Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

RP - sa va traiasca frumusetea de baietel si sa fie sanatos! Si Marutza, binenteles!

ai sa razi, dar cand vad poze cu bebelusi mai vreau si eu unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Va multumesc foarte mult pt sfaturile legate de scaunul de masina, sa vad cum ne orientam.

Rrox - mi-a placut teribil faza cu "raraitele"
Imi pare rau pt accident, sper sa va iasa masina din service cat mai repede!

Danuta - mai ai asa putin... si bebe o sa mai ia cu siguranta in greutate...
Dar pot sa-ti spun ca atunci cand am nascut-o eu pe Nati, din 5 femei cate eram in sala de travaliu, toate au nascut bebelusi in jur de 3kg... Cel mai mare avea 3100g, Nati fiind pe locul 2 cu 3080g
De altfel, cum va ziceam eu, am avut un soc vazand-o asa mica si slabuta, vroiam sa le intreb "asta e toata? n-ati uitat nimic?"
Cu anestezia cred ca tu iei decizia cea mai buna pt tine, iar cu taticul in sala de nasteri... eu una cred ca as lesina sa vad, nu cred ca Ionut ar fi mai breaz. Dar tot voi stiti mai bine

Andruzza - multa sanatate si putere, Rares cred ca de-abia asteapta o fratioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Andira, multumim.
Rrox, va pup ririitelor. . Mara inca se poticneste la "r". Zice ca o cheama "Ma".
Laura72, multa sanatate tuturor.
Ana, reacomodare usoara la servici.
Gegea, sanatate Dariei, sa razbiti virusul.
Mamacita, . Eu cred ca va fi fetita.
Danuta, am uitat in mesajul anterior sa-ti multumesc pt. informatia despre Dermalin. Eu folosesc si pt. Mara din cauza dermatitei atopice. Si pe mine m-a intrebat daca sa-mi lege trompele. M-am gindit, m-am foit, am studiat, pina la urma am zis nu.

Va pup.

Marutza si Tudor

roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

rp m-am bucurat nespus sa-l vad pe micut. E tare frumos. Mi se pare ca este destul de marisor. Cat a avut la nastere? Si Mara e o frumoasa!Ce-a crescuttttttttt,e adevarata domnisoara! Sunteti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi !
danutza indiferent daca va veni mai repede sau nu, sa fie sanatos!Si sa ai nastere si recuperare usoara. Evident ca e de preferat sa mai astepte nitel....tu totusi fa-ti bagajul. La nasterea mea a stat Mircea(si sora, parintii,socrii, 2 prietene)sus,la observator. Pe mine m-a ajutat enorm ca am putut comunica toooooot timpul cu ei,m-au incurajat si mi-au luat gandul de la ceea ce se intampla (peridurala, deci treaza)pt ca eu eram terifiata.
Eu nu m-am gandit la mate, taieturi si deschizaturi si cunoasterea "pe dinauntru " a mea. Era nasterea copilului nostru,minunea noastra si nu se putea sa lipseasca tatal lui.asa am considerat eu,ne neaparat sa rezonezi cu felul meu de-a gandi,ti-am explicat doar de ce am decis asa .
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Rp, sa-ti traiasca Tudorel, e foarte frumos! Si Mara e o dulceata, ce i-a mai crescut parul! Ultima poza, cu amindoi, mi-a placut mult! Cum a reactionat la bebe? E cuminte, nu-i face nimic, nu e geloasa, cum se impaca, s-a obisnuit cu ideea?

Danuta, ai grija de tine, acum pe ultima suta de metri...Eu stiu ca daca a coborit copilul nu mai dureaza mult pina se naste, poate nu e o regula, dar eu cind am trecut pe la serviciu (eram in concediu de o saptamina) si mi-a zis o colega ca a coborit burtica si bebe se apropie, nu stiam ce sa cred, nu prea stiam ce inseamna asta si nici nu mi-am dat seama ca s-a intimplat!?? Si a avut perfecta dreptate, peste 3 zile am nascut, Andrada a venit mai rpede cu 2 saptamini si jumatate...Iti tin pumnii sa mai stea feciorul tau cuminte inca 2 saptamini!

Andruzza, multa sanatate si tie si sotului tau! Pupici lui Rares, bine ca se simte bine la cresa! Sa vii cu vesti bune!

