Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Brien, sa fii la fel de stralucitor ca pana acum si sa-ti dea DD multa sanatate,iar parintilor viata lunga sa se bucure de asa giuvaier!
LA MULTI ANI Rares,sa fii sanatos,cuminte,norocos,ca frumos esti,si sa te impaci bine cu fratiorul/surioara!

Am vazut pozici si filme cu Brad Pitt cel plin de energie,pupici de la noi.

Acu'fug sa ma documentez,ca lui Alex i-a iesit o afta!(noi ii dam numai lapte praf si produse pasteurizate,de unde Dzeu?!).

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc mult pentru aprecieri, Caramella si Rrox.

Si eu cred ca varsta este motivul incapatanarii lui Rares, sper sa fie asa si sa ii treaca. Noi incercam sa nu-l alintam excesiv, si sa ne pastram calmul in timpul crizelor lui de nervi.

Rrox, sincer te admir pentru ca ai timp sa te ocupi de casa, de doi copii, de serviciu si sa scrii si aici, sa dai sfaturi si sa fii atenta la tot ce se scrie. frumoaselor tale de la Brad Pitt-ul meu.

Caramella, nu mi-o imaginez pe delicata Alicia facand crize, se pare ca si fetitele trec prin astfel de perioade. Vorbeste tot asa de mult? Cred ca puteti comunica foarte bine cu ea, nu? Poze cu Alicia nu ai, sau le-am ratat eu?

Zuzu, si eu cred ca ar trebui sa-l lasi pe Bubu sa-i fie foame putin, poate asa va vrea sa manance. Sa inteleg ca veniti in Romania, in concediu? Foarte frumos, va doresc sa va simtiti foarte bine.

Ana, sanatate multa lui Victor. Ce multe probleme de santate ai mai avut cu el, saracutul.. Ce mai face micuta frumoasa cu ochi albastri? Pupici de la Rares.

Mergi la inceput

Mamacita, multumim mult, intoarcem pupicii, dar nu numai pentru Alexut, ci si pentru inimoara micuta din burtica. Asa ca te pupam si pe tine, implicit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! mult-iubitului Brien! Daria!

La multi ani! scumputzului Rares! Andruzza!

Rp- felicitari! Bine ai venit pe lume Tudor! sa ai parte de o viata superba! (Am decis cu greu numele Vlad, pana in ultima clipa credeam ca va fi Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Carmendutza- crizele lui Vlad sunt de genul plans 1/2 h dupa somnul de dupa-amiaza. Degeaba il calmez, il linistesc-vrea numai la mine in brate.
Si mai face ceva ce ma termina fizic: dc. sunt cu tati (de fapt cu oricine) nu vrea numai la mine in bratze- sa-l cobor/urc scarile.... etc. Se pune pe urlat.....Sper sa treaca...

I-am cumparat o tricicleta dragutza de ziua lui-dar nici vorba sa stea pe ea...doar o impinge -ca are un maner pentru asa ceva, e capos si nu vrea sa stea jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Brien! La multi ani Alessandra! Sa cresteti frumos, sanatosi si norocosi, sa aveti viata frumoasa!
daria

Dragele mele, multumim de urari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani, Vlad! Sa cresti mare sanatos, norocos, destept si frumos!

Coco, sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii!

Rrox, multumesc pentru sfat! Azi noapte pe la 11 l-au apucat niste frisoane groaznice, febra nu era prea mare dat tremura ca varga. Am cedat nervos si i-am dat antibiotic (fromilid). Apoi, dupa vreo cateva minute s-a calmat, n-a mai facut febra atat de mare toata noaptea. Sunt aproape sigura ca a fost o coincidenta (nu avea cum sa-si faca o tb de antibiotic efectul atat de repede). Si, cum mi-e teama sa nu-i faca antibioticul rau la burtica astazi nu i-am mai dat (mai ales ca a facut un scaun cam moale). Deci nu i-am dat decat o tb (azi noapte) si il tin in continuare doar cu antitermice si picaturi de nas. Crezi ca am facut bine (ma refer ca l-am intrerupt dupa o pastila) ca sunt asa de obosita ca nici nu mai pot rationa? Ma tot chinui s-o tin pe Eva departe de el si e tare greu (si binenteles ca Adi a fost si ieri si azi la servici-pana noaptea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani, Vlad!

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, VLAD!!! SA CRESTI MARE, FRUMOS, SA FII SANATOS SI NOROCOS!!

Coco, sa-ti traiasca baiatul, iar voi doi sa va bucurati de el ! Pupici multi de la Rares catre cretulin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI hippiotului Vlad,sa creasca frumos si sanatos,sa fie plin de noroc si viata!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput