Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 7
simonela spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA O BUCURI PE MAMI IN FIECARE ZI!
CATXO sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase si voioase!! Am vazut pozele de la petrecere, sunt doua flori frumoase! Nu-mi vine sa cred ce mare e deja si cea...mica, Daria, e o papusa!
Cenia, multa sanatate lui Davidut, sa se faca repede bine! Si sa nu aveti nicio probleme cu zborul din 22, oricum mai e ceva timp pina atunci sa speram ca nu vor fi probleme!
Daria, multumesc furmos pentru complimente, esti draguta ca de obicei , pupam un Brien cuminte!!
Danuta, multumim mult pentru incurajari! Mai ai putina rabdare ca imediat se termina cu asteptarea si o sa-ti tii in brate cea de-a doua minune mica!
Ligia, eu nu cred ca e bolnavior Raducu, poate ii ies niste dintisori sau are o perioada in care o lasa mai usor cu mincatul, poate a avut o perioada de crestere si de-asta minca asa bine...Nu stiu, dar si Andrada maninca in ultima vreme destul de putintel, cel putin cu noi, in week-end, dar cu bona cica maninca bine, nu stiu de ce...Eu zic sa lasi sa mai treaca 3-4 zile si vezi daca nu cumva o sa-i revina apetitul, abia apoi sa incerci cu vitamine. Pupici lui Radu!
Gabrianah, facem galerie sa fie bine si sa ai o nastere usoara!!! Asteptam vesti bune in curind!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
alessia105 spune:
E da ...asta da petrecere cu multiiiiiiiiiiiiiii prichindei ..foarte frumoasaaaaaa ca si sarbatorita ...de surioara ,mami si tati numai vb ..suneti toti niste dulciii..pe mine m-ati cucerit iremediabil
Cenia ...si eu is mandra ,,poate de asta ma si catalogheaza asa ..nu odata le-am dat peste nas ca is prosti de bubuie ..."doamna" nici macar in tara ei nu reuseste sa se descurce sa ajunga in alt oras fara masina personala .. pe care nici nu poseda permis de conducere ..nu ca as avea eu ...dar macar stiu sa ma descurc ..nu stiu dar olandezi m-au dezamagit total ...eu am invatat la scoala , ca is cei mai permisivi si open mind din lume ...pe dracu ...is niste frustrati ,falsi si ipocriti ..exact ce urasc eu mai mult pe lumea asta ...mai sunt si genul care nu pot sa tin in mine cand nu imi place ceva si spun omului in fatza ..e aici asta este mareeeeeeee defect ..dar asta e tre sa ma adaptez la ei si iau si io metoda lor..dar numai in relatia cu ei
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
ariadnabr spune:
La Multi Ani Alexia!!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata plina de fericire!!
CatXo - Am vazut pozele! Ai doua floricele superbe!
Madalina si Sonia
ionela_r spune:
"LA MULTI ANI!"
Lavinia Ana-Maria -Lauraspeedy Alice Gabriela- Elibui
Alexia-CatXO
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ionela_r spune:
mamacita, felicitari.
ninocikap, sa stapaniti sanatosi frumoasa casa.Multa sanatate piticului.
Viitoarelor mamici le tinem pumnii sa ajunga sanatoase la termen.
Si eu as mai vrea un pitic, numai ca din nefericire nu se mai poate.
Dora v-a ramane singura,poate un var (din partea fratelui meu).
Dorei i-a iesit pe nas o bubita ca un cos. Aveti idee ce-o fi?
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
rrox3 spune:
La multi ani Alexia!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si voioasa, norocoasa si, bineinteles, fericita! CatXo sa-ti traisca printesele si sa va bucurati de ele!
Abia astept sa vad si pozele, dar acum sunt la serviciu...
Ligia si Ioana isi canta "nani, nani, puiul mamii" Le canta si jucariilor (cand e in rol de mamica) si imi cere sa-i cant si eu ei cand se culca. Nu stiu ce a apucat-o, eu ii cantam cand era bebe, am incetat demult si m-am trezit intr-o seara ca se pune pe cantat "puiu' mamii" si insista sa-i cant
Dar ea canta si alte chestii, ii place sa asculte muzica si sa cante
Nu cred ca ai motive de ingrijorare, o sa-i revina apetitul. Si Ioana a traversat o perioada de cam o luna cu apetit foarte scazut, acum pare sa-si fi revenit. Raducului!
