Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 26
zuzunaki spune:
Rox,
ma bucur ca Dan e bine,slava Domnului si va tin pumnii sa nu dureze mult reparatia.Scuze,dar n-am avut timp deloc de mess.Vorbim noi.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
laura72 spune:
buna fetelor,multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si grija voastra.George a facut amigdalita pultacee,acum ia Zinnat si pikovit.duminica spre luni a varsat si de la 3 dimineata s-a trezit.luni dupaamiaza cand a adormit in sfarsit,si eu cu el,a facut din nou 40C.rezultatul la exudat il primim vineri.e la fel de neastamparat asa ca pe hol la med de fam a luat-o la goana a alunecat si si-a spart buza,iar azi s-a impiedicat de covor si a ajuns cu ochiul in masuta de cafea.mama a facut un puseu de tensiune(23),barbata-miu are torticolis si o masea umflata.eu sunt terminata,nu mai pot.si asa ma plang la voi ca uite n-am la cine.sa ma iertati ca-s plangacioasa si ca tot n-am citit din urma.
va pupam dulce si va dorim sanatate.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
laura72 spune:
cu multe scuze pt intarziere uram din toata inima
LA MULTI ANIsanatosi si fericiti EVA,GEORGE SI BIANCA.sa crestei mari si destepti sa aveti o viata usoara si multe bucurii.
ANA
,SIMONNETE
,AN-K
SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
ionela_r spune:
Buna dimineata mamici.
Ce fac piticii bolnaviori?
rrox3 ne pare rau de incidentul vostru,dar bine ca n-ati patit nimic.
Nici eu nu-i dau Dorei bomboane,desi ii mai da tatal ei cate o tableta de ciocolata alba. El este innebunit dupa dulciuri si spune ca si ei ii plac.
Pe tema asta avem oarece divergente.
Dora n-a mai dormit in patut de la 8 luni si ieri m-a anuntat ca face
"nani pui putut". Avem si la bunici un patut mai vechi(in care am crescut eu) si a culcat-o bunica in el. A fost foarte incantata.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ana71 spune:
Buna,
Multumim mult pentru urarile de ziua Evei!
Sunteti niste dragute!
La multi ani, Bia! (scuze pentru intarziere) Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Noi am sarbatorit ziua Evei linistit, au venit niste unchi ai mei in vizita. Petrecerea cu copii o vom face sambata asta sau sambata cealalta.
In alta ordine de idei, am inceput serviciul (astazi de aici scriu), incerc sa ma reacomodez si e tare greu. Dar sper sa o scot la capat....Bona a venit de luni, pare OK. Eva are momente bune cu ea, se joaca cu ea, ieri a vrut sa ii schimbe ea pampers-ul-din pct. ei de vedere e o mare onoare
. Dar pe la 11 vroia s-o dea pe usa afara, o tot impingea sa plece ca ea avea chef sa stea cu mama. Ma rog, sunt inevitabile chestiile astea, important este ca, deocamdata, comunica.
Victor mai tuseste putin, nu l-am dus la scoala si ieri a reusit sa-si faca lectiile talmes balmes-obisnuit fiind sa le faca cu mine.
Rrox, imi pare rau pentru patania cu masina. Ce de lucruri stie Ioana...Intr-adevar momentele de tandreturi intre frati sunt superbe!
Laura, sanatate multa lui George! Ufff...ce de patanii. Te cred ca esti obosita si stresata!
Mamacita, sunt curioasa si eu sa aflu ce sex va avea copilul!
Sa ne tii la curent!
Danuta, eu ii dau Evei, cand si cand, o jumatate de tableta de ciocolata Kinder (din aia micuta-sunt mai multe tablete intr-o cutiuta).
Va pup si mai revin!
ligia13 spune:
Neatza!
vad ca s-a deschis sezonul la laude
. F bine, ca prichindeii merita laude.
Cand am citit de fixatia lui Bubu si a Ioanei cu opt, mi-am amintit de fixatia lui Raducu cu "cici"=cinci. Are cici ani, cici degete, cici.. orice.
Il intrebi: cati ani are Radu? Raspuns : cici...Noi: eeeei cinci ?! Raspuns: patu?!
