de un al doilea bb!

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Revim maine cu pozici de la petrecerea de azi

V-am

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

nino,
mi-a placut apt vostru,l-ati aranjat f dragut.Sa-l stapaniti sanatosi!Imi place mult ca nu are usa la sufragerie.
iar Alex botosel(banuiesc bolnavior)e tare dragalas.

Madalina,
asteptam pozulici

Eu sunt obositaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu!Vreau concediu

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Felicitari Mamacita!!! wow, ce veste nemaipomenita! Sarcina usoara! Ma bucur mult pentru voi, si pentru Alexut ca o sa aiba partener(a ) de joaca. Poate macar de data asta voi fi urmatoarea

Urez la multi ani tuturor sarbatoritilor, si sper sa am timp sa intru mai des.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani (cu scuze pentru intarziere) Aliciei, Soniei si lui Benny! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aduceti parintior vostri numai bucurii!

La multi ani, Mamacita! Sa ai o viata senina si plina de bucurii alaturi de cei dragi tie! Si felicitari pentru sarcina!!! Asta da surpriza placuta! Tare mult m-am bucurat cand am citit vestea si iti doresc sa ai o sarcina perfecta, o nastere super usoara si un copilas sanatos, care sa va bucure (alaturi de Alexut) toata viata!

Andruzza, felicitari pentru sarcina! De cand ne-ai impartasit vestea am mai scris 2 mesaje (in care te felicitam, dar le-am pierdut pe amandoua din cauza conexiunii )
Iti doresc sa ai o sarcina si o nastere perfecte si un bebelus la fel de adorabil ca si Rares!

Ocrainic, felicitari pentru nasterea usoara! Am admirat pozele! Superbe!!!! Sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi si norocosi si sa va aduca numai bucurii!

Nino, imi pare rau ca Alex a fost bolnav! Multa sanatate! Iar apartamentul vostru arata superb! Aveti de ce sa fiti mandri!

Ariadna_br, am admirat pozele si filmuletele! E o dulce si o frumoasa Sonia!

Daria, felicitari pentru inceperea gradinitei cu succes! Brien, ca de obicei, ma uimeste cate stie! Si se vede ca mosteneste sensibilitatea voastra .

Rp si Gabrianah, nasteri usoare si copii sanatosi va doresc! Abia astept sa aud vesti bune de la voi!

In alta ordine de idei, mie tot nu mi-a trecut definitv raceala (ma apuca uneori niste crize de tuse...) dar oricum se observa ameliorari. Eva face progrese zilnice (ca toti copilasii, de altfel ). Astazi i-am dat un puzzle de lemn cu 9 piese (ma exaspera ca nu ma lasa sa-l ajut pe Victor la teme) pe care nu-l mai vazuse niciodata. I-a placut la nebunie (cu personaje Disney-favoritele ei), o jumatate de ora a stat cu el (m-a uimit rabdarea ei), a "mesterit" singura si aproape a reusit sa puna piesele. Nu era foarte complicat, dar m-a mirat ca s-a descurcat singura si nu mi-a cerut ajutorul deloc. M-am "simtit" eu la final si am ajutat-o un pic. Am observat, de altfel ca e atrasa de chestiile logice, de "mesterit" cum spune Adi.

Hai ca m-a apucat un somn....

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani (cu intarziere, sorry), Sonia!!
mamacita, excelenta veste! Sarcina usoara si bebe sanatos si somnoros!
nino, sa stapaniti sanatosi noul apartament (frumos, mi-a placut) si multa sanatate lui Alex!
ocrainic, bun venit pe lume lui bebe Luca! Va imbratisam cu drag si speram ca te tii la fel de activa!
ariadna, adorabila Sonia!!!
rp si gabrianah, nastere usoara si asteptam vesti!

Va pup pe toate, abia abia am reusit sa citesc din urma!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Lavinia Ana-Maria si Alice Gabriela !!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Multumesc mult tuturor de aprecieri la adresa apartamentului, m-ati facut si mai mandra decat eram, dar in sfarsit e casuta noastra, noi ne-am ales mobila si diversele accesorii.

incerc sa revin mai dupa amiaza , acum sunt de servici la bucatarie.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani Lavinia Ana-Maria si Alice Gabriela !!!

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Inca o data va multumim frumos pentru urarile pentru ziua Soniei de nastere

Am pus pozici:
http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762392121626

Nu-s de extraordinara calitate pentru ca Sonia a reusit sa strice camera exact inainte de petrecere si a trebuit sa folosim camera de luat vederi pentru poze...Mai sunt cateva fotografii (de mai buna calitate) pe care le asteptam de la bunicul . O sa incerc sa pun si un filmulet mic cu momentul cheie , lucrez acum la asta

A fost frumos, Sonia a vrut sa sufle in lumanari de doua ori , prima data a reusit sa le stinga pe toate din prima , a doua ora a ramas numarul "2" aprins si a mai suflat o data taaaare Am ras, am dansat, ne-am jucat cu baloane....ce mai, o zi plina care s-a terminat...asa....:

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762392121626/photo/294928804260615486/30

Si iar m-am de ea

V-am , o zi buna!

Madalina si Sonia

Mergi la inceput