Laura,multa sanatate alor tai si tie multa putere sa treci peste toate greutatile cu bine!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

rp, ce baietel minunat si somnoros v-a daruit Dumnezeu! sa va traiasca si sa fie, alaturi de frumoasa Marutza, oaza voastra de liniste si bucurie!
andrruzza, sanatate si tie si lui Bogdan, iar lui Rares multi pupici!
danutza, ai grija de tine si lasa-ti sotul sa iti fie alaturi la nastere... e un moment special din viata voastra!
laura, sa auzim numai de bine si de la voi! nazdravanului si sanatate tuturor!

Eu daca scriu despre noi nu fac decat sa ma vaiet. Daria a racolat un virus 'cumintel", nu unul foarte agresiv, a debutat cu ceva mucisori albi si tuse seaca, fara schimbarea poftei de mancare sau a tonusului. Tratamentul prescris e unul de bun-simt, adica Eurespal, Proposept, vit.C, ser efedrinat, insaaaaa, din toate astea (de parca ar fi tare multe ), iubita mea mica nu accepta decat vit.C si ar fi in stare sa manance o folie intreaga daca i-as da. Picaturi in nas NU, Eurespal indoit cu nshpe mii de lingurite de miere NU, Proposept NU. Si sa nu credeti ca nu insist, ca nu incerc sa o conving pe cai amiabile, sa incerc sa-i atng coarda sensibila si sa fructific, ea pur si simplu urla de zici ca o bat, maltratez, chinui sau cine stie ce ii mai fac. Mai are careva asa copil? In seara asta, in chinurile picaturilor in nas, a urlat de a transpirat si am schimbat-o pana la piele, ziceai ca i-am pus 10 perfuzii, nu niste amarate de picaturi in nas. Am momente cand simt ca innebunesc... Nu mai tuseste sec, dar se aud clar mucozitati in gat. Imi e si jena sa sun medicul si sa-i spun ca a refuzat medicamentele, va crede ca sunt io delasatoare. II dau ceaiuri, compot, ciorbe, incerc sa ii ofer cat mai multe lichide, dar nu cred ca e de ajuns ca sa nu usurez coborarea secretiilor. Imi e o frica de moooor sa nu i se agraveze starea, pentru ca stiu ca ne vom chinui groaznic. Vizibil, nu pare a fi mai rau, insa intotdeauna exista un "dar".
Ma ajutati si voi cu vreo idee ceva? Sa o ajut sa scape de mucozitati fara "traumatizantele" picaturi in nas? Ca de aspirat nici nu vreau sa mai vorbesc... In prima incercare, a plans pana a varsat.
Doamne, ma vaiet si ma plang de niste chestii pe care multe dintre voi le considerati banale, poate si va rog sa ma iertati, insa io sunt disperata, cu atat mai mult cu cat suntem la prima experienta de genul asta. E prima oara cand o aud tusind si REFUZA ajutorul meu in a gasi calea rapida spre vindecare. Ma simt neputincioasa

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

buna buna //hop si eu

de ieri incerc sa scriu si aici ceva si mereu intervine ceva

An-k e o dulceee Bia ...sa iti traiasca ..e o frumusete de fetitza

Andruzza ..multaaaaaaaaaaaaaaa sanatate lui bogdan ...rele is herniile astea ..stiu de la Ben erau nopti in care patrula prin casa de durere ..a scapat de operatie dar cu 3 epidurale ...( eu am ramas masca ca se face epidurala si ptr asta ..credam ca numai ptr nasteri ...cunostinte "vaste de medicina mai am"")

Carmen
..miiii de scuze ca am omis sa iti spun ca Bp e un superbbbbbbbbbbb ..sa iti traiasca ..

Pe cuvant de onoare ..ori unde sunt ai nostrii ...dar tare fumosi si speciali sunt copilasii nostrii ..exceptandu-l pe Dezbrcatu' care sigur se face striper ca prea se dezbrca ,parfumeaza ...ba ieri s-a dat si cu lotiune de bronzat ....offf cate fete si-or smulge tricourile la vederéa lu' Dezbrcatu' ...si io mandra ca is mama lu'Dezbracatu'

Rp ..l-am vazut pe Tudor apoape imediat ce ai pus postul ...o dulceata de bb ..ma face sa mai vreau si eu unu mic si dulceeeee..sa iti traisca pui cei frumosi si sa fi sanatoasa si puternica sa ii cresti mari si sanatosi