(Doi nu vrea sa spuna niciodata).
Simpatic e ca zice cici , si daca nu comentezi cu eeei cinci? incepe el: eeee cici?!
Aseara a venit acasa si l-am intrebat ce a facut. Si a zis tati taxi
. Are dreptate de altfel, ca tasu pt el e un fel de taxi, il aduce si il duce zilnic la bunica!
pisicutza, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti, noroc cu concediul .. Te cam exploateaza la servciciu!
Vorbeatzi de bobo.
Radu maninca dulciuri facute in casa, cam orice, in conditiile in care noi nu facem prajituri sofisticate (check, placinta cu mere, placinta cu brinza, cozonac, gogosi, clatite, mucenici (wow ce i-au placut), papanasi!(si in general le face mama, nu eu
)
Din comert maninca biscuiti fara crema .
Acum vin exceptiile
: uneori isi mai ia tati Eugenii si mai primeste si Radu (cu crema de cacao) . Sau intr-o seara am avut musafiri si i-au adus Milka din aceea pt copii, nu stiu exact cum se numeste. Si i-am dat o bucatiza din aceea! Deci din cand in cand mai primeste , dar rar, cat sa zic 1-2 ori pe luna!
Eu personal nu i-am data alune/nuci. Dar am aflat simbata ca bunicul ii mai da cate o aluna de padure . L-am certat, pt ca eu sunt stresata rau de posibilitatea de a se ineca!
Apropo de mancarici pt pitici:
Simbata am facut ficatei la cuptor cu legume, si am fost mirata ce mult i-au placut, a mancat un ficatel, el care refuza ficatelul mereu! Si am observat ca mancarea preparata la cuptor ii place cel mai tare . Si legumele, si pestele, si carnitza inabusita la tava le accepta cu multa placere , mult mai cu placere decat fierte!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
danuta_t spune:
Ana, reacomodare rapida si usoara la job.
Ligia, pai Raducu are gusturi bune, nu stiu cui ii place mancarea fiarta, ca parca n-are nici un gust.
Zuzu, 9 ore nemancat mi se pare enorm ! Acum inteleg si eu de ce te stresezi atat. Eu nu cred ca as fata fata la fel de bine ca tine.
Laura, sanatate la toti cei dragi tie. Cred ca ti-e tare greu acuma cu atatea pe cap adunate.
Am fost aseara la dr, de-acum ne mai vedem doar in 2 aprilie direct la spital. Bebe nu e foarte mare, 2300 grame, dar mai are timp sa creasca. Placenta inca functionala in limite corecte, lichid suficient, bebe misca, isi baga degetele in gura. Dr crede ca voi naste totusi inainte de 2 (desi DPN-ul este abia pe 10 aprilie). Bebele era foarte coborat, burtica a coborat si ea dintr-odata. Ieri m-am necajit din cauza asta, plus ca mi-a zis ca s-ar putea sa nasc cu anestezie generala, ceea ce iesea complet din scenariile mele. Din cate am inteles eu, vedem la internare ce dr e de garda, cum sta treaba si ce anestezie o sa-mi faca. Eu am insistat pe peridurala, data trecuta am suportat-o foarte bine, si nu vad de ce as schimba. E drept, ca asta inseamna costuri suplimentare destul de mari, dar mie mi se pare cea mai putin riscanta. Mi-a mai zis ceva si de legatul trompelor, sa ma gandesc daca vreau sau nu, chestie care iar m-a cam dat peste cap. Cica am si o usoara disgravidie si m-a trimis la dermato pentru mancarimi ca-s plina deja de urme. Apoi Vali si-a exprimat optiunea ca vrea sa vada si el ce si cum, auzisem ca poti sa te uiti din nu stiu ce sala de deasupra salii de operatie, nu stiu daca e acces liber la oricine, iar pe mine m-a pocnit ideea asta tampita si cretina ca nu i-ar face bine sa vada, ca poate m-ar iubi mai putin dupa ce vede mate si mai stiu eu ce. In fine, cand am ajuns la masuratul tensiunii, aveam 13 cu 8 (in mod normal am 10 cu 6), asa ca va trebui sa ma controlez un picut. Sper ca au fost doar socurile, plus ca la pranz am facut un mars cu colegii mei ca sa mergem la o pizza, si cred ca de-aia era si coborat copilul, ca toata ziua am avut intepaturi. Acum mi-au trecut, dar nu cred ca asta inseamna ca a urcat bebele la loc
.
