Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ligia- si al meu mananca f.bine de la cuptor -nu manca ficatul si acum il mananca fript!

Zuzu- iti inteleg agitatia ca Bubu nu mananca, eu ma mai plangeam pe-aici ca Vlad nu mananca. I-am dat si Pikovit-frectie la picior de lemn, nik. De 1 luna are si omuletzul meu apetit, mananca normal, cu zile cateodata mai putin mancat, dar e ok. Ajunsesem sa-i dau mancare, nu voia nici sa schimb meniul - sa tip la el si atunci manca. Eram cu nervii... Timpul le rezolva pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Darian si Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata mamici

Dorim multa sanatate piticilor si parintilor bolnaviori.

Am vizionat poze noi cu o multime de pitici frumosi.Tare sunt frumosi.
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi si cuminti.
Uraaaaaaaa, azi este vineri si mergem la pitica noastra.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"LA MULTI ANI !"

Darian Gabriel-Ako
Rares Mihai-Ako

Bianca Maria -Nika

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Rp, sa-ti traiasca minunea de baietel. E un bebelus tare frumos. Poza impreuna cu Mara m-a placut teribil, parca ar tine o papusa in brate. Iar Mara, cu parul mai lung, seamana acum asa de mult cu tine. E o frumoasa si ea. Si moralul tau pare cu mult mai bun, sper ca te simti super bine avand in vedere efortul cu cei doi.

Gegea, nu ne plictisesti deloc, poate problemele astea sunt deja banale pentru cei care au mai avut experiente din astea, dar nu asta conteaza, suntem aici ca sa ne bucuram cu toate de prichindeii nostri si sa ne ajutam cum putem oricand avem nevoie. Noi mai folosim spray nazal (pe baza de apa de mare), il lasam si pe pitic sa se joace (sub supraveghere), ne prefacem ca isi pune si el.

La Multi Ani Darian, Rares si Bianca. Sa cresteti mari si voiosi, sa va bucurati parintii si familia.

Daria, m-ai dat gata cu galeria pe care ai avut-o. Eu nici n-am indraznit sa ma uit in sus, mi-era frica sa nu vad imaginea mea (taiata) reflectata in sticla. Asa ca m-am uitat tot timpul la Mihai sau la dr. Cred ca retinerea mea vine mai mult din faptul ca eu nu rezist la spectacole de genul asta, mi-aduc aminte de un reportaj pe Discovery despre operatii estetice, au fost momente in care efectiv mi-am acoperit ochii si ma uitam printre degete sa vad cand trec scenele mai sangeroase. M-am tot gandit ieri, mi-a facut bine si "sapuneala" lui Zuzu, Vali ar reactiona altfel, si aveti dreptate, e si copilul lui, cu Mihai m-a ajutat foarte mult, a facut de toate (mai putin de alaptat), poate ar fi nedrept din partea mea sa-i interzic participarea, mai ales ca-i o operatie si nu nastere normala.

Rp, nici eu nu cred ca imi voi lega trompele. Nu stiu daca ne vom mai incumeta la inca un bebe sau nu, dar as vrea ca-n viitor sa am inca posibilitatea de optiune.

Coco, n-as zice ca mi-e frica de anestezia ganerala, auzisem doar ca te simti ceva mai rau dupa, si plus ca m-ar frustra neparticiparea. Acum, fie ce-o fi, m-am mai linistit, important e sa fie bebe bine, si eu la fel.

Simonela, wow, 3 zile dupa coborarea burticii ? Eu imi imaginam vreo 2 saptamani. Oricum, ieri am stat cuminte in pat pana l-a adus buni pe Mihai acasa, am si dormit un pic, asa ca seara am avut energie sa fac curatenie prin dulapuri, selectie de haine, sa stie si Vali ce haine si de unde sa le ia pentru Mihai, sa-l imbrace cat voi lipsi. Deseara mai am de calcat rufele lui bebe, apoi bagajul de spital si cu putina vointa, o sa am si eu bagajul gata.

Andruzza, imi pare rau ca taman acum are si sotul probleme medicale, imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie. Ai grija de tine, si sa se lipeasca placenta la loc, si alte probleme sa nu mai ai in sarcina.

Dana 36+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Darian si Rares
la multi ani Bianca

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

andrruzza saanatate lui Bogdan si tie odihna,odihna,odihna!!!
coco cum merge serviciul?cum e priogrtamul?cum faci fatza?cum se descurca soacra ta cu Vlad?
danutza galeria mie mi-a prins tare bine.De fapt asta m-a si ajutat sa trec peste moment.Eu sunt asa....mai sensibila,fricoasa si am ajuta "sa impart" momentele. mai mult am ras si am fost binedispusa avandu-i pe ei,decat sa stau crispata.Si...am si filmare si pozele(chiar in albumul"venirea mea pe lume") care sa-mi pastreze viu acest moment. Nimic scarry(desi n-am avut curaj sa ma uit la filmare muult timp).
Spor la pregatit bagaj, moralul sus, mai putin si il vei/ti stragge in brate pe Andrei!. Mie-mi mai plac: Radu,Stefan,Razvan,Gabriel,Catalin.

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Darian si Rares! Ako
La multi ani Bianca

andruzza, multa sanatate si tzie si sotului! lui rares cel cuminte la cresha!

An-k am admirat-o pe Bia!

rrox, m-am amuzat copios de faza cu "rararitele" din familie! Ce planuri de concediu aveti?

rp, ce m-am topit toata cand am vazut pozele cu Tudor si cu Mara! Ai niste copilasi tare dragalasi!

Andira, mai piscotelele tale nu ni le-ai mai aratat de mult! Zici ca Nati are deja 9 luni! Pai noi nu am mai vazut-o tare de mult!

Gata, fug in pauza de masa! (De fapt merg sa ma tund)

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

brien e ceva mai bine.Muci si tuse(imi pare a fi seaca.Pt tuse n-am primit nici un med pt ca mirecuri,la control,expectora bine si plamanii erau curati. Acum imi pare mai...avansata tusea).Medicamente avem doar....nurofen si pic de nas. Atat. Nici nu-i nevoie de altceva.
Noua atractie: puzzle. Are o carte cu 10 file fiecare avand un alt puzzle(animale compuse din 6 piese) si toata ziua buchiseste pe ele.Mai greseste(rar)dar le face pe toate!

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, DARIAN SI RARES, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, SA VA BUCURATI PARINTII MUUUULTI ANI DE-ACUM INAINTE! LA MULTI ANI, BIANCA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VOIOASA!! AKO, NIKA

Rp, m-ai dat gata cu descrierea plastica a diferentei intre bebe fetita si bebe baietel!! Super! Sa fie sanatosi amindoi!

Gegea, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate. Nu-ti mai face ginduri negre ca ai fi tu o mamica asa si pe dincolo, ca nu e cazul, si mie mi s-a intimplat cu Andrada, si cred ca multora dintre mamici! Si eu cred, insa, ca ar fi bine sa mai incerci cu grija, cu rabdare cu aspiratorul nazal, ca ala curata frumos! Altfel...tot cu strategii de convinegre sau cu forta, alte metode nu cunosc! Pupici Dariei, sa se faca repede bine!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput