Prichindei martie - aprilie 2005 (120) 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 15
connie1974 spune:
La multi ani Brien.

La multi ani Rares.

LA multi ani Alessandra.

Buna dragi mamici si copilasi. Vreau sa va urez sa aveti o primavara frumoasa, sper ca ati avut un 8 martie fericit si v-ati distrat frumos. Noi am plecat sa mancam ceva in Mall, dar bineinteles ca trecand pe langa kidsland am aterizat acolo, ca nu am scapat de maraielile puiului. Nu va spun ca mi-au facut capul calendar, erau multi copilasi, ca parintii se distrau pe undeva si i-au lasa acolo. Am ajuns la concluzia ca este un cuminte Calin, fata de ce am vazut ca faceau ceilalti. Eu sunt la servici dar fiind sambata e mai liber si apuc sa va scriu ceva. Suntem bine, Calin a invatat poezii, bineinteles numai gesturile, dar nu apuc eu sa spun versurile, ca el deja face ca morisca, sau arata cum se spala si se piaptana pisica. E atat de dulce si un smecher de nu ne vine sa credem. Stie cum sa ne santajeze, daca vrea ceva si nu ii dam atunci, vine si ne dragaleste pana cedam. Intr-o zi eram cu el in pat sa-l adorm si stateam cu ochii inchisi ca sa doarma si deodata simt gurita lui pe buzele mele
. M-a pupat intr-un moment cand chiar nu ma asteptam sa faca acest gest, de m-a lasat masca.
Laura, multumesc. M-ai distrat cu aventurile lui George. Iar faza cu cheile am patit-o si noi, Calin le-a luat, le-a ascuns dupa pat si le-a scos a doua zi, stia exact unde sunt si ce-a facut cu ele.
Noi am inceput operatiunea olita, il mai pun dimineata si am vorbit cu bona sa faca la fel. Dimineata cand se trezeste, il pun pe olita si ii dau niste apa si imediat face. Iar bona mi-a spus ca-l pune din ora in ora si mai prinde cateodata, in special cand se trezeste face bine. La kk nu am reusit sa-l facem sa spuna inainte, dar ne arata dupa ce a facut.
A inceput sa aiba preferinte la pampersi, nu accepta decat pampersi cu ursuleti sau elefanti, ca am zis ca raman cu celelalte animalute si nu mai am ce-i pune.
Trebuie sa-i dau trei pampersi si alege pe care il vrea. Face si mofturi la haine, ca la fel e cu preferinte. Dar ii place cand il imbracam elegant, se parfumeaza, atat ne trebuie sa ne parfumam noi si sa nu-l dam pe el.![]()
Felicitari Rp, sa iti traiasca frumusetile si sa fiti fericiti.
Zuzu, ai incercat sa-l lasi sa ceara el mancare? Poate vrea alt program de masa, sau daca e putin flamand mananca mai cu pofta?
Va pupacesc cu drag
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
carmenduta2003 spune:
Daca aveti timp si doriti sa il vedeti pe Rares al meu, va anunt ca am facut un album nou, intitulat "Martie 2007" si am incarcat un filmulet de la petrecerea unui prieten, numit "Rares-petrecere".
Va pupam cu drag.
Poze Rares
Filme Rares
ariadnabr spune:
La multi ani Rares! Sa fi sanatos si norocos si sa bucurii familia ta cu frumusetea varstei tale! andruzza sarcina usoara!
La multi ani Brien! Sa cresti mare si sanatos! Daria, sa va traiasca minunea! 
La multi ani Alessandra! Sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!
Madalina si Sonia
caramella spune:
LA MULTI ANI BRIEN!MULT NOROC SI FERICIRE IN VIATA!Petrecere frumoasa!
LA MULTI ANI RARES!Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!Petrecere frumoasa si voua!
LA MULTI ANI ALESSANDRA!
CARMEN am vazut pozele,blondinul e la fel de frumos ca intotdeauna doar ca a mai crescut!Si Alicia face crize de nervi din pacate o apuca si pe strada ,in parc daca nu o las sa mearga unde vrea ea sau sa ia jucaria vreunui copil.Am observat ca face asa mai ales cand e obosita si nu am sanse cu explicatii.I ntr-o zi nu vroia sa mergem acasa din parc si s-a pus pe urlat,racnit mai precis,nu vroia nici in brate nici pe jos.Am lasat-o sa se tranteasca pe jos,dar nici gand sa se potoleasca,se uita toata lumea la noi,nu va spun ca de abia am ajuns acasa,au iesit vecinii sa vada ce s-a intamplat.De abia cand am intrat pe usa in casa s-a potolit si a inceput sa se joace ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Nici eu nu prea stiu cum sa reactionez la asemenea scene,oricum cred ca cel mai important e sa ma pastrez calma.
SIMONELA mersi,va citesc ,dar scriu mai rar,cu turele astea nu prea mai reusesc.Am vazut-o pe Andrada ce frumoasa si harnicuta e! Face la wc,bravo!!
![]()
ZUZU
lui Bubu sa-i revina pofta de mancare!Si noi am luat intr-un timp vitamine,acum luam doar vit c zilnic.Noi ne-am revenit cu mancatul de 3 luni mananca bine se vede pe ea ,s-a ingrasat cam mai mult de 1 kg,are trecut de 13kg.Dar mai are si ea mofturi,mancarea care nu o vrea fie o pasam fie tot cu pacaleli,desene animate sau videoclipuri pe comp merge.Ieri de exemplu ,am lasat-o la ai mei a vrut doar paine cu unt,peste gol si putine fructe.Azi cand a cerut paine cu unt au zis ca nu mai e ,a plans putin si daca a vazut ca nu primeste altceva s-a conformat .Oul ,greu il mananca,doar in piure de cartofi ,spanac mai vrea.Mancarea ei preferata e piureul de cartofi si painea cu unt,cand o intreb ce vrea sa manance asta raspunde.Si cu supica mai avem probleme mai nou,cateva linguri si nu mai vrea.Asa e cu mofturosii nostrii..![]()
![]()
CONNIE
tie si lui Calin cel pretentios si cochet.
CARMEN si ALICIA
Ana71 spune:
Buna,
La multi ani Rares, Brien si Alessandra! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, sa aveti parte numai de bucurii si realizari!
Rp, sa-ti traiasca baiatul si, alaturi de Marutza, sa va aduca numai bucurii!
Noi suntem cam "zombi": a contactat Victor un virus de la scoala (banuiesc ca de acolo pentru ca si colega lui de banca si prietenul lui care sta in banca din fata lui sunt loviti de viroza). Asa ca de joi seara tot are febra, foarte refractara la antitermice. Am ajuns aseara cu el la dr. mai mult sa-l asculte la plamani (si pentru ca urma week-end-ul si mi-a zis ca e rosu in gat si are si o laringita). Mi-a zis sa mai astept pana-n seara asta cu antibioticul...si sa vad daca e cazul sau nu sa i-l dau.Nu prea stiu ce sa fac, pentru ca are frisoane cand si cand si febra mare (cel mult la 4 ore trebuie sa-i dau antitermicul ca altfel il apuca tremuratul). Tocmai ce-i facusem luni niste analize de rutina, vroiam sa merg cu el la un control (dupa colita aia de anul trecut) si eram tare fericita ca au iesit perfecte... si acum a aparut nesimtitul asta de virus.
Rrox, tu spuneai la un moment dat de Mariuca ca avea o viroza care se manifesta tot cu febra mare: cam cat a durat la ea? I-ai dat pana la urma antibioticul?
Luni o sa vina si bona, sper sa ne intelegem!
Va pup si va doresc week-end placut!
raresionut spune:
La multi ani Brien!!!!!
La multi ani Rares!!!!!