Dana
36+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
zuzunaki spune:
danuta,
incerc sa ma controlez cat pot.Cand venim in Ro,ii voi face cu siguranta niste investigatii amanuntite.Aici pediatrii recomanda fff rar analize(stiti povestea)si atata timp cat copilul e ok,se joaca,e activ,nu are alte semne de boala(Doamne fereste)inseamna ca e totul in regula.Probabil pur si simplu e apetitul lui mai scazut,probabil nu il intereseaza atat de mult mancarea ...Exista si copiii dintr-astia
Efectiv incerc sa nu-mi tocesc nervii la maxim,sa fiu mai relaxata si sa sper ca intr-o zi va fi mai bine.Alte solutii nu am,le-am epuizat pe toate![]()
Pupam bebe Andreius sa stea in burtica atat cat trebuie.Sa stii ca sotul meu a stat chiar langa ginecolog cand mi-au facut cezariana.Si nu ma iubeste mai putin.Hai ma,ce naiba!Nu-ti mai fa ganduri de-astea.Iubirea nu e influentata de acest aspect.Sunt sigura ca va fi ,dimpotriva,mult mai atent si mai grijuliu decat este acum.
Imi cer inc-o data scuze ca nu pot intotdeauna sa raspund individual,dar cand citesc,va trimit telepatic tuturor un gad bun

Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
andrruzza spune:

Buna dragelor. N-am mai avut timp nici sa deschid calculatorul saptamana asta. De luni am inceput serviciu, dar n-am ajuns decat luni 30 minute sa anunt ca nu prea pot merge toata saptamana. Luni Bogdan a fost operat pe coloana, 3 hernii de disc. Astazi vine acasa. Ieri am fost si eu la dr., mi-am facut in spital o eco si nu-s deloc bine, dezlipire de placenta 12 mm si un nodul fibromatos 29 mm. N-am avut sangerare, dureri, daca nu faceam eco habar n-aveam. Vinerea viitoar mi-am programat o ecografie la Medicover, ca in ecografistul din spital nu prea am incredere. Sunt in cautari sa gasesc pe cineva sa vina la curatenie, maine am o prima intalnire.
Rares e bine, merge la cresa, are doi prieteni care-l asteapta dimineata in usa pana-l schimb. Zilele astea l-am cam tinut in casa, dar alta solutie n-am avut. Azi il iau de la cresa si mergem in parc.
ligia, multumim de intrebari, nu ne-ai uitat
La multi ani Eva!
La multi ani Bianca!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rp spune:
Uff, trece timpul si nu mai apuc sa urez si eu LA MULTI ANI! dragilor de Alicia , Sonia, Benny, Alice, Alexia, Rares, Brien, Vlad, Eva, George, Bia. Va pup, sa cresteti mari si sanatosi.

Eu sint tot intr-un iures, fug de la un copil la altul toata ziua, dar e placut.
Am pus poze cu Tudor, daca aveti timp sa vizionati.
Andrruzza, sanatate multa va doresc. Imi pare rau ca Bogdan a trebuit sa treaca prin asa ceva. Refacere rapida si lui si tie, sa se lipeasca repede placenta.
Zuzu, posibilitatea existentei unor viermi intestinali ai verificat-o? Scuze daca s-a mai discutat, dar mie asa imi pare, daca eliminam ipoteza ca ar fi mofturi si sint ceva viermisori, copilul e sanatos, vesel, dar nu maninca.
Danuta, hai ca mai e putin.
Numai ca trebuie sa te odihnesti cit mai mult. Senzatia ca faci fata efortului e o iluzie. Mie mi s-a scurtat colul in perioada cind ma simteam cel mai bine. Va pup.
Mai aveam multe de scris, dar s-a trezit Mara, incerc sa intru mai tirziu.
Marutza si Tudor
roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)