Alessia nu-s toti olandezii asa, din fericire. Si nu numai la olandezi gasesti asemenea comportament. Toate natiile care la un moment dat au fost pe culme au acum cetateni foooarte impaunati cu ce au facut stramosii, isi inchipuie cumva ca sunt si ei formidabili... dar, asta patesc doar cei nevalorosi, cei care nu pot capata valoare decat prin origine, si nu prin ei insisi... Parerea mea: ignora-i, rade-le in nas si gata. Nu merita mai mult efort. Multi -ici. Aaaa, si inca ceva, Benny o sa te razbune la un moment dat, cu siguranta.
An-k tinem pumnii sa ti se-mplineasca dorinta. Stiu cum e, si eu mi-am asteptat mult ambele fete.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
coco spune:
LA MULTI ANI! ALEXIA!
Fetelor-prima mea zi de munca- nebunie pt. cei din firma- mai au 2 zile de certificare ISO si-s stresati. Eu ii cam incurc pe-aici
dariaevelin spune:
la multi ani Alexia!!
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
carmenduta2003 spune:
Buna ziua fetelor dragi.
Sa aveti o primavara frumoasa si linistita alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI PENTRU PRICHINDEII ALE CAROR ZILE DE NASTERE LE-AM RATAT , respectiv Livia, Maya, Mihai Alexandru, Stefan Catalin, Stefan Costin, Irina Maria, Alicia, Sylvia Eloise, Sonia Mara, Bernhard, Lavinia Ana-Maria, Alice Gabriela
La multi ani pentru Alexia!
Doamne, cate surprize aveti!
Ocrainic, sa-ti traiasca minunea cea mica! Sunt superbe pozele cu buritca si cu David, parca ar fi dintr-o reclama. Sanatate multa si sa te bucuri de frumosii tai.
Gabrianah si Rp, sa aveti parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosi.
Mamacita, teribila surpriza! Iti doresc sa fii tare, sanatoasa, sa-ti treaca repede greturile si sa ai o sarcina usoara, cat a mai ramas. Aa, era sa uit, LA MULTI ANI!!! Pupici lui Alexut.
Andruzza, felicitari ! Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Danuta, mai ai putin si tu; iti doresc sa ai rabdare si sa fiti sanatosi. Te mai duci la serviciu inca?
Nino, ti-am admirat baietelul. La multi ani pentru cei doi anisori. Este un frumos, cu ochisori mari si gene intoarse. Mi-a placut si noul apartament, sa-l stapaniti sanatosi si mult succes la noile joburi.
Coco, succes in noul job! Sa-ti placa si sa te obisnuiesti repede! Cu cine a ramas Vlad?
Alessia, ce mai faci tu, fetito? Pupa-l pe Benny Dezbracatul din partea noastra, si ureaza-i, cu intarziere, spre rusinea mea, La muti ani!
Le urez tuturor fetelor care-si doresc o nou sarcina sa vina cat mai repede, bafta fetelor, sa munciti cu spor si drag.
Mi-a fost foarte dor de voi, insa sunt foarte ocupata, parca nu mai gasesc timp si pentru mine. Abia daca am mai reusit, din cand in cand, sa intru pe forum si sa citesc pe fuga ce scrieti.
Rares al mei este bine, i-au iesti doua masele, acum ii sparge a treia. Este foarte vioi, vesel, destul de intelegator. Vorbeste multe, este cam pisalog, in sensul ca nu accepta sa fim dezordonati, pune lucrurile la locul lor.
Nu mai pot sa scriu, a venit pe scaun langa mine.
Pe curand, va pup cu drag.
Poze Rares
Filme Rares
coco spune:
Vlad sta cu soacra-mea -cu Maia. S-au inteles f. bine, doar ca si-a facut un cucui in parc de toata frumusetea. Culmea e ca nu am nici o reactie, imi pare rau de Maia ca se streseaza saraca...