Gegea ...pupa carliontzul drag si multaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanatate si tie multaaaaaaaaaaaa putere

Zuzu ..la cat de ametita mai bine va zic de acum drum bun spre tara si o vacanta in 4 frumoasaaaa , copii cuminti si sa veniti acasa de acasa numai cu amintiri frumoase

Gabrianah si Danutza

despre cokies sa zicem si noi doua vb ..noi incercam ff mult biscuiti ptr copii ...niste prajituri traditionale si wafels ( nu stiu daca am scris bine ) ..si cam atat ..de doua ori ..pret de un dus la toaleta ( mama)..a pus mana pe borcanu cu crema de ciocolata ..nu va spun cum arata dupa cca 30 de sec cat am fost plecata ...aaaa si alta data a furat din congelator inghetata ...si a mancat apoape un sfert ...era cu Ben acasa ...eu disperata ca raceste copilu ..si cand colo nu a avut nimic ...doar mai multaaaaaaaaaaaaaa energie
Daca puteti sa va inchipuiti ca toate usile mele din bucatarie sunt legate ...cu sfoara ..nu am gasit inca ( desi am incercat apoate toate eprodusele existente ) podusele de blocare idela ptr Benny ..le-a desfacut /rupt pe toate una cate una ..in schimb cu prizele suntem asigurati ..nu a reusit sa faca nimic la dispozitivele de siguranta ..si s-a lasat pagubas

Gata ma duc si eu la somn ca la 7 ma ia de odihnita ..si e deja 1 ...o zi frumoasa si pitici sanatosi , voiosi si cuminti ( si babe frumoase )...va pupic

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

]LA MULTI ANI Darian Gabriel si
Rares Mihai !!!!

sa cresteti mari sanatosi si voiosi , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va bucurati pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de cei dragi voua Ako/dako sa iti traiasca piticii ..sa fi sanatoasa si fericta alturi de ei si de cei dragi

LA MULTI ANI Bianca Maria !!!!

sa cresti mare sanatoasa si voiosa , sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa te bucuri pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de familia ta . Nika

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata.
Va multumesc pentru aprecieri, dragele mele. Mie mi se pare mic, a avut cu 300gr. mai putin decit Mara la nastere, oricum e diferit, are conformatie de baiat, fundul mic, picioare subtiri si cracanate, ma apuca risul de cite ori il schimb. Mara il iubeste, vrea sa-l ia in brate, vine la patut si-l studiaza, dar nu pune mina. Gelozia se manifesta prin preferinta clara pt. mine, nu mai vrea sa faca baie si sa adoarma seara cu Cristi, iar cind alaptez vine si se lipeste si ea de mine.

Gegea, nu sint lucruri banale, sint foarte importante. Nu trebuie sa-ti fie jena sa suni medicul, in nici un caz nu te va considera delasatoare, ei sint obisnuiti cu faze din astea, nu e Daria primul copil care nu accepta medicatia. Si au am fost la fel, se chinuia mama cite 2h sa-mi dea o amarita de aspirina, si eram mare deja. Eu toate medicamentele le-am numit generic "ceva bun" si Mara ia fara probleme, in schimb nici ea nu suporta aspirarea. Totusi eu zic ca e cea mai buna solutie, sa incercati dupa baie cu mult abur, ceva picaturi, dar sa va miscati repede si sa fiti fermi, sa nu aiba timp sa plinga mult si sa verse.

La multi ani! Darian, Rares si Bianca Maria, sa cresteti mari si sanatosi.

Marutza si Tudor

roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danutza- eu am nascut cu anestezie totala, nu ai de ce sa-ti faci probleme dc esti clinic sanatoasa (cat de cat cred ca am fost dc am scapat!). Nastere usoara iti doresc! Stiu ca acum iti sunt amplificate toate sentimentele de panica- asa eram si eu inainte de nastere. O sa vezi ca o sa fie bine! E important sa ai incredere in medicul tau si sa faci ce zice el!

Andruzza- multa sanatate lui Bogdan! Cand ma gandesc ca si my husband are probleme cu discurile lui intervertebrale ma ingrozesc!

Ana -reacomodare rapida la servici! ce frumos povestesti tu de amandoi- m-ai distrat teribil comparand fundicurile de baiat versus fetitza (dc poti). bebeii !

Mergi la inceput