La multi ani Alessandra!!!
Rp, recuperare usoara si un copil santaos si mancacios, ca frumos stiu ca este. 

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
rrox3 spune:
La multi ani Rares!!
La multi ani Brien!!
Sa cresteti mari, la fel de frumosi si destepti ca acum
, sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi si iubiti! Si sa petreceti frumos de ziua voastra! ![]()
Andruzza, Daria Sa va traisca baietii si sa fiti mereu mandre de ei! 
La multi ani Alessandra!
Daca o mai ajunge urarea la tine...
Carmen nu e vina educatiei, e doar varsta si tantrum-urile aferente.
Or sa treaca pe masura ce va invata sa-si controleze frustrarile si altfel. In general explicatiile si discutiile in momente de criza nu au rezultate. Sunt indicate dupa ce copilul si-a recapatat controlul. caramella are dreptate, cem mai important este sa ramanem calme in astfel de momente.
Rp asteptam pozele. 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Ana nu i-am dat antibiotic, nu aveam de ce. Era viroza. A facut 5 zile febra, din care 3 zile febra mare, refractara si continua. Dupa 5 zile febra a incetat, au aparut muci (dupa 3-4 zile) si putina tuse (de la mucozitati) si gata. Ioana a urmat acelasi traseu. Multa sanatate! Si nu ii da antibiotic. 
poze cu noi
rrox3 spune:
Carmen Frumoase pozele, frumos protagonistul
Curat Brad Pitt are mama
Multi
-ici!
Zuzu daca zici ca per total totusi mananca satisfacator, e posibil sa fie manifestarea personalitatii doar. Nu mai insista deloc cu mancarea cateva zile (nu doar una, sa vada ca e serios) si poate va renunta la circ si istericale. S-ar putea sa fie un soi de tantrum fata de insistentele tale de a manca. Micutul are personalitate
Oricum ar fi, vitaminele ar trebui sa-i stimulete apetitul micutului razvratit si sa pape mai bine
si pofta buna!
poze cu noi